Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn?

Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn?

Is pizza jouw guilty pleasure? De nieuwste foodtrend is geboren! Wist je dat groentepizza’s helemaal hip zijn? Behalve lekker en voedzaam vooral ook makkelijk. Ik deel vandaag met jou drie groentepizza’s van Dr. Oetker die ik getest heb!

My head says gym but my heart says pizza

Het leven van een foodblogger is zo vervelend nog niet. Om jullie enthousiast te houden en op de hoogte te laten blijven van nieuwe ontwikkelingen, probeer ik altijd nieuwe dingen te vinden.

Pizza’s zijn natuurlijk van alle tijden en wie lust ze nou niet? Maar het zijn ook calorie-bommen. En nu veel mensen toch wat vaker bewust met voeding bezig zijn zie je ook daar groenten versies komen. De nieuwste pizza trend… groentepizza’s! En Dr. Oetker heeft nu zelfs 3 YES it’s PIZZA groentepizza’s! Ik zeg hip bezig!

groentepizza’s

Welke varianten van de groentepizza’s van Dr. Oetker heb ik getest

1. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem
2. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bloemkoolbodem
3. Dr. Oetker Yes, it’s PIZZA Bietenbodem

Hier word ik dus vrolijk van, een pizza die een bewustere keuze is. De kleurrijke toppings nodigen uit om je tanden in deze pizza te zetten. Maar zelfs van de vrolijke verpakking werd ik intens blij.

Mijn favoriet?

Absoluut de Yes, it’s PIZZA Spinaziebodem met broccoli, een echte superfood voor extra power! Persoonlijk houd ik van een dunne bodem die lekker krokant wordt en deze bodem voldoet helemaal aan mijn wensen. En de champignons maken het tenslotte echt helemaal af.

groentepizza's van Dr. Oetker

Het oog wil ook wat

Ik kan dan wel rete enthousiast zijn, maar wat vind jij van deze ontwikkeling? Haal jij wel eens pizza om lekker mee op de bank te ploffen? Ga jij mee in de groentepizza trend door de keuze te maken voor deze speelse verpakking met lekkere inhoud?’

Ik ben benieuwd naar jouw reactie. Reageer hieronder in een comment.

Liefs, Charlie

 

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Ik hou van de groente bodems! Past perfect in een bewuste levensstijl. Pizza is altijd een favoriet geweest en de bloemkool, bieten, courgette of pompoenbodems maken de keuze nog makkelijker. Het liefste zelf beleggen met de producten waar je zin in hebt met de voedingswaarde die je nog kan gebruiken. Heeerlijk!

  2. Ik ben heel benieuwd hoe ze smaken. Zelf maak ik regelmatig pizza met bloemkoolbodem, erg lekker!
    Binnenkort deze makkelijke varianten maar eens proberen 🙂
    Hoe vond jij de andere smaken?

  3. Lijkt me echt super lekker! Ik was al fan van de Magioni bodems, maar deze lijken me ook top.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

2 + 11 =