Met tranen in mijn ogen heb ik gisteren deze blog zitten schrijven. Een emotionele doos ben ik altijd geweest, maar nu ben ik ook zo onder de indruk van alle kanjers die deze week hebben mee gebikkeld in week 1 van Go Beyond. Alle deelnemers zitten nu lekker buiten, samen bij het vuur en zijn aan het genieten van een alcoholische versnapering. Want ook dat mag wel eens in een healthy lifestyle!

Go beyond

Jeetje jongens wat is week 1 voorbij gevlogen… Ik weet nog zo goed dat ik bloednerveus in dat vliegtuig zat. Wat gaat er gebeuren? Kan ik het wel? Straks vinden ze het niet lekker… Ik heb alles door mijn hoofd gehaald denk ik. Mijn eerste job als Charlie’s Kitchen, ik moet rocken! En dat heb ik vol gas gedaan, om de twee dagen boodschappen gedaan voor de groep. Al het eten voorbereiden en op verschillende momenten van de dag prachtige gerechten op tafel zetten. Gerechten die er mooi uitzien, passen in een gezond & fit leven en vooral ook erg lekker zijn.

go beyond

Bij binnenkomst in de villa voelde ik mij meteen weer thuis, wat een heerlijk huizig gevoel. Zo warm en gezellig. Voor de mensen die het nog niet weten ik was hier vorig jaar ook alleen als deelnemer! Mijn doel was voor mijzelf te kiezen en te gaan doen want ik echt leuk vind. Nou we kunnen we zeggen dat dat gelukt is!

Een deel van de groep was hier voor de tweede keer, maar ook hadden we een aantal nieuwe mensen. Waaronder mijn lieve vriend, jeetje wat was ik trots dat hij hier was! We begonnen de week met een pittige openingsbootcamp. Even de deelnemers laten voelen dat het serieus is deze week, we gaan knallen! Maar we hebben zoveel leuke sportieve activiteiten gedaan denk aan mountainbiken, hyken en hardlopen. Elke beweging is goed voor je, dus ook een potje tafeltennis mocht niet ontbreken.

Iedereen was super enthousiast en wilde mee helpen. Ik heb leuke gesprekken gehad in de keuken en de deelnemers hebben mij ook geïnspireerd met hun verhalen. Ieder is hier voor zijn eigen doel en jij bepaalt wat jij uit deze week gaat halen. Het belangrijkste is dat je je goed en fit voelt! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, deze kanjers van deelnemers heb mogen leren kennen en dat ik nu gewoon nog een week mag met een nieuwe groep!

Om jullie een idee te geven hoe zo een weekje voor mij verloopt maak ik deze week mijn eerste vlog!