Christa maakt het deze week wel heel erg bont, want wat dacht je van een zeer bijzondere tosti om heet van te worden! Ja echt, dat kan ook hoor! Waarom altijd alleen maar een tosti met ham en kaas, je kunt de meest leuke varianten verzinnen en maken. Blijf vooral langskomen hier want aankomende week regent het bijzondere tosti’s!

Peanuts

Ben je niet dol op pindakaas, dan kun je nu ophouden met lezen, want deze masterlijke tosti is goed besmeerd met pindakaas. En zoals je misschien wel weet zijn pinda’s rijk aan eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

Tosti om heet van te worden: met pindakaas

Benodigdheden: Tosti-ijzer of koekenpan

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 2 plakken brood (bijvoorbeeld maisbrood)
  • 100 % pure pindakaas met stukjes pinda’s van de AH
  • 1 handje taugé
  • sambal (manis) naar smaak (HOT)
  • 2 el gebakken uitjes
  1. Besmeer een snee brood met pindakaas, doe daar de taugé en de gebakken uitjes op, de andere snee besmeer je met wat sambal. Hoeveel? Dat moet je zelf een beetje bepalen. Houd je van pittig, dan gebruik je wat meer en als het niet zo pittig hoeft, dan smeer je er wat minder op.
  2. Leg de 2 helften voorzichtig op elkaar en bak in een (droge) koekenpan op laag vuur aan beide kanten tot ze lekker knapperig bruin zijn. Als je een tosti-ijzer hebt is het natuurlijk extra makkelijk!

tosti om heet van te worden met pindakaas

Wat is jouw favoriete tosti?

Ik ben eigenlijk wel benieuwd. Heb jij een bijzondere combinatie of iets heel simpels waarvan je denkt dit moet gedeeld worden? Laat me dat dan weten in de comments onder dit artikel en wie weet maken wij eerdaags jouw recept en delen wij die hier.

Liefs,
Charlie & Christa (wie is Christa)

P.S.: Ooit een zoete tosti gegeten? Ik deelde dit recept al eerder met jullie. Klik hier voor het recept. Extra lekker voor de kids!