Een verwenmoment als vanouds! - Charlie's Kitchen

Een verwenmoment als vanouds!

Mijn verwenmoment van deze week? Ik nam een hapje en ging terug in de tijd. Kennen jullie dat? Dat een smaak of een geur je terugbrengt naar vroeger? Ik ging zeker 20 jaar terug in de tijd. Jeetje, ik voel mij nu wel heel erg oud…

De robuuste structuur van de chocolade

Terug naar opa en oma op de De Boelelaan in Amsterdam. Het knusse huis, een bekende opa en oma “geur”, het lekkere dikke tapijt waar ik met mijn tenen doorheen kon woelen en… de chocolaatjes op tafel! Het ultieme verwenmoment, samen lekker knus op de bank. Praten, lachen en genieten van de intense smaak van Cote d’Or. Wanneer ik ook kwam, deze lagen altijd klaar in een schaaltje op tafel.

Papa, je bent ongeduldig…

verwenmoment

Inmiddels heb ik helaas mijn opa en oma niet meer om mij heen. Maar de traditie van echte chocolade eten en even een moment voor onszelf is er nog steeds. Samen met mijn vader testte ik de nieuwe chocolade sensatie. Cote d’Or BRUT  in drie bijzondere smaakvarianten: melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen, pure chocolade met pecannoten en cranberries en pure chocolade met sinaasappel en amandelen.

chocola

Geloof me, dat testen was geen straf. Ik ben ontzettend druk en zie mijn vader niet meer elke week. Dus als we bij elkaar zijn, nemen we er dan ook echt even de tijd voor. Koffie, thee, dekentje en fijne gesprekken. Dat is zo’n ultiem verwenmoment!

Het prachtige doosje is al een verrassing op zich, maar ik ben nog meer verrast als ik het doosje open maak om te proeven. Het bevat niet één, maar twee apart verpakte repen chocolade en is dus makkelijk om te delen met mijn lieve papa. Ik ga meteen voor de BRUT melk met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen. DUIDELIJK FAVORIET! Een stevig blok en daar houd ik van. Ik vind van die dunne chocoladerepen niks, ik wil een goed stuk. En om het makkelijk te maken is de chocolade licht voorgesneden, zodat je gemakkelijk stukken kunt afbreken.

Alsof ik er dan minder van eet…

In alle repen vinden we de grote grove stukken noten en gedroogd fruit terug, een intens lekkere bite. We proeven alle smaken en hebben ondertussen de grootste lol samen. Dit is echt genieten, mijn pa en ik, samen aan de Côte d’Or BRUT. Wel hebben we bij deze nieuwe varianten van Côte d’Or duidelijk beide een andere smaak dan normaal. Mijn vader was enorm fan van de pure chocolade met pecannoten en cranberries. Terwijl hij normaliter meer fan is van melkchocola, de intense smaak met de frisse twist van de cranberries vond hij heerlijk. Ik zei het hiervoor al, ik wil graag 5 kg melk met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen. Ook hier is het omgedraaid, normaal ben ik dol op pure chocolade maar de robuuste stukken noten vond ik echt onwijs lekker.

Côte d’Or heeft ons weer even terug in de tijd gebracht, het voelde net als vroeger bij opa en oma. Een moment van intens genieten samen, met de lekkerste chocola die je je maar kunt bedenken.

Deze onweerstaanbare smaken zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt!

Wil jij ook zo’n verwenmoment en de nieuwe smaken van Côte d’Or BRUT proeven?

Ik ben nieuwsgierig naar wat jouw favoriete chocolade verwenmoment is. Met wie zou jij dit moment willen beleven? Wie weet win jij een tof chocoladepakket, reageer onder deze post om kans te maken!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Dit bericht is gesponsord, benieuwd wat dat inhoud? Lees het nu in mijn eerste en tweede blog over “bloggen en geld verdienen”.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

83 reacties op “Een verwenmoment als vanouds!”

 1. Avatar

  Mmm een lekker stukje chocolade met een grote tas melk :)) op een zondagavond in de zetel met een dekentje en mijn ventje langs mij, perfecte afsluiter van een week en begin van een nieuwe week!

 2. Avatar

  Waardevol om via geur en smaak herinneringen weer tot leven te brengen en nieuwe te maken!
  Bij chocolade denk ik ook vaak aan mijn opa en oma.
  En idd lekkere dikke blokken zijn zo lekker!!

 3. Avatar

  ik en mijn twee vriendinnen zijn échte chocolade liefhebbers. Zij hebben het afgelopen jaar allebei een kindje gekregen, dus is het soms wat lastiger om elkaar nog zoveel te zien als voorheen. Maar op de momenten dat we elkaar zien zorgen we er altijd voor dat we zeker van wat chocolade kunnen genieten!! Het zou ideaal zijn om deze nieuwe smaken met zijn 3e uit te proberen

  1. Avatar

   Ik zou de repen heeeeel graag willen uitproberen met mijn lieve vriendin Suzanne!! Wij zijn echt dol op die kleine genietmomentjes: grote koppen thee, dekentje, bijkletsen onder het genot van iets wat ook maar met chocola te maken heeft hihi! Wil nu geen zielig verhaal ophangen.. Maar We hebben elkaar al 3 maanden niet gezien 🙁 Ik zit in een heel moeilijke fase nu, niet goed in m’n vel en ook m’n dinnie is even niet tip top! Het zou heeeel fijn zijn als binnenkort, wanneer we elkaar eindelijk weer kunnen zien, we kunnen knuffelen en bijkletsen met die grote kop thee, dekentje en heerlijke proeverij van de chocola Zo’n opkikker zal ons zeker goed doen!!!
   Ik gun het natuurlijk iedereen hier! Ben al blij als ik haar weer zie 🙂

 4. Avatar

  Ik zou een verwen momentje willen met mijn beste vriendin helaas zien we elkaar niet vaak door het drukke leven. Maar wat zou het heerlijk zijn als we samen op de bank met een grote kop thee en een heerlijk stuk(je) chocolade gezellig bij kunnen kletsen

 5. Avatar

  Elk moment met chocolade is voor mij en mijn zusje een verwenmoment! Vaak maken we samen de lekkerste chocoladegerechten om extra te kunnen genieten.

 6. Avatar

  Wat heerlijk zeg!! Ik ben verzot op chocolade, net als mijn moeder. Ik zou dan ook graag samen met haar deze heerijke chocolade repen opeten;)

 7. Avatar

  Bij een echt chocolade momentje denk ik terug aan de tijd dat ik en mijn zusjes nog op de basisschool zaten. Als we dan om half 4 naar huis gingen zat mijn moeder vrijwel altijd aan tafel te wachten met voor ieder een kop thee en iets lekkers, vaak in de vorm van heerlijke chocolade (want we waren toch allemaal vrouwen haha). Nu studeren we allemaal ergens anders en zijn de momenten dat we met z’n allen bij elkaar zijn en iets lekkers kunnen nemen steeds zeldzamer. Maaaaar! Dat betekent wel dat we er des te meer van genieten!

 8. Avatar
  Mirthe Reinaerdts

  Wat een leuke post Charlie! Wij kregen vroeger bij mijn oma, altijd een soort karamel -chocolade snoepjes. Ze zaten in een goud /rood papiertje getwist. Ik heb ze nog steeds niet gevonden….

  Ben benieuwd naar deze cote d’or!

  Liefs Mirthe
  Vanlinksnaarrechts

 9. Avatar

  Mijn oma en opa gingen iedere week kaarten. De prijs was elke keer repen Cote d’Or. Wanneer ze op bezoek kwamen brachten ze alle repen mee, waaruit we mochten kiezen. Ik heb supersmakelijke gegeten, maar ook vreselijke combinaties! Toch bleef het iedere week uitkijken naar onze reep. Waauw, een herinnering die ietwat vergeten was… leuk!

 10. Avatar

  Met mijn lieve mama! Nu ik samenwoon met mijn vriend, in een andere stad, zie ik haar toch een heel stuk minder. Zij is als stadsmens voor de liefde verhuist naar een piepklein dorpje (ze hebben geen eens winkels! 😉 ) en dat is voor haar ergg wennen. Een verwen momentje voor ons twee zou dan ook erg welkom zijn!!

 11. Avatar

  Ah, ik ben zo benieuwd naar deze chocolade! Die twee losse verpakkingen spreken me ook wel aan (al denk ik stiekem dat die tóch allebei in één keer sneuvelen, shhht). Mijn favoriete chocolade-verwenmoment is met mijn vriend op de bank. Lekker samen na het avondeten op de bank ploffen om met een stukje chocolade in de hand te genieten van een fijne serie! Hm, misschien toch nog maar even langs de supermarkt vandaag…

 12. Avatar

  Wat kan je toch leuk schrijven! Ik kan mij inderdaad ook nog herinneren dat deze chocolaatjes ook altijd bij mijn opa & oma op tafel lagen. Wat een heerlijk zorgeloze tijd was dat. Net als jij kan ik enorm genieten van de momenten dat ik bij mijn ouders ben! Lekker samen eten en bijkletsen, zo fijn! Have a good day babe. Liefs, Merel

 13. Avatar

  Voor mij is zo’n goed stuk chocolade op de bank met een kop thee ook echt een verwenmoment als vanouds. Tegenwoordig probeer je toch ‘gezond’ te leven, maar soms mis ik het zo intens dat ik vroeger tijdens het studeren gewoon repen chocolade naar binnen werkte zonder problemen, zonder nadenken. Maar dat maakt wel dat ik nu dus nog intenser kan genieten van zo’n momentje. Het liefst deel ik dit soort momentjes met mijn lieve mama, in mijn ouderlijk huis op de bank met een grote, warme kop thee. Lekker kletsend over alles en eigenlijk ook over helemaal niks. Ik hou van mijn vriend en vriendinnen, maar met nieuws, problemen, overdenkingen en eigenlijk alles ga ik als eerste naar haar toe. Gelukkig hebben we dan ook nog dezelfde smaak in chocolade, dat maakt de band alleen nog maar sterker, uiteraard. 😉

 14. Avatar

  Gezellig met mijn broer en broertje lekker chocola eten met een kopje thee erbij. We wonen niet allemaal meer thuis. Dit is een moment om gezellig samen te genieten. Het blijft niet bij een klein stukje, de reep moet wel op haha.

 15. Avatar

  Mijn vader en ik houden ook zo van chocolade! Sinds ik 4 maanden naar zweden ben geweest voor buitenlandstage in augustus, en nu weer door de week op kamers voor mijn nieuwe stage ben, missen mijn ouders en broertje me wel een beetje zo nu en dan. In het weekend ben ik thuis maar op zaterdag werk ik dus dan blijft alleen de zondag over. Dit moment pakken we dan ook met ons 4en om gezellig samen te gaan wandelen, leuke gesprekken te voeren en bij te vertellen of gewoon lekker lui op de bank te hangen en tv te kijken. Vooral mijn vader verwent ons allemaal dooor voor mij en zijn vriendin thee te maken en ik bak meestal iets (als ik tijd heb). Deze chocolade komt dus ideaal te pas tijdens deze zondagmiddagen bij mijn ouders thuis, een verwenmoment voor ons allemaal!

 16. Avatar

  Oeh heerlijk! Mijn vriend is nog een grotere chocoladegek dan ik (hoe is het mogelijk?) en ik zou dit heel graag voor hem winnen. Hij heeft straks voor het eerst in 14 jaar 4 weken vrij voordat hij gaat beginnen aan z’n nieuwe baan. Ik ben er zo trots op dat hij zijn gevoel eindelijk durft te volgen en die stap gaat zetten. Daar verdient ‘ie toch op z’n minst wel heerlijke chocola voor, om optimaal van z’n vakantie te genieten -en uit solidariteit zal ik gezellig met ‘m mee eten-! Liefs

 17. Avatar
  Marijke Pubben

  Omdat ik mijzelf ‘straf’ met eigenlijk nooit iets ‘ongezonds’ te mogen is uiteindelijk in het weekend een klein stukje chocolade het-perfecte-chocolade-verwen-moment. Ik geniet van elk hapje, neem de smaken en de structuur in mij op. En dat het liefste samen met mijn lieve vriend, omdat hij er altijd voor mij is en graag meegeniet 🙂

 18. Avatar

  Oohh heerlijk! Samen met mijn vriend op een vrijdagavond onder een dekentje voor de tv, ultieme verwenmoment! Een stukje van het lekkerste chocola erbij maakt dit helemaal af (zoetekauwer hier )

 19. Avatar
  Suzan Vermeere

  Ohh, wie is er nou geen fan van chocola? 3 nieuwe smaken, vraagt om 3 verwenmomentjes! De eerste wil ik samen met een super lieve vriendin proeven terwijl we onze zomervakantie boeken. De andere als ik weer een avond naar mijn ouders ga en lekker op de bank zit met een borrel. De laatste met mijn lieve zusje die nu keihard in Eindhoven aan het blokken is voor haar tentamenperiode. Mooie momenten om iets kleins te vieren met de lieve mensen om mee heen!

 20. Avatar

  Een verwenmomentje met een van mijn beste vriendinnen. Helaas door een nierziekte is zij nu regelmatiger in het ziekenhuis te vinden vanwege alle testen en dialyses. Wat zou het toch heerlijk zijn als wij hiervan samen kunnen smullen samen op de bank aangezien wij grote chocolade lovers zijn.

 21. Avatar

  Hi!

  Wat gaat het moeilijk voor je worden om een winnaar te kiezen en wat vind ik het lastig om dan origineel te zijn. Eigenlijk sinds is diabetes heb ben ik van alle momentjes gaan genieten. Voeding is niet altijd omdat ik het wil, maar soms ook omdat het mijn leven is. Misschien geniet ik daardoor wel meer van een klein stukje chocolade.

  Wat is nou mijn ideale momentje? Vaak als ik door de weeks even bij mijn moeder op de koffie ga vind ik het heerlijk om met haar te kletsen en om er een stukje chocolade bij te nemen. Ik zou dit moment dan ook graag met mijn moeder willen beleven. En ik kan gerust een maand doen met een reep chocolade.

 22. Avatar

  Mijn ultieme geluksmoment is samen met vriendinnen op de bank zitten en heerlijk kletsen. Ik heb een nare scheiding achter de rug dus even ontspannen met een stuk goede chocolade doet dan altijd goed!

 23. Avatar

  Oeh lekker gezellig chocola eten met mijn huisgenootjes altijd goed! Hebben ze wel verdiend na al dat zwoegen voor tentamens vind ik!

 24. Avatar

  Hmmm,yammie, en leuk om dit lekker zo met vader dochter momentje van te maken.
  Ik wil dit graag als een leuk moeder/dochter momentje ervan maken. Ik heb alleen ondekt dat ik ook niet tegen citrusvruchten kan ;-( . Dus voor ons aub 1 van die andere chocorepen willen we zeker proberen!!!

 25. Avatar
  Roma van de Wijgert

  Ik zou de chocola ook graag met mijn vader willen delen. Als sinds ik klein ben is hij mijn held. Mijn passie voor lekker eten en koken heb ik ook van mijn vader. Echte verwenmomentjes zijn als we samen in de keuken staan en bijpraten, koken en lachen. Ik zou het geweldig vinden om deze heerlijke chocola samen meting vader te mogen proberen, onder het genot van een kop thee of een glaasje wijn!

 26. Avatar

  Ik zou het verwenmomentje samen met mijn zus doen. Mijn zus is vorige week bevallen van haar lieve zoontje Mats, na een vrij lastige zwangerschap. Als zussen hebben wij een hele goede en fijne band en ik zou haar het liefst even verwennen met heerlijke chocolade!

 27. Avatar

  Mijn vriend is een echte chocolade liefhebber! Zeker nu hij niet zoals vanouds kan koersen (wielrennen) vanwege een recente hernia operatie, vind ik dat hij zeker wel zo’n BRUuT chocolade moment heeft verdiend! Op een voorspoedig herstel en ooit weer goede koerstijden

 28. Avatar

  Lekker op zondagmiddag een pot thee zetten en dan met mijn man en 4 kinderen samen genieten van een lekkere brok chocolade erbij……

 29. Avatar

  Ik kan ieder moment van de dag genieten van chocolade. Maar in de avond toch wel het meest! Even niks meer hoeven doen, met een grote kop thee op de bank! En dan het liefst samen met mijn mama! Want zij heeft mij de afgelopen jaren veel gesteund tijdens mijn herstelproces van een eetstoornis.

 30. Avatar
  Ingrid Frowijn

  Ik wil heel graag een verwenmoment met mijn man Benjamin. Hij heeft het zwaar te verduren gehad met mij. Ik ben begin januari begonnen met een nieuwe baan en heb 23 januari ook nog examen gedaan voor mijn Nima B opleiding. Mijn hoofd zat dus erg vol en had weinig tijd voor hem. Nu dat achter de rug is wil ik samen met hem weer verwenmomenten creeeren en hij is stiekem heeeel erg gek op chocolade dus dat komt goed uit

 31. Avatar

  Mijn vriend is een echte zoetekauw en houd net zoveel van lekker eten als ik. Als we in bed lekker dicht tegen elkaar aankruipen en samen een stukje (lees reep) chocolade eten relaxen we heerlijk weg. Maar het ultieme chocolademoment is wanneer ik mijn moeder beter kan maken met een stuk zelfgemaakte chocoladetaart met èchte chocolade. Op momenten dat het minder goed met haar gaat is dit het wondermiddel. Het is maar goed dat chocoladen recepten mijn specialiteit zijn!

 32. Avatar

  Ik zou de chocolade delen met mijn lieve moeder. Ik heb der nu al 3maanden niet gezien, vanwege een buitenlandse stage voor school. Ik zie der volgende week weer, dus zou ideaal zijn om dan lekker samen te kunnen genieten van de chocola!

  1. Avatar
   Charlie's Kitchen

   Tessa, van harte gefeliciteerd! Wil je mij jouw gegevens sturen zodat jij lekker met jouw mama kan genieten van dit lekkers?!

 33. Avatar

  Ik zou heerlijk genieten van een groot stuk chocolade met mijn lieve dochter van 8, gek op chocola en altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken!

 34. Avatar

  Oh wat een heerlijke winactie weer jeetje maar wat erg voor m’n chocolade verslaving
  Mocht ik winnen ga ik t net als jou gezellig met m’n vader testen die roept al zo vaak wat een soms aparte smaak chocolade eet jij (tony of johnny) maar jah als die wil proeven hen ik t al op

 35. Avatar

  Hhmmm goede chocola zpu ik graag depen met mijn vader en mijn zusje die ook gek zijn op goede chocola. De smaken die je beschrijft lijken me echt heerlijk! En inderdaad dunne chocola is stukken minder lekker dan een dikkere brok chocola! Omjom

 36. Avatar

  in mijn huidige situatie lekker alleen op de bank, goed glas wijn of een hele mooie fijne whisky erbij, muziek op de achtergrond gordijnen open en de zon die lekker naar binnen schijnt….

 37. Avatar

  Wat een heerlijk geniet momentje met jouw papa!

  Ik ben sowieso ontzettend blij dat ik weer van chocola kan genieten. Vanwege mijn eetstoornis van enkele jaren, heb ik dit lang niet gekund.

  Waar mijn papa en mama ook heel erg van chocola houden en met name van cote d’or, stond bij ons ook geregeld een schaaltje op tafel. Ik was echter altijd degene die nooit een stukje pakte, terwijl ik eigenlijk alle chocola zo onwijs lekker vind. Het was toen gewoonweg nog te lastig voor me. Daarom zou ik nu weer zo’n momentje met mijn papa en mama willen! Dan gaan we samen lekker genieten op de bank, zeker omdat ik niet meer thuis woon en het dan extra bijzonder is!

 38. Avatar

  Als ik samen met mijn moeder boodschappen had gedaan op vrijdag kochten wij een reeo cotedor en snoepte wij deze in de auto samen op! (Ook al was het maar 5 minuten rijden)
  Heel soms bewaarde hem voor thuis en genoten we samen met een kopje thee van die heerlijke reep! Dus kom maar door met de nieuwr smaken kan ik weer samen met mn moeder lekker snoepen.

 39. Avatar

  Samen met mijn beste vriendin Esmee, na een dagje sauna op de bank met een mok thee Dat zijn hele fijne momentjes!

 40. Avatar

  Een paar x per jaar gaan mijn vader en ik samen naar de bioscoop. We nemen altijd stiekem onze eigen reep cote dor mee. Quality time en genieten van onze koffies en chocolade!

 41. Avatar

  Mijn favoriete chocolade momentje is samen met mam op de bank tijdens een leuk avondje the voice of wie is de mol (daar zouden deze repen heeeeel goed bij van pas komen… kan ik mama heerlijk mee verassen! )

 42. Avatar
  Lana de Koning

  Heerlijk om, in het weekend bij een kopje thee op de bank, voor de televisie met een goede film, samen met mijn moeder en zusje (die ook dol zijn op chocolade!) van te genieten!

 43. Avatar

  Wie wil dat nu niet?! Een moment van intens genieten, een intens moment van genieten?! Chocolade is geweldig om intens mee te genieten, dat weet iedereen! Ik heb helaas niet meer zo’n lieve vader om het mee te delen, maar …… wel een hele lieve vriend om mee te delen!

 44. Avatar

  Mijn meest favoriete chocolademomentje is na een les bootcamp in de buitenlucht: na het douchen lekker op de bank, met een kop thee, een dekentje en Netflix. Who needs a man when you can have chocolate?

 45. Avatar

  Mijn favoriete chocolade moment beleef ik altijd met mijn moeder. Ik ben sinds 4 jaar zo’n 20 a 25 kg afgevallen, maar een stukje chocolade nuttigen samen met mijn moeder, dat voelt toch speciaal. Zij heeft mij altijd geleerd om van het leven te genieten en toen ik besloot om af te vallen, heeft zij (natuurlijk mijn verdere familie/vrienden) heel erg gesteund en voelt dat zo fijn. Ze weet dat ik heel erg van chocolade houdt, dus als ze dan boodschappen doet en ze weet dat ik vrij ben in het weekend of er behoefte aan heb ivm periodes of tentamenweken, dan neemt ze altijd chocolade voor mij mee. Dan zegt ze: ‘Ik weet dat je ervan houdt, geniet ervan en ik ben trots op je!’.

  Helaas, zit het de afgelopen twee jaar niet mee en zit mijn moeder al dik twee jaar in het medische traject. Ik zou nu niet mezelf een chocolade momentje gunnen, maar juist mijn moeder. Dat ik nu tegen haar kan zeggen: ‘Ik weet dat je ervan houdt, geniet ervan en ik ben trots op jou!’

 46. Avatar

  zei je nou: chocola winnen!!!???!? Ja joehoe hiero!!!! Echt chocola, altijd en overal. En niet alleen voor mijzelf maar ik heb nog een vriend, een dochter (11) en zoon (8) die ook he-le-maal dol zijn op chocola. Lekker kopje thee er bij en samen genieten…

  1. Avatar

   Mijn huisgenootje en ik zitten nu nog druk in de tentamens maar volgende week kunnen we weer ultiem genieten van gezellige avondjes en dat is natuurlijk nog gezelliger en lekkerder met een glaasje rode wijs en chocolade! 🙂

 47. Avatar

  Het ultieme verwenmomentje voor mij is, lekker warm onder een dekentje op de bank samen met mijn beste vriendinnetje, voor de meeste romantische film die we kunnen vinden. Chocolade zorgt dan voor dat éxtra geniet momentje!

 48. Avatar

  Ik kan dit chocolademoment met mijn moeder delen op een vrijdag of zondagavond gezellig samen op de bank voor de tv! Heerlijk!! En daarbij een lekkere Netflix serie op, puur genieten! En wij zijn allebei dol op chocolade van Cot D’or! Benieuwd naar de nieuwe smaken!! ❤❤

 49. Avatar

  Na 3 kinderen gekregen te hebben was ik er klaar mee. Ik was gaan afvallen. Na een jaar ben ik 40 kg afgevallen. Van 98 kilo na mn zwangerschap naar 59 kg nu. En wat voelt dit goed! “Vroeger” gaf ik nooit wat om chocolade. Een zak chips werd ik gelukkiger van. Maar nu… … die chips kan me gestolen worden, maar chocolade daarintegen…. Nu ik niet meer hoef af te vallen mag ik van mezelf in het weekend weer een lekker stukje chocolade. En daar geniet ik zo van. Op vrijdagavond op de bank onder een kleedje met een kopje thee en chocolade…. Dat is mijn genietmomentje. Lijkt me dan ook heerlijk om deze smaken te proeven.

 50. Avatar

  Ik ben fan van hazelnoot in chocola en mijn papa ook. Laat deze er nou net tussen zitten. YES! Mijn moeder is altijd van het proberen van nieuwe smaken. Die deel ik dan met haar. Voor ieder wat wils.

 51. Avatar

  Ik denk bij het eten van chocolade ook vaak aan mijn opa. Hij is er ook helaas niet meer maar net als ik hield hij ook heel erg van snoepen. En van een heerlijk dik stuk chocolade konden we ultiem genieten.

 52. Avatar

  Het lijkt me heerlijk om op een zondagavond lekker te genieten van deze chocolade om me voor te bereiden op de nieuwe werkweek!!

 53. Avatar

  Hi Charly ik zou erg graag net zo’n stuk chocolade willen eten als jij omschrijft heb er geen plaatje bij nodig je omschrijving zegt alles!! Ik zou deze graag delen met m’n lieve schoonzus ♡ die voor mij heel waardevol is!! Samen lekker op de bank met een grote kop thee en een (flink) stuk van dit overheerlijke geschenk van puurheid ; ) Dat heet GENIETEN!!!
  Liefs Martine

 54. Avatar

  Na een schoonmaakbeurt op mijn vrije dag vind ik heerlijk om met een kopje thee te zitten met een stuk chocolade samen met zoonlief die net van school komt. Daar kan ik er intens van genieten! Ik ben benieuwd naar deze smaak en zou graag melk chocolade willen proeven.

 55. Avatar

  Hoihoi, mijn favoriete verwen momentje was als ik bij mijn oma ging logeren. Voordat ik naar bed ging mocht ik altijd een schoteltje vullen met koekjes en chocolaatjes. Als ik dan wakker werd ‘s ochtends mocht ik dat schoteltje leeg eten. Zo kon oma nog even langer slapen. Helaas is mijn oma er niet meer, maar met mijn vader kan ik ook erg genieten van eten!

 56. Avatar

  Ook ik doe graag mee aan deze toffe winactie. Chocolade is altijd lekker. Vooral nu in de winter met het koude weer. Lekker op de bank kruipen onder een dekentje nadat de kinderen op bed liggen. Met een kop thee en lekkere chocolade. Dit is echt een verwenmomentje van me, myself and i. Effe bijkomen van de drukke dag. Heerlijk ok zo de dag af te sluiten.

 57. Avatar

  Samen met mijn man, mijn chocolade verslaafde! Heerlijk genieten op de bank met een kopje thee en cote dor chocolade al pratend over de toekomst. En met kleine spruit nummer twee onderweg is er voldoende te bespreken/brainstormen en weg te zwijmelen!

 58. Avatar

  Hmmmm ik kan me beter af vragen met wie ik het NIET zou willen delen. Iedereen is welkom, totdat het op is en met 3 smaken kan ik iedereen tevreden houden toch? Kom maar op lieve mams, leuke filmavond met vriendinnen of bijpraten met manlief en koffie en chocola! Owww en die jongste zoon van 4 lust er ook wel pap van hahahaha. Ik hoop dat ik mag proberen! Liefs van mij!

 59. Avatar
  Yael van Hartingsveldt

  Ik zou wel willen genieten van zo’ heerlijk stukje chocolade samen met mijn lief. In het weekend samen kijkend naar Suits en dan zo’n stukje chocolade erbij maakt het genieten wel compleet.
  Koester de momenten met je vader, helaas is die van mij veel te jong gestorven, maar kijk met gezonde jaloezie naar jouw stuk hierboven!

 60. Avatar

  Ik zou hem nu delen met de baby in mijn buik. Ik ben vandaag 34 weken zwanger, maar heb moeite met aankomen. Niet door ziek zijn, maar een psychisch spelletje. Daar komen de nodige strubbelingen.

  Echter het enige waar ik een dikke zwak voor heb is chocolade. Ik ben nu 3,5 kg aangekomen en moet er nog minimaal 4 aankomen in 6 weken. Jammergenoeg ben ik er nog niet na de bevalling. Ook dan moet ik sterk genoeg zijn voor de baby en mezelf.

 61. Avatar
  Maud Boereboom

  Mijn ultieme chocolade verwen momentje is ook een goede herinnering. Op vrijdagmiddag na school naar mijn oma fietsen om daar een lekkere kop thee te drinken en dan kreeg ik altijd een lekker stukje chocolade uit de la die speciaal voor chocolaatjes was bestemd. Meestal verkade melk, maar vaak ook een stuk cote-d’or. Na 1 stukje liet ze de reep nog op tafel liggen, dus kreeg ik meestal meerdere stukjes. Puur verwen en geniet momentje. Nu ben ik degene die chocolade aan mijn oma van inmiddels 92 jaar geeft 🙂 Sweet memories

 62. Avatar

  Chocola is altijd genieten!! <3 Zeker als ik het kan delen met chocolade liefhebbers papa en mama, ik woon ver van thuis en zie ze niet vaak meer. Maar samen met hun op de bank voor de tv is het nog lekkerder! xxx

 63. Avatar

  Ik hou van chocolade! Mijn verwenmoment is een meidenavond met een lieve vriendin. Een leuke film op en daarbij een kop thee met natuurlijk een lekkere reep chocolade! 🙂

 64. Avatar

  Ik zou de repen heeeeel graag willen uitproberen met mijn lieve vriendin Suzanne!! Wij zijn echt dol op die kleine genietmomentjes: grote koppen thee, dekentje, bijkletsen onder het genot van iets wat ook maar met chocola te maken heeft hihi! Wil nu geen zielig verhaal ophangen.. Maar We hebben elkaar al 3 maanden niet gezien Ik zit in een heel moeilijke fase nu, oa niet goed in m’n vel en ook m’n dinnie is even niet tip top! Het zou heeeel fijn zijn als binnenkort, wanneer we elkaar eindelijk weer kunnen zien, we kunnen knuffelen en bijkletsen met die grote kop thee, dekentje en heerlijke proeverij van de chocola Zo’n opkikker zal ons zeker goed doen!!!
  Ik gun het natuurlijk iedereen hier! Ben al blij als ik haar weer zie

 65. Avatar

  Heerlijk, van die vader-dochtermomenten!!!!
  Ik was niet van plan mee te doen met deze winactie, MAAR IK KAN HET NIET WEERSTAAN!!!
  Ik zou deze chocola heel graag met mijn eigen lieve vader delen. Ik zie hem nu veel minder nu ik sinds kort op mezelf woon en ik mis de gezelligheid van m’n vader.
  Het lijkt me super leuk om hem met deze lekkere chocola te verrassen, want ook hij is gek op chocola met een lekkere kop koffie erbij. Moeders mag natuurlijk ook meegenieten haha!
  Ik ben super benieuwd naar deze chocola! Klinkt heerlijk met noten en fruit erdoor! 😀

  Liefs,

  Tamara <3

 66. Avatar

  Mijn zus en ik zijn vaak tegelijk ongesteld en dan hebben wij enorm veel zin in chocolade. Samen zijn we de perfecte combinatie net als de pure Côte d’Or chocolade, cranberries en gekarameliseerde pecannoten dus ik doe mee voor ons twee!

 67. Avatar

  Ik zou de repen graag willen delen met mijn vriendinnetje Janneke. Tijdens onze afstudeerperiode zijn we veel en druk voor school. Hierdoor zien we elkaar niet altijd. Er is dan niets fijner om aan het einde van de dag, ‘s avonds of in het weekend bij te kletsen onder het genot van grote kop thee en een stukje chocolade!

 68. Avatar
  Jolien Steyfkens

  Mmmmm heb al eens gereageerd, met mijn ideale momentje, maar het liefst zou ik ‘m nog alleen willen opeten :))))

 69. Avatar

  Ohhh ik ben zoo’n chocolade freak! lijk me super dit te winnen en samen met me moeder op te smullen samen voor de tv, momentje voor onszelf en lekker gezellig! Kei leuke winactie!!

  Liefs Daisy Smets

 70. Avatar
  Chabeli Arenberg Peeters

  Het ultieme verwenmomentje is zeker weten op zondag avond! Ik kijk er al naar uit als ik zondag in de namiddag terug naar Den Haag rij vanuit Nieuwegein waar ik mijn laatste training van de week heb gehad. De laatste en zeker ook de zwaarste. Na een drukke week vol school, sporten en werken lekker thuis komen en te kunnen genieten van mijn moeders kookkunsten, om vervolgens samen met haar op de bank te zitten onder een dekentje te kruipen met een kopje thee. En zeker niet vergeten een heerlijke reep chocolade om te delen! Als topsporter heb ik weinig cheatmomenten maar als ik er dan één heb/mag deel ik het liefste dat moment met haar. Een reep chocola doet niemand kwaad.

 71. Avatar

  Ik wil dit delen met m’n lieve mama! Gewoon omdat ze dit verdient! Een verwenmomentje heeft ze echt even nodig. Dit zegt ze zelf niet, maar ik zie het gewoon aan haar. Ze is druk met haar studie, met haar werk en dan ook nog zorgen voor haar 4 kinderen én dat allemaal als alleenstaande moeder. Nou ik vind het knap hoor! Ze maakt weinig tijd vrij voor haar zelf en is altijd bezig met andere. Het zou een hartstikke leuke verrassing zijn om dit chocolade pakket te winnen en om elke dag / elke avond een moment van rust inplannen met een heeerlijk stukje chocola, zodat ook zij even lekker kan genieten. Bovendien is chocolade echt haar lieeeevelings. Nou fingers crossed! She deserves it ❤

 72. Avatar

  Ik heb niet één specifiek moment, maar soms heeft een vrouw gewoon chocolade nodig. Makes you feel better!
  Ik zou het delen met een vriendin die op dat moment wel een “it makes you feel better” momentje kan gebruiken 🙂

 73. Avatar
  Christa lindhout

  Mijn verwen moment is met een kopje cappucino en dan de chocolade in mijn mond en dan lekker kleine slokjes nemen. Zeker als de chocolade met vulling is. Dan smelt alles eromheen weg. Jammm

 74. Avatar
  Saskia Struijlaart

  Mijn man is een chocoholic….dat weten onze oudste 3 kids ook. Als we chocolade in huis hebben, besluiten we altijd om 1 reep te verstoppen. Dan snoepen we stiekem in de keuken kleine stukjes, want dat doet papa ook altijd Het gegiechel van m’n kids en de smile op hun snoeten is goud waard!

 75. Avatar

  Mijn ultieme chocolade verwenmoment is na een volle werk- en sportweek gezellig bijkletsen met een van mijn lieve vriendinnen. Een kopje thee, een lekker stuk chocolade en een dekentje erbij maakt zo’n verwenmoment helemaal af! We hebben altijd genoeg te kletsen, dus die dikke reep komt wel van pas 😉

 76. Avatar

  Lijkt mijn heerlijk!!
  Mijn laaste chocolade moment was met mijn 2 kids lekker op de bank Netflix aan en jou chocolade muffin snicker!! Ze waren heerlijk!
  ik snoep bijna nooit.. Maar hier maak ik graag een uitzondering voor… vooral nu met al die examen stress!

 77. Avatar

  Meisjes houden van chocolade zegt mijn 4-jarige dochter altijd!!
  Ik zou het heerlijk vinden om gezellig met mijn gezin te kunnen genieten van deze heerlijke chocolade.
  Groetjes een chocolade fan 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches