Feestelijk en gezond ontbijten met bananenijs - Charlie's Kitchen

Feestelijk en gezond ontbijten met bananenijs

Feestelijk en gezond ontbijten met bananenijs? Dat kan! Deze week hebben we weer een verrassend recept gecreëerd met een fantastische smaak en boordevol voedingsstoffen die ons energie geven. Wie ga jij blij maken met dit lekkere ontbijtje?

Nana-Icecream

Je opent jouw Instagram en je hele feed staat er vol mee. Hot, Hip en Happening! En we noemen het… nana-icecream. Ik moet je ook eerlijk bekennen, het is verslavend lekker. Een gezonde start van de dag, een boost energie en het ziet er uit als een feestje. Waarom maken we niet zelf vaker dingen vers?

Als ambassadrice van Bolletje vind ik het juist heel tof om nieuwe recepten te creëren. Bolletje’s Krokante Ontbijtgranen staat bij ons standaard in de kast, maar niet alleen om te gebruiken in mijn magere kwark. Je kunt er eindeloos mee variëren, bijvoorbeeld als topping bij een mugcake of in een zomerse smoothiebowl (het recept vind je hier).

Waarom ik oprecht fan ben? De Krokante Ontbijtgranen van Bolletje bevatten wel 50% minder suikers dan andere varianten. Ze zijn heerlijk goudbruin krokant gebakken en zitten boordevol vezels. Naar mijn mening, als voedingsdeskundige, een gezonde keuze in de ochtend!

Ontbijten met bananenijs

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 zeer rijpe banaan, bevroren en in stukjes, minimaal 4 uur in de vriezer
  • 1 handje blauwe bessen
  • 2 tot 5 el sojamelk
  • 1 handje frambozen
  • 1/2 kiwi
  • 4 el Bolletje Krokante Ontbijtgranen
  1. Doe de stukjes bevroren banaan in de keukenmachine en voeg 2 el sojamelk toe, laat net zolang draaien tot het een gladde massa is.
  2. Doe het bananenijs in een schaaltje en beleg dit met de blauwe bessen, frambozen, kiwi en de 4 eetlepels Bolletje krokante Ontbijtgranen.

 

Ontbijten met bananenijs

Liefs,
Charlie

P.S.: had je mijn sfeerverslag van healthy fest inclusief video al gezien? MEGA TOF, kijk je hier mee?

Dit is een samenwerking met Bolletje, lees hier meer over “bloggen en geldverdienen” en deel 2 “hoe verdien je geld als blogger

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches