Is pizza jouw guilty pleasure? De nieuwste foodtrend is geboren! Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn? Behalve lekker en voedzaam zijn ze vooral ook makkelijk. Ik deel vandaag met jou drie groentepizza’s van Dr. Oetker die ik getest heb!

De ultieme vervanger: groentepizza’s!

Het leven van een foodblogger is zo vervelend nog niet. Om jullie enthousiast te houden en op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen, probeer ik altijd nieuwe dingen te vinden.

Pizza’s zijn natuurlijk van alle tijden en wie lust ze nou niet? Maar het zijn ook calorie-bommen. En nu veel mensen toch wat vaker bewust met voeding bezig zijn, zie je ook groenten versies tevoorschijn komen. De nieuwste pizza trend… groentepizza’s! En Dr. Oetker heeft nu zelfs 3 YES it’s PIZZA groentepizza’s! Ik zeg: hip bezig!

groentepizza’s

Welke varianten van de groentepizza’s van Dr. Oetker heb ik getest:

1. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem
2. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bloemkoolbodem
3. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bietenbodem

Hier word ik dus vrolijk van, een pizza die een bewustere keuze is. De kleurrijke toppings nodigen uit om je tanden in deze pizza te zetten. Maar zelfs van de vrolijke verpakking werd ik intens blij.

Mijn favoriet?

Absoluut de Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem met broccoli, een echte superfood voor extra power! Persoonlijk houd ik van een dunne bodem die lekker krokant wordt en deze bodem voldoet helemaal aan mijn wensen. En de champignons maken het tenslotte echt helemaal af.

groentepizza's van Dr. Oetker

Het oog wil ook wat

Ik kan dan wel rete enthousiast zijn, maar wat vind jij van deze ontwikkeling? Haal jij wel eens pizza om lekker mee op de bank te ploffen? Ga jij mee in de trend van groentepizza’s door de keuze te maken voor deze speelse verpakking met lekkere inhoud?’

Ik ben benieuwd naar jouw reactie. Reageer hieronder in een comment!

Liefs, Charlie