Eindelijk was het weer zover, de nieuwe Healthbox Chilling & Grilling with Green Gypsy van deze maand werk gister geleverd! Ik ken toevalling Kim van de Green Gypsy, een heerlijke enthousiaste meid die staat voor eerlijke en natuurlijke producten. Producten zonder toevoegingen wat je terug ziet op haar blog. Misschien kennen jullie dit recept van de apple crumble nog wel? Op de site van Green Gypsy vind je allerlei leuke kado’s maar vooral origineel. Nu gaat deze nieuwe editie van de Healthbox over BBQ’en, daar is iedereen dol op in de zomer toch? Nu houden we allemaal wel van een vette hap maar wist je dat je ook ontzettend lekker “bewust” kan BBQ’en?

In de box van deze maand vind je een aantal favorieten van Kim voor de zomer, om te laten zien dat BBQ’en niet ongezond hoeft te zijn. En het leukste van alles is, ik werd uitgedaagd hier creatief mee te zijn. Dus in de box vind je 2 recepten van mij, speciaal voor de “healthy” BBQ!

chilling & grilling

Durf jij het aan?

chilling & grilling

Hoer op de Grill: onwijs lekkere kruiden die ook nog eens heel tof verpakt zijn! Deze “Hoer op de Grill” kruiden past bij elk BBQ gerecht, heerlijk van geur en smaak waar je iedereen uit de buurt mee jaloers maakt.

Marineer je Gek: Deze kruiden zijn van nature al bijzonder, zonder toevoegingen! Lekker pittig, goed bij kip en dan vooral in combi met een burger.

TranquiniEen drankje die is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, verrassend lekker als die ijskoud uit de koelkast komt. Een echt zomerdrankje die zeker niet mag ontbreken als jij de bob bent bij de zomerse BBQ!

Orthica Multi EnergieEen gezonde natuurlijke multivitaminen is belangrijk voor de ondersteuning van onze gezondheid. Daarbij is natuurlijk de basis: bewegen, voeding en ontspanning nog belangrijker! Deze Multi is rijk aan B-complex en daarom zeer geschikt bij vermoeidheid en inspanning. Ik vind Orthica een ontzettend fijn merk omdat ze geen synthetische stoffen bevatten of anderen glans- of vulmiddelen. Ik gebruik hiernaast ook van Orthica de probiotica voor een goede darmflora.

Himalaya ZoutplaatToen ik het pakketje aannam van de postbode viel mij meteen op dat die hartstikke zwaar was, wat zou dat voor leuks zijn? Dat was dus de himalaya zoutplaat van Bodyrevitaliser, heel tof! Deze zoutplaat gebruik je in de oven, op het fornuis, op de BBQ, het serveren van salades op kamer temperatuur of misschien wel sushi! Ik heb meteen een salade erop gedaan en proefde de fijne smaak van deze natuurlijke kruiden, heel bijzonder. Ik hou van een product met een verhaal 😀

2bslim BBQ en Yonnaise: Deze sauzen zijn uniek, het bestaat uit eigenlijk 0% van alles! Ik wist niet dat dat mogelijk was, of het gezond is? Met maar 1 calorie per portie is dit wel de ideale saus als jij even wil opletten en toch wil genieten! Geheel verrassend vond ik de BBQ saus ontzettend lekker bij mijn kippie.

Paleo broodmix: Die kende ik al, en ik ben groot fan. Hadden jullie heb al gezien? Klik hier!

Zaadbommen: Komt dat even goed uit, wij zijn net de tuin aan het verbouwen. Deze zaadbommen zorgen voor een nieuwe dosis vrolijkheid van bloemen. Het is biologisch afbreekbaar, ze zijn handgemaakt en vind de verpakking gewoon heel cool. Ook echt heel leuk om iemand kado te geven!

Is het niet weer een te gekke box deze maand, en dan ook nog eens met twee recepten van mij. Stiekem droom ik ooit van een eigen box hihi 😀

Wil jij deze Healthbox Chilling & Grilling with Green Gypsy winnen? 

Meedoen is heel simpel, laat een bericht achter onder deze blog: IK DOE MEE!

Liefs,
Charlie’s Kitchen