Twee weken kreeg ik een mail of ik het leuk vond om aanwezig te zijn bij de nieuwe dinnershow Pandora van niemand minder dan Rudolph van Veen. Laat ik toch stiekem even een groot fan zijn! Gelukkig mocht ik iemand meenemen, dus mijn wandelvriendin die ook fan is was de gelukkige. Helemaal opgetut met hoge hakken aan reden wij richtig Studio 21 in Hilversum. We kwamen binnen via de rode loper en mochten ons melden bij de VIP ingang, best spannend!

dinnershow

dinnershow

Een van de mooie danseressen begeleide ons naar de VIP lounge waar een glaasje bubbels en een hapje al op ons stond te wachten. Ik keek mijn ogen uit, wat een prachtige foyer. Na de nodige hapjes en drankjes gingen we naar de zaal waar de show zou plaatsvinden. We hadden een prachtige tafel voor twee precies in het midden, beter zicht konden we denk ik niet hebben. We hadden een eigen ober tot onze beschikking, Jarvi helemaal TOP. Heerlijk vers brood met boter en de menu kaart voor ons 4-gangen diner.

dinnershow

Pandora was de mooiste vrouw op aarde, kan jij de verleiding verstaan? De show begon… En wat voor show! Een heel team van dansers, mooie mannen (laten we die vooral niet vergeten) en man wat kon die Dewi zingen. YOU ROCK! in de pauzes van de show werd het eten geserveeerd, Rudolph liep druk rond om iedereen enthousiast te maken over zijn gerechten. Ik heb zo lekker gegeten, van zalm macarons tot tournedos en een toetje met witte chocola. Die man weet wel hoe die Charlie gek moet maken.

Voorgerecht: lekkers uit de bakkersoven, om uit de hand te eten. Engelse scone met gevogelte crème, Japanse zeewier macaron gevuld met zalm mousse, vegetarisch Brabants worstenbroodje

Tussen: gazpacho van rode kool met komkommer

Hoofdgerecht: tounedos met portsaus, pompoen puree en seizoensgroenten

Dessert: hazelnoot progrès taartje met limoenschuim een crunch van witte chocolade en sinaasappel karamelsaus

dinnershow

Ik heb geen idee wie de mannelijke zanger was, maar of het nu Engels was of Frans die man kan echt alles. WAANZINNIG!

dinnershow

Ik wil hierbij ook even melden dat Leroy Kemper een prachtige glitter onderbroek heeft, jullie lezen het goed vrouwen. De mannen gaan zich ook uitkleden, natuurlijk niet helemaal…

dinnershow

Toen we eenmaal het toetje hadden kwam Rudolph even aanschuiven, ik was zoals gewoonlijk overenthousiast. Ik had van te voren met Sacha alles doorgenomen wat ik wilde vragen en zeggen.

  1. Ik ben Charlotte en ik heb een eigen foodblog.
  2. Je bent een inspiratie,  bedankt voor de toffe uitnodiging.
  3. Vind je het leuk om wat foto’s te maken voor mijn blog?
  4. Wanneer gaan wij samen een keer koken?

Ben ik gewoon in mijn enthousiasme de belangrijkste vraag vergeten…  Rudolph als je dit misschien nog leest? Ik zou het super mega leuk vinden om met jou een keer de keuken in te duiken! (om te koken natuurlijk)

dinnershow

Ik vond dit echt een uitje, even helemaal weg en meegenomen in de show met echt onwijs lekker eten. Na de show begon de afterparty heb nog lekker een uur staan dansen, je gaat echt wel met z’n feel good feeling YEAH!

dinnershow

Liefs,
Charlie’s Kitchen