Mijn weekend kon niet beter beginnen. Knappe mannen, een echt ontbijt en genoeg inspiratie, dus wat wil een mens dan nog meer? Wie wil er de dag nu niet beginnen met een bakje koffie dat met liefde gezet is op een prachtige locatie en met heel veel inspirerende mensen. Ik had het geluk dat ik daarbij aanwezig mocht zijn en mensen mocht inspireren met mijn workshop “dromen najagen”.

bolletje

Waarom ik ontbijten belangrijk vind

Mijn ochtend begint altijd met twee glazen water en daarna een goed, stevig ontbijt. Mensen die niet ontbijten heb ik nooit begrepen. Hoe kun je niet willen ontbijten of geen trek hebben in de ochtend?

Een ontbijtje maken in de ochtend en dit daarna rustig opeten geeft mij juist een rustmoment. Gewoon een fijn moment voordat de drukke dag begint. Een goed en stevig ontbijt levert mij energie gedurende de dag, mijn spijsvertering wordt in gang gezet en ik krijg een dosis positieve energie. Geen ontbijt voor Charlie? Dan wil je niet in mijn buurt komen… 

bolletje

Terug naar het event

Paviljoen Puur in Diemen was omgetoverd tot het “Bolletje” ontbijt event. Van lekkere smoothies en yoghurt met krokante ontbijtgranen tot beschuit met verse eiersalade. Voor de “foodies” onder ons een echt paradijs. Genoeg variatie om ons te inspireren voor het ontbijt, want gevarieerd eten zorgt ervoor dat het leuk blijft!

bolletje

Kan ik zo’n ontbijt elke ochtend krijgen?

ontbijt

Een stukje “product” kennis

Bolletje lanceert de heerlijke en knapperige Bolletje Ontbijtgranen! En ik ben blij, want deze ontbijtgranenvariant bevat maar liefst 65% minder suiker dan andere varianten. Waar de cruesli’s hun krokante korstje vooral te danken hebben aan grote hoeveelheden suikers, heeft Bolletje een manier gevonden om de Ontbijtgranen krokant te maken met zo min mogelijk suikers. Een vooruitgang die ons gaat helpen onze suikerinname te verlagen.

Bolletje

Om een voorbeeld te geven: waar Quaker Vier Soorten Noten 21% suiker bevat, heeft Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen slechts 6.8% suiker en is tóch krokant. 

Niet iedereen heeft zin om zelf alles vers te maken, sommige mensen willen gewoon hun ontbijt kunnen halen in de supermarkt. Wel lekker, maar vooral ook verantwoord en snel klaar in de ochtend. En dat is ook helemaal prima, zorg dat je vooral iets eet waar jij je goed bij voelt en waar jij energie van krijgt.De producten van Bolletje zijn natuurlijk, ambachtelijk en voedzaam, waardoor je je dag start met de juiste energie.

Je krijgt er trek van!

Wil jij de nieuwe ovengebakken krokante ontbijtgranen van Bolletje winnen?

Meedoen is heel simpel, gewoon hieronder reageren met: IK WIL BOLLETJE!

Liefs,
Charlie

PS: Onder het kopje “wist je dat” vind je regelmatig artikelen van nieuwe of bestaande producten. Dit bericht is gesponsord, nieuwsgierig? Lees hier hoe “bloggers hun geld verdienen” en hun kijk erop “delen“.