Gevulde zoete aardappel - Charlie's Kitchen

Gevulde zoete aardappel

gevulde zoete aardappel

Een aantal weken geleden kreeg ik een uitnodiging van Estée Strooker voor haar nieuwe boek “Vlees noch Vis”, hoe gaaf? Ik ken haar natuurlijk van 24 Kitchen en ze werd de eerste Masterchef van Nederland. Estée is 24 jaar, komt uit Arnhem en heeft nu al een eigen restaurant ‘t Amusement. Net als ik komt ze uit een hechte familie waar koken, lekker eten en gezelligheid belangrijk is. Oei, wat baalde ik dat ik niet kon komen, gelukkig mocht ik wel haar boek bewonderen. Het vrolijke maar vooral kleurrijke kookboek Vlees noch vis is een product van het gelijknamige programma op 24Kitchen met dit boek wil Estée graag laten zien hoe veelzijdig koken met groente kan zijn. Vlees noch vis heb je nodig dus, voor een gezonde, lekkere en gevarieerde maaltijd!

gevulde zoete aardappel

Hoe blij ben ik met dit boek! Ik word dan helemaal onrustig als ik er doorheen blader, dat wil ik maken, oh dat ook… dat ook!!! Ik heb er een voor jullie uitgekozen om te delen, gevulde zoete aardappel uiteraard met een Charlie twist 😀

Wat heb je nodig:
(4 personen)

 • 4 grote zoete aardappels
 • 1 blikje mais
 • 1 bakje cherrytomaatjes
 • 1 zak kidneybonen van Hak
 • 1 avocado
 • 1 rode paprika
 • 1 limoen
 • 1 tl komijn
 • 1 tl paprikapoeder
 • 8 plakken geitenkaas
 • 1 hand verse basilicum

Gevulde zoete aardappel

 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Prik de zoete aardappels rondom in met een vork en bestrooi ze met wat zout.
 3. Verpak de zoete aardappels in aluminium folie en pof ze circa 35 minuten gaar in de oven.
 4. Spoel de mais en kidneybonen goed af!
 5. Was en snijd de cherrytomaatjes en pluk de basilicum blaadjes.
 6. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en verwijder de schil. Snijd in blokjes of reepjes.
 7. Was ook de paprika en snijd ook deze in reepjes.
 8. Meng alle groenten samen in een kom met de paprika poeder en komijn.
 9. Na 35 minuten haal je de aardappels uit de oven en snijd je ze doormidden, doe op elke kant 1 plak geitenkaas en zet terug in de oven voor 10 minuten.
 10. Zodra deze klaar zijn beleg je ze met de groentenmix en dan nu lekker eten!

Estée, ik vind het een onwijs tof kookboek met heel veel nieuwe inspiratie en de gevulde zoete aardappel was erg lekker. Heel erg bedankt en wie weet koken we een keer samen!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches