Durf jij de Crispy Chefs Battle aan? - Charlie's Kitchen

Durf jij de Crispy Chefs Battle aan?

Ik organiseer een kookworkshop in de vorm van een battle: de Crispy Chefs Battle. Het event wordt georganiseerd op 27 september vanaf 19.00 uur in Amsterdam. En niet alleen zal ik aanwezig zijn, maar ook Pierre Wind, de bekende tv kok. En weetje wat nog toffer is? De winnaars winnen een ballon vlucht!

Wie van jullie doet met me mee?

Speciaal om de lekkerste salades nog specialer te maken heeft TOP Taste de Crispy Salad Topping ontwikkeld, gemaakt van Zeeuwse uien en met 100% natuurlijke smaken. En dit zijn de smaken: Naturel, Garlic Pepper, Kaas, Bacon en Paprika. Ik had het genoegen om ze als één van de eersten te mogen proeven. Wat heb ik toch een toffe baan denk ik dan altijd op deze momenten. En ik ben fan. Dus ik dacht: daar moeten we meer mee doen en wel samen met jullie!

crispy chefs battle

Deze nieuwe salade  topping is de ”nieuwe Zeeuwse trots”

TOP Taste is gevestigd in het middelpunt van de uienteelt binnen Europa, namelijk Zeeland. TOP Taste combineert bij de uienteelt ideale klimatologische omstandigheden met ervaring en traditie, maar ook met respect voor het milieu. En daar word ik blij van! Generaties van keihard werken maakt van dit Zeeuwse familiebedrijf een echte wereldleider. Kwaliteit wordt gegarandeerd door zowel de innovatie, teelt en productie, als ook de verkoop en marketing in eigen hand te houden.

Take a bite

Om jullie al een beetje nieuwsgierig te maken en natuurlijk heel erg enthousiast om mee te doen, heb ik alvast een heerlijke salade gemaakt met de “bacon” variant. Mooie smaken die samenkomen en die er voor zorgen dat jij wel een hele bijzondere “tasty” lunch hebt.

Crispy bacon salad

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 80 gram bulgur
 • 1/2 komkommer
 • 1 gele paprika
 • 1 bosje munt
 • 150 gram kikkererwten uit zak
 • 1 citroen
 • 50 gram walnoten
 • 100 gram zoete tuinerwten uit de vriezer
 • 6 el Crispy Salad Topping Bacon
 1. Kook de bulgur zoals staat aangeven op de verpakking. Natuurlijk kun je ook de voorgekookte variant kopen, dat scheelt weer tijd.
 2. Was de paprika en komkommer goed en snijd allebei in kleine blokjes. Spoel ook de kikkererwten goed af.
 3. Voeg vervolgens bij de zoete tuinerwten uit de vriezer gekookt heet water en laat 5 min staan. Giet af.
 4. Snijd de walnoten fijn.
 5. Pluk de blaadjes munt van de takjes en snijd fijn.
 6. Doe nu de bulgur, walnoten, paprika, komkommer, munt, kikkererwten en zoete tuinerwten samen in een grote kom en meng goed door elkaar. Knijp de citroen hierboven uit en meng weer goed door elkaar.
 7. Verdeel over 2 borden en bedek het geheel tenslotte met de Crispy Salad Topping Bacon voor net even dat beetje extra smaak en de lekkerste bite.

Let’s do this: de Crispy Chefs Battle!

Durf jij de battle aan samen met mij? Wil jij #TEAMCHARLIE versterken? Je hoeft geen kookheld te zijn maar wel een dosis gezelligheid meebrengen! Denk jij een tof gerecht te kunnen neerzetten met één van de Crispy Salad Toppings? Misschien wel op een hotdog of burger? Of heel iets anders?

Wat een groot succes was dit!

Mede mogelijk gemaakt door  Maxilia kookschorten

Jij mag samen met een vriend of vriendin naar het event komen. Hier gaan we tegen elkaar battlen om de lekkerste salade te maken, maar het is ook vooral een super leuk en gezellig event. Natuurlijk zijn jullie niet alleen, ik ben daar om jullie te helpen met het recept met de crispy bacon. Lekker eten, gezelligheid en een toffe dag. Er worden drie mensen uitgekozen en die mogen dus ook iemand meenemen.  ARE YOU IN?

Meld je nu aan samen met een vriend/vriendin door hieronder een reactie achter te laten!

Liefs,

Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

19 reacties op “Durf jij de Crispy Chefs Battle aan?”

 1. Avatar

  Lijkt me super leuk! Ik zou mijn vader mee willen nemen die is kok en probeer ik steeds gezonder in het leven te zetten met voeding. Dit zou een leuke verassing Ijn voor hem!

 2. Avatar

  Wat super tof! Onwijs leuk! Ik zou dolgraag met mijn zusje Lot – ook wel beter bekend als keukenprinsesje – komen!

 3. Avatar

  Wat een super leuke coole actie!! Ik wil graag komen met me vriendinnetje eens kijken wat voor heerlijks we kunnen maken… spannend!!! Nu maar hopen!! Liefs judith

 4. Avatar

  Wat een onwijs leuke actie en daar zou ik graag bij willen zijn…. Gezond eten even wat spannender maken en laten proeven dat gezond echt lekker is!

 5. Avatar

  Ah Kelly Slot had mij hierin getagd.
  En wij zouden graag jou Crispy chef battle #teamcharlie versterken!!

  Leuke actie girl. Lieve groetjes Pascale Aay

 6. Avatar

  Hee Charlie! Dat lijkt me echt heel leuk om mee te doen. Neem ik gezellig vriendinnetje Mirjam mee. Samen zullen we er vast iets heerlijks van kunnen maken 🙂
  Liefs Petra

 7. Avatar
  Patricia van Kesteren

  Lijkt mij super leuk om met mijn vriendin Kelly te doen en met jou natuurlijk. We zagen elkaar toen alweer een tijd geleden op de boek presentatie van the green happiness. Ik was samen met Joyce van Joyce loves healthy food. Lijkt mij gezellig je weer te zien en leuk om samen lekker te kokkerellen en natuurlijk een wijntje te drinken hahaha : -)

 8. Avatar

  Jaaaa supervet! Count me in
  Team Charlie here we go…. we sjeffen wel even een topsalade in elkaar!
  Gezellig ✅ Kokenbenikgekop (insta: marijeleone ✅
  Nu nog een partner in crime vinden

 9. Avatar

  Ik en Miranda melden ons graag aan!

  Waarom ? Wij hebben beide fybromyalgie , daarbij is bekend dat je gevarieerd en gezond moet eten. Om wat variatie in de keuken te brengen lijkt het ons geweldig om met jullie mee te gaan!
  Maar natuurlijk ook omdat we ondanks alles er toch wel graag een keertje uit willen.

  Liefs

 10. Avatar
  Marthe Hendriks Franssen

  Met mijn zus Minke Koks-Hendriks Franssen! Samen gezellig koken! Ik ben er minder goed in, Minke gaat het beter af! Maar beide vinden we het heel leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches