Een zomers receptje: gezonde yoghurt ijsrepen - Charlie's Kitchen

Een zomers receptje: gezonde yoghurt ijsrepen

Ook al hebben we nog geen heet zomerweer, toch ben ik al druk bezig met het voorbereiden van zomerse recepten. Zoals bijvoorbeeld deze gezonde yoghurt ijsrepen. Ik kon er ook geen andere naam voor verzinnen, al klinkt frozen yoghurt ook wel cool. Maar die bewaar ik voor later, dat lijkt mij een heerlijk recept voor als ik ooit eens een ijsmachine gescoord heb.

Het is super lekker, gezond en vooral makkelijk te maken!

En daar houden we van toch? Eerlijk gezegd heb ik het receptje niet helemaal zelf bedacht, want ik heb het al vele malen voorbij zien komen op social media en nu toevallig ook in het boekje van de Jumbo. Maar ik maakte hierop mijn eigen variatie, dus echt ook wel een beetje van Charlie.

Gezonde yoghurt ijsrepen

Benodigdheden: bakpapier, bakplaat 20 x 30, diepvieszakjes

Ingrediënten:

  • 400 gram Griekse Yoghurt 10% vet
  • 2 el honing
  • 150 gram diepvries rood fruit
  1. Roer de yoghurt met de honing en de helft van het rood fruit door elkaar.
  2. Bedek de bakplaat met bakpapier en verdeel hier de massa over.
  3. Verdeel de rest van het rood fruit over de yoghurt en bedek eventueel nog met een beetje extra honing.
  4. Leg de bakplaat in de vriezer, laat hem minimaal 3 uur bevriezen.
  5. Neem de bakplaat uit de vriezer en snijd met een warm mes de bevroren yoghurt in repen.
  6. Bewaar deze heerlijke snack per stuk in een diepvrieszakje in de vriezer.

Gebruik ook eens vriesverse mango, kersen of zomerse fruitmix

yoghurt

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Onderaan dit recept vind je rechts icoontjes om dit recept te delen! Met wie wil jij deze yoghurt ijsreep wel eten? Deel jouw creatie en vergeet mij niet te taggen!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Een zomers receptje: gezonde yoghurt ijsrepen”

  1. Pingback: Nana-icecream met vanille - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches