Ken je die gedachte? Ik heb er gewoon geen zin meer in… Ik heb er de puf niet meer voor… mijn hoofd werkt niet meer… en zoek het even lekker allemaal uit.

Yes, deze gedachten spelen op dit moment een grote rol bij mij en ik ga je vertellen waarom.

Wanneer je uit de sneltrein stapt

Zoals gewoonlijk komt eigenlijk alles altijd weer op hetzelfde neer. Gelukkig leer ik er wel van. Nee, dit klinkt negatief. Ik zie het eigenlijk ontzettend positief. Eerder schreef ik er een blog over “Ik was denk ik overspannen“. Ik heb namelijk geaccepteerd dat ik gewoon zo ben.

Ik ben super enthousiast en soms een beetje te enthousiast. Maar omdat ik elke dag werk doe wat ik leuk vind, raak ik wel eens verdwaald in mijn enthousiasme. Is dat erg? Nee hoor, niet als je je daarvan bewust bent en op dat moment ook wel even een stapje terug kunt doen. Dus ik heb een vakantie geboekt!

geen zin

De vakantie is in zicht

Nog maar 7 dagen en ik loop met mijn kontje te dwarrelen op Ibiza tijdens mijn Green Ibiza Escape. Even weg van alles en iedereen, afstand nemen van werk en opladen voor de komende maanden. Terugkomen met goeie energie, mooie inzichten en vooral weer heel veel enthousiasme. Weg met dat geen zin gevoel!

Ik heb er nu gewoon even geen zin meer in

Omdat het nog maar 7 dagen duurt ben ik er toch een partij klaar mee! Nu schijnt ook nog eens de zon, ik ben ineens moe, mijn creatief brein is volgens mij al in winterslaap en het lijkt wel alsof mijn lichaam ook ineens gaat protesteren. Herkenbare gedachtes komen terug. Kan ik dit wel, alleen op vakantie, alles loslaten en echt rust pakken? Ik vind het doodeng, ben stiekem namelijk een controlfreak. Wel een controlfreak die de grootste chaoot is die je je kunt bedenken. Yes, het bestaat!

Even wat minder voor een mooie nieuwe start

Maar ik doe het hoor jongens. Want weet je, ik kan mijn dromen niet najagen als ik oververmoeid raak of erger. Als ik moe ben ga ik twijfelen, ga ik beren op de weg zien en ben ik niet meer creatief. Dit maakt mij ongelukkig en wie wil er nu ongelukkig zijn? Soms is het goed even voor jezelf te kiezen en daarom neem ik vanaf maandag 10 dagen afstand van jullie. Ik plan mijn heerlijke recepten en motiverende blogs van te voren in en zal af en toe natuurlijk wel een jaloersmakende foto posten op social media.

Dit doe ik ook voor jullie

Wanneer ik terugkom ben ik weer helemaal BACK. Want ik ben op deze aardbol om alles te proeven. Ik ben hier om jullie te inspireren, lief voor jullie te zijn en vooral jullie te helpen met voeding. Helpen aan kennis, bewustwording, misschien wel afvallen of om gewoon meer energie te krijgen.

Komt dat even goed uit

Na mijn vakantie begint mijn nieuwe trots:

RECHARGE YOUR BODY AND MIND

Wil jij meer energie? Wil jij gezonder leven? En wil jij meer rust in je lichaam? Lukt het je niet om af te vallen? 10 September start ons 10-daagse “RECHARGE YOUR BODY AND MIND” programma. Laad je lichaam op door 3 fantastische yogalessen van Sheba. Deze zijn voornamelijk gericht op het versnellen van de spijsvertering, ontgiften en vervolgens rust creëren in het lichaam. Charlotte (dat ben ik!) zal jullie in deze 10 dagen de basis leren over een gezonde, lekkere, maar ook voedzame manier van eten. Je krijg persoonlijke begeleiding met de lekkerste recepten. Recepten die jou meer energie geven en daarnaast kunnen helpen bij het afvallen.

Waar: Goudlokaal Zaandam
Wanneer: 10, 13 en 20 september om 19:00 uur
Kosten: € 175,- excl. btw
Wat: 3 yogalessen, 1 lezing/workshop voeding, 1 op 1 begeleiding en een werkboek met tips, incl. makkelijke en voedzame recepten.

Geef je nu samen op en betaal € 150, – excl. btw per persoon!

EEN ECHTE ENERGIEBOOST EN HET BESTE VOOR JEZELF!

Natuurlijk doe ik zelf ook mee om de rust in mijn hoofd vast te houden en meer energie te krijgen door de juiste voedingsstoffen. Ik ga jullie zowel mentaal als fysiek sterk maken. Wil jij ook meedoen? Stuur mij een mailtje, want er zijn nog een aantal plekken beschikbaar: info@charlies-kitchen.nl.

Liefs,
Charlie