Gek in mijn “bolletje” met deze mannen tijdens het ontbijt event - Charlie's Kitchen

Gek in mijn “bolletje” met deze mannen tijdens het ontbijt event

Bolletje

Mijn weekend kon niet beter beginnen. Knappe mannen, een echt ontbijt en genoeg inspiratie, dus wat wil een mens dan nog meer? Wie wil er de dag nu niet beginnen met een bakje koffie dat met liefde gezet is op een prachtige locatie en met heel veel inspirerende mensen. Ik had het geluk dat ik daarbij aanwezig mocht zijn en mensen mocht inspireren met mijn workshop “dromen najagen”.

bolletje

Waarom ik ontbijten belangrijk vind

Mijn ochtend begint altijd met twee glazen water en daarna een goed, stevig ontbijt. Mensen die niet ontbijten heb ik nooit begrepen. Hoe kun je niet willen ontbijten of geen trek hebben in de ochtend?

Een ontbijtje maken in de ochtend en dit daarna rustig opeten geeft mij juist een rustmoment. Gewoon een fijn moment voordat de drukke dag begint. Een goed en stevig ontbijt levert mij energie gedurende de dag, mijn spijsvertering wordt in gang gezet en ik krijg een dosis positieve energie. Geen ontbijt voor Charlie? Dan wil je niet in mijn buurt komen… 

bolletje

Terug naar het event

Paviljoen Puur in Diemen was omgetoverd tot het “Bolletje” ontbijt event. Van lekkere smoothies en yoghurt met krokante ontbijtgranen tot beschuit met verse eiersalade. Voor de “foodies” onder ons een echt paradijs. Genoeg variatie om ons te inspireren voor het ontbijt, want gevarieerd eten zorgt ervoor dat het leuk blijft!

bolletje

Kan ik zo’n ontbijt elke ochtend krijgen?

ontbijt

Een stukje “product” kennis

Bolletje lanceert de heerlijke en knapperige Bolletje Ontbijtgranen! En ik ben blij, want deze ontbijtgranenvariant bevat maar liefst 65% minder suiker dan andere varianten. Waar de cruesli’s hun krokante korstje vooral te danken hebben aan grote hoeveelheden suikers, heeft Bolletje een manier gevonden om de Ontbijtgranen krokant te maken met zo min mogelijk suikers. Een vooruitgang die ons gaat helpen onze suikerinname te verlagen.

Bolletje

Om een voorbeeld te geven: waar Quaker Vier Soorten Noten 21% suiker bevat, heeft Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen slechts 6.8% suiker en is tóch krokant. 

Niet iedereen heeft zin om zelf alles vers te maken, sommige mensen willen gewoon hun ontbijt kunnen halen in de supermarkt. Wel lekker, maar vooral ook verantwoord en snel klaar in de ochtend. En dat is ook helemaal prima, zorg dat je vooral iets eet waar jij je goed bij voelt en waar jij energie van krijgt.De producten van Bolletje zijn natuurlijk, ambachtelijk en voedzaam, waardoor je je dag start met de juiste energie.

Je krijgt er trek van!

Wil jij de nieuwe ovengebakken krokante ontbijtgranen van Bolletje winnen?

Meedoen is heel simpel, gewoon hieronder reageren met: IK WIL BOLLETJE!

Liefs,
Charlie

PS: Onder het kopje “wist je dat” vind je regelmatig artikelen van nieuwe of bestaande producten. Dit bericht is gesponsord, nieuwsgierig? Lees hier hoe “bloggers hun geld verdienen” en hun kijk erop “delen“.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

70 reacties op “Gek in mijn “bolletje” met deze mannen tijdens het ontbijt event”

 1. Avatar
  Lize van Spronsen

  IK WIL BOLLETJE

  Ik maak altijd alles zelf en wil wel eens goed vergelijkingsmateriaal in handen krijgen

 2. Avatar

  IK wil BOLLETJE.
  Ben benieuwd naar de ervaring ervan. Lekker, gezond en chrunchy dat zou fantastisch zijn.

 3. Avatar

  Ik wil bolletje!

  En vind Charlotte gewoon een tof mens, eerder al in de Pindakaaswinkel was het ook een feestje 🙂

 4. Avatar
  Gerrie van hek

  Ik wil bolletje. Vooral om eens een ander ontbijt te proberen. Nu is het vaak groente, scrambled eggs en bacon. Of yoghurt met granola

 5. Avatar

  Ik wil bolletje! Eens testen of t net zo lekker is als m’n eigen gemaakte granola Scheelt weer tijd

 6. Avatar
  Marli Jansen

  Ik wil Bolletje.

  Ben zo benieuwd. Kan de producten in de dichtstbijzijnde supermarkt hier op het uitgestorven platte land nog niet vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches