Vorig weekend was het zover, het driedaagse event Healthy Fest in Centerparcs de Eemhof. Als trotse ambassadrice van Bolletje mocht ik op het hoofdpodium de Breakfastclub bijwonen. Een waanzinnig weekend met zoveel toffe mensen. Kijken jullie mee?

Do what you love and love what you do!

Ik denk dat de foto’s al genoeg vertellen. Wat heb ik ontzettend genoten. Jullie waren fantastisch!

Als voedingsdeskundige, blogger en ambassadrice van Bolletje was het mijn doel jullie te enthousiasmeren over de Krokante Ontbijtgranen en de nieuwe voedzame Noten & Granen repen. Maar ik wilde jullie vooral ook een stukje bewustwording meegeven. Over welke voedingsstoffen je vindt in de producten van Bolletje, het gebruik van dadelpuree waardoor het suikergehalte veel lager is en de voordelen van bijvoorbeeld volkorengranen.

Beide ochtenden van de Breakfastclub stonden jullie massaal in de rij voor een krachtig en voedzaam ontbijt. En een foto met Arie mocht natuurlijk niet ontbreken…

Foodmood

Nigel (chefmetlef) was beide ochtenden aanwezig om de mensen van Healthy Fest te verwennen met zijn beroemde pancakes en een shirtless moment.

Maar even terug. Ik mocht samen met o.a. Arie Boomsma, Richard de Leth, Wouter de Jong, Kasper van der Meulen en de zusjes Wevers op het grote podium. En wat was ik nerveus, daar stond ik dan als broekie tussen al deze inspirerende mensen. De spanning zakte al snel, mijn passie over voeding en enthousiasme over de producten van Bolletje namen het snel over. De feiten en fabels en stellingen vlogen ons om de oren en de interactie met het publiek was te gek.

Zoveel mensen bij elkaar, allemaal enthousiast en nieuwsgierig naar voeding, bewegen en mindset. De energie spatte er vanaf en dit gaf mij een enorme kick!

En het weer kon ook niet beter, beide dagen kwam de zon halverwege het ontbijt door. Steeds meer mensen schoven aan en wilden een hapje proeven van de Bolletje Krokante Ontbijtgranen. Zelfs na mijn werk op het podium heb ik nog vele gesprekken gehad met de mensen die aanwezig waren op Healthy Fest. Van voedingsadvies en vragen over de producten van Bolletje tot gewoon een gezellige chitchat.

Bed & Bolletje

Tijdens het festival was ik ook te vinden bij de Bed & Bolletje die naast het podium te vinden was. Bolletje bestaat dit jaar namelijk 150 jaar en trakteert daarom op 150 overnachtingen met ontbijt op onvergetelijke locaties. Via bolletje.nl/150jaar kun je jouw droomplek doorgeven en maak je kans op een overnachting op jouw ultieme plek ergens in Nederland! Hoe tof is dat?

Bolletje

Ik heb ontzettend veel geleerd van dit avontuur. Nederland is gek op ontbijten en vindt een voedzaam en lekker natuurlijk ontbijt belangrijk. Ik heb honderden mensen zich zien uitsloven bij de energieke workout van Larz, maar ook zien genieten bij een rustmoment tijdens Yoga of een wilde dancemove bij de Zumba les. We zijn allen bewust bezig, de lezingen over mindset van o.a. Wouter de Jong die het boek Mindgym schreef zaten helemaal vol. Als sponzen zogen jullie alle informatie op om na dit weekend verder te werken aan de beste versie van jezelf.

En dit is waar ik voor sta. Word de beste versie van jezelf, zoek iets wat voor jou werkt. En dit geldt ook voor Bolletje, anders zou ik geen trotse ambassadrice zijn! Ook Bolletje wil de beste versie van zichzelf worden. Een product dat lekker natuurlijk, voedzaam en goed voor jouw lichaam is.

Time to go home!

 

Liefs,
Charlie