Ik heb gekozen om te doen wat ik wil!

Ik heb gekozen om te doen wat ik wil. Ik heb er voor gekozen om voornamelijk alleen nog maar dingen te doen waar ik gelukkig van word. Ik word gelukkig van Charlie’s Kitchen, jullie inspireren, lekker koken, mijn leven delen met jullie en bezig zijn met al het moois wat nog gaat komen.

Wat betekent geluk voor jou?

Ik ben gelukkig als ik kan doen wat ik wil, met de mensen die ik graag om mij heen heb, op de plaatsen waar ik graag wil zijn. Is het dan zo simpel? Want ik krijg geregeld vragen en opmerkingen als: ja hallo, maar jij hebt alles voor mekaar! Je hebt geluk gehad, je bent op de goede weg terecht gekomen of niet iedereen kan zo leven als jij.

Ik geloof oprecht dat als je iets echt wilt, je dat ook kan bereiken!

Natuurlijk zijn er heel veel dingen die hierbij komen kijken. Eén van die dingen, en echt een hele belangrijke, is geduld. Want geloof me, ik had niet in één week 44 duizend volgers op Instagram. Nee, daar heb ik 2 jaar keihard voor gewerkt. Door constant te blijven posten, vernieuwend te zijn en vooral mijzelf te blijven.

Niemand kan 1 2 3 zijn leven omgooien, ook ik heb dat niet gedaan. Maak een plan, denk echt serieus na, stel doelen en werk hier naartoe.

Wat wil ik?

Wat is er mogelijk?

Waar kan ik aan werken?

Waar wil ik staan over 2 jaar?

Wat heb ik nodig om dit alles te bereiken?

Jullie zien in mij nu “succes“, maar ook ik ben begonnen met niks. Ik heb 2 jaar lang keihard gewerkt om hier te komen. Denk je dat Sven Kramer in één week zijn beste tijd reed? Jullie werken ook hard maar werken voor iemand anders, een baas. Waar trouwens helemaal niks mis mee is als jij je daar helemaal gelukkig bij voelt.

Ik heb inderdaad gekozen om te doen wat ik wil

Ik werk keihard voor mezelf. Elke dag, 24/7, staat in het teken van Charlie’s Kitchen. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik zorg voor een inspirerende werkplek, ik zorg dat ik het elke dag weer leuk vind, dat ik uitdaging heb en ik zorg voor balans. Want naast balans in voeding vind ik balans tussen werken en genieten heel erg belangrijk. Dit zijn de momenten dat ik kan opladen om daarna weer keihard door te knallen.

gekozen wat ik wil

Iedereen kan iets bedenken, maar de vraag is wat je er mee doet!

Vorig jaar op HealthyFest zei Michael Pilarszyk tegen mij: iets bedenken, een droom hebben is mooi, maar DOEN is het wondermiddel! Ja, ik ben enthousiast en heb veel lieve mensen die me steunen, maar de reden dat ik dit nu kan doen, voor mezelf werken, is omdat IK begonnen ben.

Ik heb de stap gezet en ik ga het maken!

Ik heb bewust gekozen om te doen wat ik wil. Als je eenmaal die kriebels in je buik voelt, het plezier en de passie die eruit wil, wil je niet meer anders. Het geeft je energie en een enorme kracht om nooit op te geven. Ik focus me op de belangrijke zaken en laat me door niemand afleiden. En dat betekent inderdaad prioriteiten stellen. Daar ben ik gelukkig heel goed in (maar niet heus…).

Maar ik begin het steeds meer te leren. Nadat je een aantal keren tegen een muur bent gelopen begin je het wel te begrijpen hoor.

Ik heb gekozen om te doen wat ik wil, ik wil deze weg bewandelen, hoe zwaar die ook is, ik ben bezig met persoonlijke ontwikkeling en ik volg mijn hartje.

Dus lieve mensen, wat mensen ook zeggen en welke gedachtes jij ook hebt. Heb jij een droom? Of het nu zakelijk is of iets heel anders. Er is maar 1 persoon die er voor kan zorgen dat die droom uitkomt! Pak een pen en papier en begin met schrijven.

JIJ kunt het allemaal waar maken en ik geloof in je!

Ik zou het zo tof vinden om jullie dromen te lezen. Deel jouw verhaal hieronder en wie weet kunnen we elkaar allemaal inspireren.

Liefs,
Charlotte

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

13 gedachtes op “Ik heb gekozen om te doen wat ik wil!”

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Lieve Hanneke,

   Heel goed, hard blijven vechten en werken voor wat jij echt wil. Ik weet dat jij dit kan, maak een plan en werk doelgericht!

   Liefs,
   Charlotte

 1. Avatar

  Mijn allergrootste droom (baan)? Een sportschool starten voor minder valide mensen/kinderen/jongeren en andere beperkingen waardoor ze niet (goed) kunnen trainen in een grote sportschool. Geduld zal ik hier zeker voor moeten hebben maar ga er zeker mijn best voor doen!

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hi Nienke,

   Ik vind het alleen al zo leuk dat je de moeite hebt genomen om te reageren! Een droom kan alles zijn, van baan tot reis. Maar wat een prachtige droom heb jij, je hebt me geraakt. Beloof me dat je hier wat mee gaat doen, geef al je passie en stop je voel erin. En ik weet zeker dat dit fantastisch word!

   Je best is niet genoeg. JIJ GAAT DIT DOEN!

   Oh en nodig mij uit, kom ik lekker gezonde hapjes brengen.

   Liefs,
   Charlotte

 2. Avatar

  Tof Charlie! Je hebt er hard voor gewerkt en dat doe je nog. Echt knap dat je je dromen nagaat en gaat DOEN wat je zo leuk vind. Het is eng en spannend en daardoor moeilijk om die stap te nemen.. Ik zit er ook over na te denken om een blog te gaan schrijven. Het lijkt me leuk om teksten te gaan schrijven! Maar ook dat vind ik lastig (hoe werkt dat, waar moet ik beginnen, wat zal ik schrijven etc.) I have to start somewhere.. nu moet ik het nog gaan doen 😉

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Wat een tof bericht! Je hoeft niet meer een grote stap te nemen. Kleine stapjes brengen uiteindelijk grote dingen. Geduld is dan ook erg belangrijk, geef jezelf de tijd om te ontwikkelen.

   Begin met schrijven, wat wil je en waarom en wat heb je nodig om dit te bereiken?

   Liefs,
   Charlotte

 3. Avatar

  Wat een leuke blog weer 🙂 ik heb per 1 februari na 11 jaar ontslag genomen…(en nog geen andere baan) reuze spannend en af en toe slaat de twijfel ineens toe… maar als ik écht naar mijn gevoel luister is dit de beste keuze. Ik heb er waardering voor je hoe je zo voor je eigen dromen gaat, dat inspireert enorm!

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hoi Marit,

   WAUW, wat ontzettend spannend! Niet twijfelen, gewoon doen 😀

   Altijd op je gevoel vertrouwen, dat is wat jij echt wil!

   Liefs,
   Charlotte

 4. Avatar

  Ooh wauw heb zoveel bewondering voor jou!! Mijn droom is mensen te kunnen helpen met voeding en sport persoonlijk weet ik dat voeding je kan maken en breken maar ook sporten. Ben nu zelf zwanger en net te horen gekregen dat m’n contract niet wordt verlengd toch een teken dat ik m’n droom moet grijpen niet twijfelen maar doen. Stem in m’n hoofd even de mond snoeren dat is een lastige maar komt goed!

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Hi Linda,

   Wat leuk om te horen zeg, jij weet wel wat je wil! Niet twijfelen, angst en twijfel komt wanneer je plan niet duidelijk is. Schrijf op, vraag jezelf alles totdat je een heldere weg heb die je kunt gaan volgen.

   YOU GOT THIS!

   Liefs,
   Charlotte

 5. Avatar
  Mirthe Reinaerdts

  Echt knap hoe jij in het leven staat!
  Mijn droom is om later een lunchroom met ook koffie /thee en eigengemaakte taarten en vlaai te serveren. Veel werken met streekproducten en misschien ook wat delicatessen te verkopen.

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Goedemorgen Mirthe,

   Wat een lief compliment!

   En wat een leuke droom, mag ik dan bij je werken?

   Maar even serieus, dit kan jij! Wanneer kan ik vlaai komen proeven?

   Liefs,
   Charlotte

 6. Avatar

  Wauw Charlie wat een inspirerende woorden. Na het afstuderen komende maand ga ik zeker weer een goede stap zetten richting het realiseren van mijn dromen. Daar hoort nog een vervolgstudie bij om het volledig te bereiken. Het einddoel is om op werkgebied mijn lifestyle blog te laten groeien & een eigen grafisch bedrijf + webshop in grafisch producten te hebben. Het afronden van deze studie is stap 1 richting het realiseren van deze droom. Mijn droom op het gebied van reizen is om een grote rondreis gemaakt te hebben door alle werelddelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches