Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn? - Charlie's Kitchen

Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn?

Is pizza jouw guilty pleasure? De nieuwste foodtrend is geboren! Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn? Behalve lekker en voedzaam zijn ze vooral ook makkelijk. Ik deel vandaag met jou drie groentepizza’s van Dr. Oetker die ik getest heb!

De ultieme vervanger: groentepizza’s!

Het leven van een foodblogger is zo vervelend nog niet. Om jullie enthousiast te houden en op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen, probeer ik altijd nieuwe dingen te vinden.

Pizza’s zijn natuurlijk van alle tijden en wie lust ze nou niet? Maar het zijn ook calorie-bommen. En nu veel mensen toch wat vaker bewust met voeding bezig zijn, zie je ook groenten versies tevoorschijn komen. De nieuwste pizza trend… groentepizza’s! En Dr. Oetker heeft nu zelfs 3 YES it’s PIZZA groentepizza’s! Ik zeg: hip bezig!

groentepizza’s

Welke varianten van de groentepizza’s van Dr. Oetker heb ik getest:

1. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem
2. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bloemkoolbodem
3. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bietenbodem

Hier word ik dus vrolijk van, een pizza die een bewustere keuze is. De kleurrijke toppings nodigen uit om je tanden in deze pizza te zetten. Maar zelfs van de vrolijke verpakking werd ik intens blij.

Mijn favoriet?

Absoluut de Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem met broccoli, een echte superfood voor extra power! Persoonlijk houd ik van een dunne bodem die lekker krokant wordt en deze bodem voldoet helemaal aan mijn wensen. En de champignons maken het tenslotte echt helemaal af.

groentepizza's van Dr. Oetker

Het oog wil ook wat

Ik kan dan wel rete enthousiast zijn, maar wat vind jij van deze ontwikkeling? Haal jij wel eens pizza om lekker mee op de bank te ploffen? Ga jij mee in de trend van groentepizza’s door de keuze te maken voor deze speelse verpakking met lekkere inhoud?’

Ik ben benieuwd naar jouw reactie. Reageer hieronder in een comment!

Liefs, Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

3 reacties op “Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn?”

  1. Avatar

    Ik hou van de groente bodems! Past perfect in een bewuste levensstijl. Pizza is altijd een favoriet geweest en de bloemkool, bieten, courgette of pompoenbodems maken de keuze nog makkelijker. Het liefste zelf beleggen met de producten waar je zin in hebt met de voedingswaarde die je nog kan gebruiken. Heeerlijk!

  2. Avatar

    Ik ben heel benieuwd hoe ze smaken. Zelf maak ik regelmatig pizza met bloemkoolbodem, erg lekker!
    Binnenkort deze makkelijke varianten maar eens proberen 🙂
    Hoe vond jij de andere smaken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches