Echte Wereldse foodfotografie laat je kwijlen - Charlie's Kitchen

Echte Wereldse foodfotografie laat je kwijlen

foodfotografie

Hoe zorg ik er voor dat een groene curry, wat betreft looks, als een smaakexplosie overkomt op jullie beeldscherm? Misschien denken jullie dat het allemaal niet heel moeilijk is. Boodschapjes doen, recept maken, foto en even een recept uploaden. Het ligt wel iets ingewikkelder, want ik wil niet alleen dat jullie kijken naar mijn foto. Ik wil dat jullie lezen wat er bij staat en doorklikken naar mijn site. Ik wil dat jullie het gerecht gaan maken zodat ik jullie kan laten zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Je hoeft geen uren in de keuken te staan en ik ben er van overtuigt dat het oog ook wat wilt. Knorr vroeg mij hoe ik, door middel van foodfotografie, daar op in speel.

foodfotografie

Zie deze overheerlijke groene curry van Knorr. Hoe zorg ik er voor dat jullie hierbij gaan kwijlen en dit ook willen maken? Zoals jullie kunnen zien heb ik verschillende foto’s gemaakt vanaf verschillende hoeken. Mijn tip hierbij is dat je nadenkt over wat je volgers willen, denk na waar jouw smaakpapillen van gaan tintelen.

foodfotografie

Zorg voor mooi licht, het liefst daglicht want dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten beter zichtbaar zijn. Daarbij zoom ik vaak in op de kleuren, in dit geval de gamba’s met koriander.

foodfotografie

Probeer verschillende settings. Een foto van boven, de zijkant en misschien wel van verder weg. Alleen een bord kan al zoveel verschil maken. Hier zie je duidelijk 2 soorten settings en de een zal jou meer aantrekken dan de ander.

Misschien ook wel handig, laat je eten eerst afkoelen (yes ik eet bijna altijd koud) zodat je geen rare steamy foto krijgt. Een foto waarbij het stoom nog van het eten af komt, stoort vaak. Daarom wacht ik altijd even met het maken van de foto.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: dit bericht is gesponsord, leer er hier meer over!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches