Soms kom je uit je werk en wil je gewoon een lekkere snelle maaltijd op tafel zetten of je wil dit altijd dat kan natuurlijk ook!

Nu de avonden wat frisser worden heb ik al snel behoefte aan een wat zwaardere maaltijd. En dan bedoel ik geen stamppotten, hoewel die natuurlijk ook heel lekker zijn. Daar heb ik ook hele fijne recepten voor, die gezond en heel lekker zijn, maar dat komt later nog wel eens. Nee, laat ik nu gek zijn op pasta en laten ze ook nog eens verse gehaktballetjes hebben bij de Albert Heijn! Een pasta bolognaise à la Charlie, snel en ontzettend lekker.

Easy Peacy Pasta met gehaktballetjes

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 150 gram spaghetti (het liefst spelt)
  • 250 gram (biologische) gekruide gehaktballen
  • 2 handen rucola
  • 1/2 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • Italiaanse kruiden
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blikje (klein) tomatenpuree
  • Parmezaanse kaas

Pasta

  1. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de knoflook en ui fijn.
  3. Bak deze kort in een wok pan en voeg de gehaktballen toe.
  4. Voeg ook de tomatenblokjes, tomatenpuree en Italiaanse kruiden toe.
  5. Als laatste komt ook de gekookte spaghetti erbij, even goed roeren en klaar!
  6. Strooi er tenslotte nog wat rucola en Parmezaanse kaas over.

Eet smakelijk kanjers!

Liefs,

Charlie’s Kitchen