Mijn goede voornemens voor 2017 - Charlie's Kitchen

Mijn goede voornemens voor 2017

voornemens

Het jaar 2017 is pas twee dagen oud maar ik heb al de volle focus op mijn goede voornemens voor dit nieuwe jaar. Steeds meer mensen spreken hun goede voornemens niet meer per jaar uit, maar willekeurig door het jaar heen. Wat ik onwijs goed vind, want waarom alles laten afhangen van een nieuw jaar? Doe wat jij wilt, stel een eigen doel en start nu!

In mijn vorige blog “laten we samen terugkijken naar jouw 2016” hebben we het al gehad over doelen stellen en deze wel of niet behalen. Ik doe ook mee met goede voornemens omdat ik het fijn vind om vooruit te kijken en ergens naar toe te werken. Dit doe ik niet alleen bij de jaarwisseling maar ook op andere momenten in een jaar. Daardoor houd je jezelf scherp en blijf je persoonlijke groei doormaken.

Persoonlijke ontwikkeling zorgt er voor dat we ons gelukkig voelen, je behaalt iets wat jij graag wilde. Het geeft je een goed gevoel, misschien voel je je wel sterk of onafhankelijk. Ik ga in 2017 helemaal voor deze girlpower!

In mijn blog “2017 gaat een fantastisch jaar worden”, heb ik jullie mijn grootste doel eigenlijk al verteld. Maar laten we beginnen bij het begin:

Mijn 4 goede voornemens voor 2017

1. Ik wil meer focus hebben op wat echt belangrijk is voor mij

Ik heb afgelopen jaar keihard gewerkt, want Charlie’s Kitchen tot een succes maken is heel erg belangrijk voor mij. Maar in mijn enthousiasme vergat ik soms andere dingen, of ik maakte daar gewoon geen tijd voor. Dus ja, ik ga in 2017 weer mijn kontje eraf werken om Charlie’s Kitchen tot een succes te brengen, maar daarnaast ga ik ook genieten meten van vrienden en familie. Dit gaat mij genoeg positieve energie geven zodat ik mij nog meer kan focussen op succes!

voornemens

 

2. De kracht van loslaten leren

Ik wil op persoonlijk vlak dingen beter kunnen loslaten, dingen beter naast me neer kunnen leggen. Ik wil nog te vaak door iedereen “aardig” gevonden worden, een soort bevestiging of goedkeuring. Zonde van mijn energie, ik weet het. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van andermans goedkeuring of bevestiging. Ik wil dingen doen vanuit mijn eigen kracht omdat ik daar in geloof, omdat ik in mijzelf geloof!

voornemens

 

3. Ik wil weer starten met yoga en mediteren

In mei was ik begonnen met yoga meditatie. Dit heeft mij heel erg geholpen bij het rust vinden tussen alle drukke bezigheden door. Toch ben ik halverwege, zoals altijd, weer verdwaald geraakt in mijn enthousiasme. Ik vond werken belangrijker dus ik sloeg vaak over. Resultaat is dat ik al 6 weken niet ben geweest. 2017 Wordt het jaar van de focus, hiervoor is rust heel erg belangrijk. Een oplaadmoment waardoor je daarna weer helder kunt denken en door kan gaan.

voornemens

 

En tenslotte…

4. Ik ga alles vieren dit jaar!

En mijn laatste voornemen voor 2017 staat helemaal in het teken van dankbaar zijn. Als ik dingen behaal op persoonlijk of zakelijk vlak, wil ik dit vieren. Ik wil er even bij stilstaan, trots zijn en dankbaar zijn dat het zover is gekomen. En dit kunnen grote dingen zijn maar ik heb het ook over de kleine dingen in het leven. Hoe vaak zijn we even blij of trots om iets en gaan we daarna gewoon weer keihard door? HALLO, trek even een fles wijn open, ga uit eten, doe een vreugdedansje of vier het op welke kleine manier dan ook!

voornemens

 

Ik heb heel benieuwd wat jullie voornemens zijn en hoe jullie denken deze te behalen?

Liefs,
Charlotte

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

3 reacties op “Mijn goede voornemens voor 2017”

 1. Avatar

  Hele mooie voornemens! You can do it! En alles vieren doe ik met je mee, vaker stil staan bij de mooie dingen in het leven. Fijn 2017!

  Liefs, Jennifer

 2. Avatar

  Hé Charlotte, ik vind het heel tof om te zien en lezen wat een leuke dingen je bereikt hebt!
  You go girl! Enjoy, xx

 3. Avatar

  Herkenbaar! Ook ik ga dit jaar weer voor yoga, ik heb t een tijdje gedaan en dat voelde toen heel goed. Maar ook ik gunde me er geen tijd meer voor, andere dingen werden belangrijker. Ik ga er weer voor, ik maak er gewoon tijd voor! Ik ben heel benieuwd wat je dit jaar weer allemaal mag gaan doen met Charlie’s Kitchen..super leuk! Ik blijf je volgen! Happy New Year!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches