Gezonde schaapjes voor de kids - Charlie's Kitchen

Gezonde schaapjes voor de kids

gezonde

Ik vind deze gezonde schaapjes voor de kids SO cute geworden! Ik merk dat ik het elke week weer zo leuk vind om iets anders te verzinnen voor jullie kids. En het gaat mij er heus niet om dat ze gezonder snoepgoed krijgen, maar vooral dat ze een stukje bewuster worden van de keuzes die er zijn.

Maar iets dat ik nog veel belangrijker vind, ik hoop dat ik jullie op deze manier inspireer om samen de keuken in te duiken. Samen te ontdekken hoe leuk het in de keuken is en hoe liefde voor (gezond) eten ontstaat in de keuken.

gezonde

Kinderen houden van zoet

Kinderen houden van zoetigheid en fruit is een goeie vervanger voor het snoepgoed dat dan vaak wordt gegeven. Vandaag ga ik aan de gang met rijpe bananen, lekker extra zoet voor deze toffe gezonde “schaapjes”. Bananen geven ons een flinke energieboost, ondersteunen de samenwerking tussen onze zenuwen en spieren, helpen tegen angst en helpen bij de opname van andere voedingsstoffen. Dus waar wacht je nog op, kopen die bananen!

Bring it on

gezonde

Gezonde schaapjes

Wat heb je nodig:
(voor 6 toetjes)

 • 3 rijpe banaan
 • 1 klein blikje kokosmelk
 • 100 gram kokosrasp (je gebruikt niet alles)
 • 12 amandelen
 • 12 hazelnoten
 • 24 chocolade discopops of iets anders wat op ogen lijkt
 • 12 stokjes of stevige rietjes
 1. Pel de bananen en snijd ze doormidden.
 2. Maak het blikje kokosmelk open en zet deze klaar.
 3. Doe in een groot diep bord de kokosrasp.
 4. Haal de banaan door de kokosmelk en vervolgens door de kokosrasp.
 5. Maak met de amandelen oren of voetjes en doe hetzelfde met de hazelnoten.
 6. Met de chocolade discopops kun je een gezichtje maken.
 7. Leg de gezonde “schaapjes” minstens 2 uur in de koelkast.

gezonde schaapjes

Op zoek naar een andere leuke traktatie? Heb je de “pizza lollies” al geprobeerd?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches