De Fit Bar van Orangefit - Charlie's Kitchen

De Fit Bar van Orangefit

orangefit

Zoals jullie weten gebruik ik al een hele tijd de eiwitten van Orangefit, waarom dat lees je in dit vorige artikel (lees hier). Orangefit en ik willen beide hetzelfde: de wereld gezonder en fitter maken. Ik vind dat hoogwaardige, plantaardige producten hier een bijdrage leveren aan onze gezondheid en onze sportprestaties. Ik denk dat ongeveer 2 maanden terug Orangefit kwam met hun eerste “Fit Bar“, ik natuurlijk ontzettend blij want dit is super handig als tussendoortje op mijn werk.

 

De Fit Bar is een reep die bestaat uit noten, fruit, zaden en plantaardige eiwitten. Het in een compleet tussendoortje die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder allemaal rare kunstmatige toevoegingen. Alleen daarom ben ik al fan en hij smaakt ook nog eens ontzettend lekker. Wie houd er nu niet van chocola? Ideaal voor onderweg, op het werk, in de auto of voor/na je training.

orangefit

Maar wat zijn nu echt de voordelen van deze Fit Bar?

  1. Rijk aan vezels: vezels zijn o.a. goed voor onze stoelgang.
  2. Het geeft ons energie: deze reep is een bron van energie en bevat koolhydraten (suikers) die grotendeels afkomstig zijn uit de dadels en rozijnen.
  3. Veel vitaminen: zo zitten er dadels in deze reep die veel vezels, vitaminen, mineralen e een kleine hoeveelheid aminozuren bevatten.
  4. Gezonde vetten: de amandelen die in deze reep zijn verwerkt zijn een goede bron van vitamine E, ook wel een verzamelnaam voor een groep antioxidanten die je lichaam beschermen tegen verschillende ziektes. Maar ook vind je hierin magnesium!
  5. Chiazaden: Chiazaden zijn super gezond, ze bestaan uit eiwitten, vezels, antioxidanten en mineralen. Daarnaast zijn chiazaden een goede bron van onverzadigde omega-3 verzuren en houden daarbij onze hersenen gezond.
  6. Eiwitten: zoals ik al eerder vertelde zijn eiwitten heel belangrijk voor ons lichaam. Ze bevatten alle aminozuren die je lichaam nodig heeft en zorgen voor een goed herstel of dragen bij aan het behouden van je spieren tijdens het afvallen.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “De Fit Bar van Orangefit”

  1. Pingback: Leuke Dingen #18 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches