Gek in mijn Bolletje van Healthy Fest!

30 reacties

 1. Wil graag een pakket winnen, dan heb ik weer wat ontbijt inspiratie eet nu vaak hetzelfde.

 2. Ik zou graag het pakket winnen, met name voor mijn vriend. Dat is niet zo’n ontbijter, maar wil graag wel meer op zijn voeding gaan letten. Misschien is dit een mooie start!

 3. Wauw, het lijkt me te geknom zo’n Bolletje pakket te winnen! Weer even wat anders proberen, ik hou ervan ✨

 4. Lijkt mij heerlijk. Zou het graag willen winnen zodat ik weer nieuwe en lekkere ontbijtjes kan maken :)).

 5. Ik zou graag een pakket winnen. Zodat ieder ontbijt een feestje word

 6. Ook ik ben gek op Bolletje!!! en ik snap waarom Bolletje gek is op jou!! #powervrouw (geen geslijm)

 7. Ik zou heel graag zo’n pakket willen winnen. Mijn yoghurtje elke ochtend begint ook wat te vervelen…

 8. Eindelijk een betaalbare variant die niet vol zit met suiker, dextrose, etc. you name it. Heb ‘m nog niet geproefd maar lijkt me mega lekker!!

 9. Ik heb net t eerste pak binnen (met pompoenpitten) en wil graag de rest van al t lekkers, mét goede ingrediënten verder ontdekken. Reuze benieuwd! Ga zo door Charlie!

 10. Zag er heel gezellig uit daar! Ik zou heel graag winnen, de krokante ontbijtgranen heb ik al vaak gekocht maar naar de rest ben ik ook heel benieuwd!

 11. Ik wil graag dit pakket winnen. Ik ben in strijd met mijn gewicht. Ik heb mijn leefstijl omgegooid en ik ben er zeker van dat dit er tussen past!!

 12. Fingers crossed! Ik wil! ☝☝

 13. Jaaa lekkerrr! Zou dit graag winnen! Ontbijt al regelmatig met de nieuwe bolletje ontbijtgranen en naar die repen ben ik zeer benieuwd! Vind het mega zonde dat ze door 9/10 ontbijtgranen zoveel suiker/dextrose/troep gooien.. Het is dan ook super dat dat in dit geval niet zo is! Verantwoord én lekker ontbijten❤️

 14. Ik wil dit pakket heeel graag winnen en uitproberen. Ik ben aan het herstellen van een eetstoornis en een lange tijd durfde ik ook geen ontbijtgranen bij mijn ontbijt te nemen. Nu ik dit weer voorzichtig probeer op te pakken komt dit pakket zeker goed van pas. Hopenlijk maakt bolletje weet een feest van mijn ontbijt 🙂
  Op naar de beste versie van mijzelf, stapje voor stapje

 15. Iets nieuws proberen is altijd goed! Leuk pakket, en lekker ^^

 16. Wow leuke blog! En goede winactie zeg, als ik dit kon winnen zou ik echt een gat in de lucht springen, dit zou vooral nu zoo goed van pas komen

 17. Dit pakket is perfect voor mijn man, die graag gezond én lekker wil ontbijten 🙂

 18. Leuke winactie:-)!!! De ontbijtgranen zijn sowieso heerlijk en verantwoord en ik ontbijt daar regelmatig mee! De producten van bolletje helpen bij het houden van balans! Ik zou graag winnen, kan ik de andere producten ook meteen uittesten!!:) liefs Kim

 19. Leuk om te winnen! Ik hou ervan. Ben nu 37 weken zwanger en kan wel wat variatie gebruiken als ik straks bevallen ben en weer in mijn normale, goede en gezonde ritme wil komen. Dan voel ik mijzelf het beste.

 20. Ik ben nu net aan maand bezig met my personal body plan en al heel veel bewuster met wat ik wel en niet eet. Het pakket van bolletje zou prima in mijn dagelijkse routine passen en ben ook heel benieuwd naar de smaken!

 21. Mmmmmm zou het graag winnen! Ben al fan van de crackers, maar ook héél benieuwd naar de rest!

 22. Oooh met dit geweldige pakket wordt mijn ontbijt nog een groter feest!!

 23. Ik zou het pakket graag willen winnen om zo weer nieuwe inspiratie voor ontbijt op te doen. Doe nu vooral yoghurt, maar ben benieuwd naar de nieuwe en heerlijke producten van Bolletjes!

 24. Oooeeehhhh ik wil Bolletje
  Zou graag dit heerlijke gezonde en goed samengestelde pakket winnen. Het past goed binnen mij healthy lifestyle journey! Fingerscrossed

 25. Ik zou super graag dit pakket willen winnen. Binnenkort gaan wij op vakantie en daar vind ik verantwoorde tussendoortjes toch vaak moeilijk om te vinden.. dit zou super lekker en handig zijn.. en wie wil er nou geen bolletje..;)

 26. Zo fijn dat bolletje nu een verantwoorde lijn heeft!! Ik zou het pakket super graag willen winnen omdat ik zwanger ben en het dus belangrijk is dat ik gezond eet. Dat zwanger zijn loopt niet zo lekker dus dit zou een boost geven om gewoon door te gaan en dus ook gezond te eten 🙂

 27. Oooh wat een heerlijk pakket Snel ontbijtje maar toch voedzaam en gezond, heerlijk! Hier wil ik dus zeker wel kans op maken Liefs

 28. Ja lekkerrrrrr om de dag te beginnen met bolletje. Ben gek op hun crackers!!:)
  Fingerscrossed

 29. Afgelopen week heb ik te horen gekregen eindelijk naar jaaaaten glutenvrije te eten weer gluten te mogen en kunnen eten. Lijkt mij heerlijk om bolletje crackers te kunnen eten!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

drie × drie =