Griekse tosti met avocado, weer eens wat anders - Charlie's Kitchen

Griekse tosti met avocado, weer eens wat anders

Kom maar op met die Griekse tosti met avocado. Een keer wat anders dan een salade of wrap. Krachtig voer vóór het sporten of mischien wel voordat je gaat werken. Het is maar net wat je prettig vindt natuurlijk. Lekker op vers speltbrood van de bakker. Zijn jullie ook zo dol op vers brood?

Hartig of zoet?

Ben jij een hartig of zoet persoon? Ik ben dol op een zoete tosti, zie hier een briljant recept. Lekker genieten zo nu en dan! Maar bij tosti denk ik ook meteen aan “Happy Tosti” want wat vind ik deze gasten toch kanjers! Hadden jullie deze hotspot al voorbij zien komen? Het volledige artikel lees je hier.

Griekse tosti met avocado

Wat heb je nodig:
(voor 2 tosti’s)

 • 4 plakken speltbrood
 • 1 plak feta
 • 1/2 avocado
 • 1 tomaat
 • 1 tl gedroogde oregano
 • peper en zout
 1. Ik kocht een heel speltbrood ongesneden. Ik vind het heerlijk om zelf mijn brood te snijden, dus sneed ik 4 goede plakken of voor deze Griekse tosti.
 2. Snijd de avocado doormidden, de kant met de pit erin leg je in de koelkast voor morgen. De kant zonder pit snijd je in met een mes en je lepelt hem vervolgens uit. Verdeel dit over twee sneetjes brood en prak een beetje fijn met een vork.
 3. Snijd de tomaat in dunne plakken en leg dit op de avocado. Bestrooi daarna met peper en zout.
 4. Snijd nu de plak feta doormidden en leg op beide sneetjes 1 plak. Bestrooi dit met de gedroogde oregano.
 5. Leg de broodjes op elkaar en leg ze ongeveer 3 minuten onder de grill/tosti apparaat. Als je van iets knapperiger houdt, dan een klein beetje langer.
Griekse tosti met avocado

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Griekse tosti met avocado, weer eens wat anders”

 1. Avatar

  Mijn maag begint te knorren van het zien van deze lekkere Griekse tosti, nu het weer nog een beetje beter dan waan ik me in Griekenland met de tosti in de hand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches