Gehaktbrood met ketchup en rozemarijn

gehaktbrood

Dit gehaktbrood met ketchup en rozemarijn is heerlijk met gegrilde groenten of een salade als je thuis komt van een drukke werkdag. Voorbereidend werk noem ik dat, even tijd investeren om daarna twee dagen makkelijk, snel en gezond te kunnen eten.

Weet je nog dat ik een aantal weken geleden zelf ketchup maakte van o.a. paprika? Ik gebruikte deze voor dit gehaktbrood, het recept van de ketchup vind je hier.

Natuurlijk kun je ook lekker twee dikke plakken op je brood doen of deze gewoon los meenemen voor onderweg of op je werk.

gehaktbrood

Gehaktbrood met ketchup en rozemarijn

Wat heb je nodig:

  • 1 kg mager rundergehakt
  • 200 gram ham blokjes
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ei
  • 100 gram volkoren paneermeel
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 150 ml ketchup
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de ui in blokjes, pers de knoflook en snijd 1 takje rozemarijn fijn.
  3. Meng in een kom de gehakt met de ham, ui, knoflook, ei, paneermeel, rozemarijn en de helft van de ketchup.
  4. Kneed alles goed door tot een egaal, wat plakkerig mengsel.
  5. Doe het gehaktmengsel over in de cakevorm en druk het goed aan. Bestrijk de bovenkant met de resterende tomatenketchup en verdeel de takjes rozemarijn hierover.
  6. Bak het gehaktbrood in de oven in een uur mooi gaar en bruin. Laat daarna minstens 20 minuten rusten!
  7. Giet dan voorzichtig het vet af en snijd het brood in mooie plakken.

gehaktbrood

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Deze Pikante gehaktballetjes zijn ook echt een aanrader!

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

2 gedachtes op “Gehaktbrood met ketchup en rozemarijn”

  1. Pingback: Magere tandoori balletjes in passata di pomodoro - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches