Gaat het dan eindelijk gebeuren? Er is een EXKi op Amsterdam Centraal.

EXKi
Het verhaal van EXKi begint in 1999, wanneer Nicolas, Frédéric en Arnaud, met een passie voor de goede keuken, het idee uitwerken van een kwalitatief fast food restaurant met de focus op natuurlijke producten. In 2001 opent het trio hun eerste zaak aan de Naamsepoort in Brussel. Vandaag telt EXKi 76 restaurants in 6 landen waarvan dus twee in Nederland, een in Den Haag en nu dus een in Amsterdam. Hoe gaaf!

EXKi

EXKi biedt natuurlijke producten, om mee te nemen of ter plekke op te eten, op elk moment van de dag. De bediening is vriendelijk en in de restaurants heerst een relaxte sfeer. Het aanbod is groot en bestaat uit gezonde, lekkere producten bereid op basis van creatieve recepten. Er wordt vooral met verse seizoensgroenten gewerkt, die ook zo veel mogelijk lokaal en biologisch geteeld zijn. Elke maand staat er een groente in de spotlight en zijn er nieuwe gerechten rondom deze groente te verkrijgen.

EXKi

Dus ben jij op Amsterdam Cebtraal? Neem zeker even een kijkje bij EXKi en probeer een van de heerlijke eerlijke gerechten. Mijn ogen waren natuurlijk weer groter dan mijn maag dus ik nam nog een maaltijd mee naar huis. HEERLIJK!

EXKi