Ik heb gekozen om te doen wat ik wil. Ik heb er voor gekozen om voornamelijk alleen nog maar dingen te doen waar ik gelukkig van word. Ik word gelukkig van Charlie’s Kitchen, jullie inspireren, lekker koken, mijn leven delen met jullie en bezig zijn met al het moois wat nog gaat komen.

Wat betekent geluk voor jou?

Ik ben gelukkig als ik kan doen wat ik wil, met de mensen die ik graag om mij heen heb, op de plaatsen waar ik graag wil zijn. Is het dan zo simpel? Want ik krijg geregeld vragen en opmerkingen als: ja hallo, maar jij hebt alles voor mekaar! Je hebt geluk gehad, je bent op de goede weg terecht gekomen of niet iedereen kan zo leven als jij.

Ik geloof oprecht dat als je iets echt wilt, je dat ook kan bereiken!

Natuurlijk zijn er heel veel dingen die hierbij komen kijken. Eén van die dingen, en echt een hele belangrijke, is geduld. Want geloof me, ik had niet in één week 44 duizend volgers op Instagram. Nee, daar heb ik 2 jaar keihard voor gewerkt. Door constant te blijven posten, vernieuwend te zijn en vooral mijzelf te blijven.

Niemand kan 1 2 3 zijn leven omgooien, ook ik heb dat niet gedaan. Maak een plan, denk echt serieus na, stel doelen en werk hier naartoe.

Wat wil ik?

Wat is er mogelijk?

Waar kan ik aan werken?

Waar wil ik staan over 2 jaar?

Wat heb ik nodig om dit alles te bereiken?

Jullie zien in mij nu “succes“, maar ook ik ben begonnen met niks. Ik heb 2 jaar lang keihard gewerkt om hier te komen. Denk je dat Sven Kramer in één week zijn beste tijd reed? Jullie werken ook hard maar werken voor iemand anders, een baas. Waar trouwens helemaal niks mis mee is als jij je daar helemaal gelukkig bij voelt.

Ik heb inderdaad gekozen om te doen wat ik wil

Ik werk keihard voor mezelf. Elke dag, 24/7, staat in het teken van Charlie’s Kitchen. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik zorg voor een inspirerende werkplek, ik zorg dat ik het elke dag weer leuk vind, dat ik uitdaging heb en ik zorg voor balans. Want naast balans in voeding vind ik balans tussen werken en genieten heel erg belangrijk. Dit zijn de momenten dat ik kan opladen om daarna weer keihard door te knallen.

gekozen wat ik wil

Iedereen kan iets bedenken, maar de vraag is wat je er mee doet!

Vorig jaar op HealthyFest zei Michael Pilarszyk tegen mij: iets bedenken, een droom hebben is mooi, maar DOEN is het wondermiddel! Ja, ik ben enthousiast en heb veel lieve mensen die me steunen, maar de reden dat ik dit nu kan doen, voor mezelf werken, is omdat IK begonnen ben.

Ik heb de stap gezet en ik ga het maken!

Ik heb bewust gekozen om te doen wat ik wil. Als je eenmaal die kriebels in je buik voelt, het plezier en de passie die eruit wil, wil je niet meer anders. Het geeft je energie en een enorme kracht om nooit op te geven. Ik focus me op de belangrijke zaken en laat me door niemand afleiden. En dat betekent inderdaad prioriteiten stellen. Daar ben ik gelukkig heel goed in (maar niet heus…).

Maar ik begin het steeds meer te leren. Nadat je een aantal keren tegen een muur bent gelopen begin je het wel te begrijpen hoor.

Ik heb gekozen om te doen wat ik wil, ik wil deze weg bewandelen, hoe zwaar die ook is, ik ben bezig met persoonlijke ontwikkeling en ik volg mijn hartje.

Dus lieve mensen, wat mensen ook zeggen en welke gedachtes jij ook hebt. Heb jij een droom? Of het nu zakelijk is of iets heel anders. Er is maar 1 persoon die er voor kan zorgen dat die droom uitkomt! Pak een pen en papier en begin met schrijven.

JIJ kunt het allemaal waar maken en ik geloof in je!

Ik zou het zo tof vinden om jullie dromen te lezen. Deel jouw verhaal hieronder en wie weet kunnen we elkaar allemaal inspireren.

Liefs,
Charlotte