Glitter en glamour bij de Pandora Dinnershow

dinnershow

Twee weken kreeg ik een mail of ik het leuk vond om aanwezig te zijn bij de nieuwe dinnershow Pandora van niemand minder dan Rudolph van Veen. Laat ik toch stiekem even een groot fan zijn! Gelukkig mocht ik iemand meenemen, dus mijn wandelvriendin die ook fan is was de gelukkige. Helemaal opgetut met hoge hakken aan reden wij richtig Studio 21 in Hilversum. We kwamen binnen via de rode loper en mochten ons melden bij de VIP ingang, best spannend!

dinnershow

dinnershow

Een van de mooie danseressen begeleide ons naar de VIP lounge waar een glaasje bubbels en een hapje al op ons stond te wachten. Ik keek mijn ogen uit, wat een prachtige foyer. Na de nodige hapjes en drankjes gingen we naar de zaal waar de show zou plaatsvinden. We hadden een prachtige tafel voor twee precies in het midden, beter zicht konden we denk ik niet hebben. We hadden een eigen ober tot onze beschikking, Jarvi helemaal TOP. Heerlijk vers brood met boter en de menu kaart voor ons 4-gangen diner.

dinnershow

Pandora was de mooiste vrouw op aarde, kan jij de verleiding verstaan? De show begon… En wat voor show! Een heel team van dansers, mooie mannen (laten we die vooral niet vergeten) en man wat kon die Dewi zingen. YOU ROCK! in de pauzes van de show werd het eten geserveeerd, Rudolph liep druk rond om iedereen enthousiast te maken over zijn gerechten. Ik heb zo lekker gegeten, van zalm macarons tot tournedos en een toetje met witte chocola. Die man weet wel hoe die Charlie gek moet maken.

Voorgerecht: lekkers uit de bakkersoven, om uit de hand te eten. Engelse scone met gevogelte crème, Japanse zeewier macaron gevuld met zalm mousse, vegetarisch Brabants worstenbroodje

Tussen: gazpacho van rode kool met komkommer

Hoofdgerecht: tounedos met portsaus, pompoen puree en seizoensgroenten

Dessert: hazelnoot progrès taartje met limoenschuim een crunch van witte chocolade en sinaasappel karamelsaus

dinnershow

Ik heb geen idee wie de mannelijke zanger was, maar of het nu Engels was of Frans die man kan echt alles. WAANZINNIG!

dinnershow

Ik wil hierbij ook even melden dat Leroy Kemper een prachtige glitter onderbroek heeft, jullie lezen het goed vrouwen. De mannen gaan zich ook uitkleden, natuurlijk niet helemaal…

dinnershow

Toen we eenmaal het toetje hadden kwam Rudolph even aanschuiven, ik was zoals gewoonlijk overenthousiast. Ik had van te voren met Sacha alles doorgenomen wat ik wilde vragen en zeggen.

  1. Ik ben Charlotte en ik heb een eigen foodblog.
  2. Je bent een inspiratie,  bedankt voor de toffe uitnodiging.
  3. Vind je het leuk om wat foto’s te maken voor mijn blog?
  4. Wanneer gaan wij samen een keer koken?

Ben ik gewoon in mijn enthousiasme de belangrijkste vraag vergeten…  Rudolph als je dit misschien nog leest? Ik zou het super mega leuk vinden om met jou een keer de keuken in te duiken! (om te koken natuurlijk)

dinnershow

Ik vond dit echt een uitje, even helemaal weg en meegenomen in de show met echt onwijs lekker eten. Na de show begon de afterparty heb nog lekker een uur staan dansen, je gaat echt wel met z’n feel good feeling YEAH!

dinnershow

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches