Eat Love Pizza

Eat Love Pizza

Mijn favoriete “treat” meal is pizza! Toen dit prachtige boek op de deurmat viel was ik mega blij, ik ga elke dag pizza eten 😀

Eat Love Pizza

Eat Love Pizza is het verslag van een roadtrip op zoek naar de traditie van pizza en nog veel meer. Met geweldige foto’s van boeren en bakkers, gepassioneerde producenten en een vleugje dolce vita. Een reis van de hak van de laars over de vulkaan naar de bakermat van de pizza, Napels. Via Rome, Gent en Dikkebus ging het naar Lolland. Zoveel pizza’s op de barbecue, in de frietketel, in de houtoven en op vuursteen, Belegd met Deense kazen, grijze noordzeegarnalen en aardbeien.

Eat Love Pizza

Ik besloot samen met mijn vriend focaccia mini’s te maken!

Eat Love Pizza

Wat heb je nodig:
(Voor 6 focaccia’s)

 • 400 gram tarwebloem
 • 100 gram volkorenbloem
 • 10 gram verse gist
 • 210 ml lauw water
 • 10 gram zout
 • 100 ml olijfolie

Eat Love Pizza

 1. Doe beide bloemsoorten in een diepe kom.
 2. Roer de gist los in het lauwe water.
 3. Voeg het gistmengsel toe aan de bloem en begin te kneden.
 4. Voeg het zout toe als het gistmengsel is opgenomen.
 5. Voeg als laatste de olijfolie erbij en blijf kleden totdat het een elastisch mengsel is.
 6. Maak er een groet bol van en laat deze 30 minuten rijzen onder een vochtige doek. ( voor een extra luchtige bodem 24 uur)
 7. Maak er nu 6 bollen van en laat nogmaals 15 minuten rijzen onder een vochtige doek.
 8. Verwarm de oven voor op 230 graden of hoger indien mogelijk.
 9. Trek of rol het deeg uit tot ongeveer 1 cm dikte.
 10. Maak gaatjes in het deeg met een vorm (zie foto hierboven).
 11. Beleg ze met tomatensaus en andere lekkere toppings als tomaat, paprika, champignons, artisjokken en zalm. Maar ook Parmezaanse ham met ui is heerlijk!
 12. Bak ze 9 tot 12 minuten totdat ze goudbruin zijn!

 

Eat Love Pizza

Ik heb ze belegd als mini pizza’s maar je kan de focaccia’s ook zonder beleg bakken en dippen in een avocadospread of humus.  

Eat Love Pizza

Een boek wat ik zeker vaker ga open slaan vanwege de prachtige foto’s verhalen en overheerlijke recepten! Een aanrader voor iedereen die hou van lekker bladeren in een kookboek en thuis in de keuken op avontuur gaan.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches