Frittata met geitenkaas - Charlie's Kitchen

Frittata met geitenkaas

frittata met geitenkaas

Vorige week was ik een dagje bij een vriendin om samen de keuken in de duiken voor mooie foto’s maar ook o.a. deze frittata met geitenkaas.

Sophie haar moeder woont in Amstelveen, echt zo’n leuk en lief klein poppenhuisje. Perfect licht voor foto’s en uiteraard ook als achtergrond. Ik was die dag dan ook helemaal in mijn nopjes en we schoten behoorlijk wat foto’s.

Frittata met geitenkaas

Het was een mooie zomerse dag en dan heb ik nooit zin in grote zware maaltijden. Een lekkere luchtige salade, frittata of smoothie is dan voor mij voldoende. Zo dook ik de keuken in om die groene monster te maken want we willen natuurlijk ook wel wat groentjes naar binnen krijgen. Eigenlijk had ik nog nooit een frittata gemaakt… Raar hé? Ik vond het super lekker en ga dit zeker vaker doen!

Frittata met geitenkaas

Wat heb je nodig:

 • 8 eieren
 • 100 ml plantaardige melk
 • 1 rode paprika
 • 1 gele paprika
 • 1 rode ui
 • 1 teen knoflook
 • 1 tl Italiaanse kruiden
 • 3 grote handen spinazie
 • 1 snufje peper en zout
 • 4 a 5 plakken geitenkaas. (dun gesneden)
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Snijd de paprika’s en ui fijn.
 3. Meng in een kom de groenten, eieren en melk.
 4. Voeg de kruiden toe en meng goed door elkaar.
 5. Doe het mengsel in een ovenbestendige schaal en sluit af met de geitenkaas.
 6. Bak de frittata 25 a 30 minuten. (houd goed in de gaten!)

Frittata met geitenkaas

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Frittata met geitenkaas”

 1. Pingback: Zoete aardappel frittata met pit - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches