Lieve mensen, wat gaat de tijd snel! Alweer een week voorbij, weer een week met heel veel genietmomenten. Heb jij al nagedacht waar jij nou echt van hebt genoten? Mijn week begon fantastisch, jullie hebben massaal mijn blog gelezen over mijn nieuwe baan.

genietmomenten

Ik maakte de lekkerste pancakes ever!

pompoen

Dinsdag ging ik samen met een vriendin bijkletsen onder het genot van een smoothie bij Wonders To Go Zaandam. Deze zit meteen naast het station, ideaal als je op de trein moet wachten of als je naar de stad bent geweest. Ik keek mijn ogen uit, ik wilde echt alles bestellen van de kaart! Dus wie in de buurt is, aanrader!

genietmomentjes

Van Verival kreeg ik een geweldige Advent kalender, voor iedere dag in december een verantwoord ontbijtje. Bij deze kalender zaten maar liefst 6 verschillende soorten Bio Muesli, Cruesli en havermoutpap. Wat een verwennerij!

Genietmomenten

Wallen op mijn kin na een ochtenddienst, maar wel lekker eten op het Food Festival Amsterdam!

Genietmomenten

En nu is het zondag en vraag ik me af waar ik het meest van aan het genieten ben. Misschien het feit dat ik gewoon tot 11 uur in bed heb gelegen? Stiekem gewoon niet ben gaan sporten? Allemaal lekkere receptjes aan het maken ben voor aankomende week? De hele dagen samen ben met mijn vriend? Of dat ik ontelbaar veel knuffelsessies heb met mijn katten?

Het maakt allemaal niet uit, ik vond het weer een top week! Kijken jullie mee aankomende week?

Liefs,
Charlie