Eiwitrijke smoothie met ananas en banaan - Charlie's Kitchen

Eiwitrijke smoothie met ananas en banaan

eiwitrijke smoothie

Zoals jullie weten ben ik gek op smoothies. Heerlijk als ontbijt, maar ook super voor of na het sporten.

In een blog over eiwitten heb ik jullie al eerder verteld dat je deze nodig hebt voor het behouden en onderhoud van je spieren. Lees hier mijn blog over eiwitten! Nu kun je echt de lekkerste, maar ook gekste combinaties bedenken voor een smoothie. Denk bijvoorbeeld aan een groene smoothie (klik hier) of een smoothiebowl (klik hier).

eiwitrijke smoothie

Nieuwe creaties maken vind ik altijd leuk. Voor mijzelf om lekker en gevarieerd te blijven eten, maar ook leuk om met jullie te delen. Mijn vriezer ligt dan ook vol met diepvriesfruit. Zo kan ik van alles in de blender gooien voor een ijskoude eiwitrijke smoothie.

Mijn advies is om echt een goede blender te kopen, ik ben zo’n beetje getrouwd met mijn blender. Van smoothies tot milkshakes tot pastasauzen worden gemaakt in mijn Nutribullet en Kenwood.

eiwitrijke smoothie

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 scoop Orangefit aardbei (nieuwe smaak!)
  • 1 banaan
  • 300 á 350 ml water (ik hou van een dikke smoothie)
  • 1 handje bevroren ananas
  • 1 handje bevroren frambozen

Optioneel: kokosrasp

Zo moeilijk is het natuurlijk allemaal niet. Je gooit alle ingrediënten samen in de blender en mixt het tot een gladde massa. En dan kun je genieten van jouw eiwitrijke smoothie met ananas en banaan!

ENJOY!

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

1 reactie op “Eiwitrijke smoothie met ananas en banaan”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches