Eierkoeken, makkelijk om thuis te maken! - Charlie's Kitchen

Eierkoeken, makkelijk om thuis te maken!

eierkoeken

Eierkoeken, dit is nu mijn favoriete tussendoortje! Vroeger kreeg ik deze regelmatig mee naar school, daar gingen er wel een paar van in hoor. Maar nu is er een gezonde variant, hoe lekker zijn die geworden!

Ik kan er gelukkig van worden als je echt lekker kan eten, en dan ook nog eens weten dat er geen troep in zit. Deze koeken kan je perfect meenemen voor onderweg, in een trommeltje bewaren of nemen na het sporten. Waar wacht je nog op?

eierkoeken

Eierkoeken, makkelijk om thuis te maken!

Wat heb je nodig:
(voor 6 koeken)

 • 175 gram amandelmeel
 • 25 gram havermeel (gemalen havermout)
 • 4 el honing
 • 4 eieren
 • 2 tl bakpoeder
 • 1 snufje zout

eierkoeken

 1. Doe alle ingrediënten bij elkaar en mix alles.
 2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 3. Leg bakpapier op de ovenplaat.
 4. Maak mooie ronde vormen van de mix op de plaat, gebruik een lepel dat is wel zo makkelijk.
 5. Houd de koeken goed in de gaten, het gaat best snel soms.
 6. Ik had ze ongeveer 12 minuten in de oven!

eierkoeken

Een super makkelijk recept, leuk voor jou maar ook zeker voor de kids. Ik vond ze ontzettend lekker, ik heb daarna nog eens een variant gemaakt met een banaan erdoorheen en roggemeel. Ook een idee! Ik bewaar ze zelf in de koelkast of ik vries te per stuk in, voordat ik naar mijn werk ga haal ik er een uit. Deze is precies op tijd ontdooid voor mijn koffie pauze!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: opzoek naar een andere lekkere snack? Heb je deze “Snickers maar dan anders” al eens geprobeerd?

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Eierkoeken, makkelijk om thuis te maken!”

 1. Pingback: Homemade ontbijtkoek - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches