Genietmomenten deel 3 - Charlie's Kitchen

Genietmomenten deel 3

Genietmomentjes_deel 3

Lieve mensen, wat gaat de tijd snel! Alweer een week voorbij, weer een week met heel veel genietmomenten. Heb jij al nagedacht waar jij nou echt van hebt genoten? Mijn week begon fantastisch, jullie hebben massaal mijn blog gelezen over mijn nieuwe baan.

genietmomenten

Ik maakte de lekkerste pancakes ever!

pompoen

Dinsdag ging ik samen met een vriendin bijkletsen onder het genot van een smoothie bij Wonders To Go Zaandam. Deze zit meteen naast het station, ideaal als je op de trein moet wachten of als je naar de stad bent geweest. Ik keek mijn ogen uit, ik wilde echt alles bestellen van de kaart! Dus wie in de buurt is, aanrader!

genietmomentjes

Van Verival kreeg ik een geweldige Advent kalender, voor iedere dag in december een verantwoord ontbijtje. Bij deze kalender zaten maar liefst 6 verschillende soorten Bio Muesli, Cruesli en havermoutpap. Wat een verwennerij!

Genietmomenten

Wallen op mijn kin na een ochtenddienst, maar wel lekker eten op het Food Festival Amsterdam!

Genietmomenten

En nu is het zondag en vraag ik me af waar ik het meest van aan het genieten ben. Misschien het feit dat ik gewoon tot 11 uur in bed heb gelegen? Stiekem gewoon niet ben gaan sporten? Allemaal lekkere receptjes aan het maken ben voor aankomende week? De hele dagen samen ben met mijn vriend? Of dat ik ontelbaar veel knuffelsessies heb met mijn katten?

Het maakt allemaal niet uit, ik vond het weer een top week! Kijken jullie mee aankomende week?

Liefs,
Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches