Ik heb er gewoon geen zin meer in - Charlie's Kitchen

Ik heb er gewoon geen zin meer in

Ken je die gedachte? Ik heb er gewoon geen zin meer in… Ik heb er de puf niet meer voor… mijn hoofd werkt niet meer… en zoek het even lekker allemaal uit.

Yes, deze gedachten spelen op dit moment een grote rol bij mij en ik ga je vertellen waarom.

Wanneer je uit de sneltrein stapt

Zoals gewoonlijk komt eigenlijk alles altijd weer op hetzelfde neer. Gelukkig leer ik er wel van. Nee, dit klinkt negatief. Ik zie het eigenlijk ontzettend positief. Eerder schreef ik er een blog over “Ik was denk ik overspannen“. Ik heb namelijk geaccepteerd dat ik gewoon zo ben.

Ik ben super enthousiast en soms een beetje te enthousiast. Maar omdat ik elke dag werk doe wat ik leuk vind, raak ik wel eens verdwaald in mijn enthousiasme. Is dat erg? Nee hoor, niet als je je daarvan bewust bent en op dat moment ook wel even een stapje terug kunt doen. Dus ik heb een vakantie geboekt!

geen zin

De vakantie is in zicht

Nog maar 7 dagen en ik loop met mijn kontje te dwarrelen op Ibiza tijdens mijn Green Ibiza Escape. Even weg van alles en iedereen, afstand nemen van werk en opladen voor de komende maanden. Terugkomen met goeie energie, mooie inzichten en vooral weer heel veel enthousiasme. Weg met dat geen zin gevoel!

Ik heb er nu gewoon even geen zin meer in

Omdat het nog maar 7 dagen duurt ben ik er toch een partij klaar mee! Nu schijnt ook nog eens de zon, ik ben ineens moe, mijn creatief brein is volgens mij al in winterslaap en het lijkt wel alsof mijn lichaam ook ineens gaat protesteren. Herkenbare gedachtes komen terug. Kan ik dit wel, alleen op vakantie, alles loslaten en echt rust pakken? Ik vind het doodeng, ben stiekem namelijk een controlfreak. Wel een controlfreak die de grootste chaoot is die je je kunt bedenken. Yes, het bestaat!

Even wat minder voor een mooie nieuwe start

Maar ik doe het hoor jongens. Want weet je, ik kan mijn dromen niet najagen als ik oververmoeid raak of erger. Als ik moe ben ga ik twijfelen, ga ik beren op de weg zien en ben ik niet meer creatief. Dit maakt mij ongelukkig en wie wil er nu ongelukkig zijn? Soms is het goed even voor jezelf te kiezen en daarom neem ik vanaf maandag 10 dagen afstand van jullie. Ik plan mijn heerlijke recepten en motiverende blogs van te voren in en zal af en toe natuurlijk wel een jaloersmakende foto posten op social media.

Dit doe ik ook voor jullie

Wanneer ik terugkom ben ik weer helemaal BACK. Want ik ben op deze aardbol om alles te proeven. Ik ben hier om jullie te inspireren, lief voor jullie te zijn en vooral jullie te helpen met voeding. Helpen aan kennis, bewustwording, misschien wel afvallen of om gewoon meer energie te krijgen.

Komt dat even goed uit

Na mijn vakantie begint mijn nieuwe trots:

RECHARGE YOUR BODY AND MIND

Wil jij meer energie? Wil jij gezonder leven? En wil jij meer rust in je lichaam? Lukt het je niet om af te vallen? 10 September start ons 10-daagse “RECHARGE YOUR BODY AND MIND” programma. Laad je lichaam op door 3 fantastische yogalessen van Sheba. Deze zijn voornamelijk gericht op het versnellen van de spijsvertering, ontgiften en vervolgens rust creëren in het lichaam. Charlotte (dat ben ik!) zal jullie in deze 10 dagen de basis leren over een gezonde, lekkere, maar ook voedzame manier van eten. Je krijg persoonlijke begeleiding met de lekkerste recepten. Recepten die jou meer energie geven en daarnaast kunnen helpen bij het afvallen.

Waar: Goudlokaal Zaandam
Wanneer: 10, 13 en 20 september om 19:00 uur
Kosten: € 175,- excl. btw
Wat: 3 yogalessen, 1 lezing/workshop voeding, 1 op 1 begeleiding en een werkboek met tips, incl. makkelijke en voedzame recepten.

Geef je nu samen op en betaal € 150, – excl. btw per persoon!

EEN ECHTE ENERGIEBOOST EN HET BESTE VOOR JEZELF!

Natuurlijk doe ik zelf ook mee om de rust in mijn hoofd vast te houden en meer energie te krijgen door de juiste voedingsstoffen. Ik ga jullie zowel mentaal als fysiek sterk maken. Wil jij ook meedoen? Stuur mij een mailtje, want er zijn nog een aantal plekken beschikbaar: info@charlies-kitchen.nl.

Liefs,
Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “Ik heb er gewoon geen zin meer in”

  1. Avatar

    Mooi geschreven ik wens je alvast een hele fijne vakantie. Ik zit nu thuis met een burn-out dus moest ook rust nemen en meer aan mezelf denken, dat is heel moeilijk. Op vakantie gaat financieel niet voor sommige mensen is het makkelijk gezegd, ga lekker op vakantie er even tussen uit maar voor vele en ook voor mij gaat dat (helaas) niet.

    1. Avatar

      Herkenbaar al die post met vakantie en de daarbij horende foto’s. Maar ook hier niet haalbaar financieel. Gelukkig haal ik mijn geluk uit de kleine dingen. We moeten wat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches