Een droom die uitkomt met een vliegende start!

Ik mag jullie vandaag iets heel erg tofs vertellen en kan het zelf amper geloven. Een droom die uitkomt voor mij en een vliegende start voor jou. En die ga jij zeker nodig hebben tijdens dit hele speciale, maar vooral mega toffe weekend!

Bring it on

Als mega fan en ambassadeur van Bolletje (klik hier) ben ik maar liefst twee dagen te vinden op Healthy Fest tijdens The Breakfast Club. The Breakfast Club is dé food activiteit van Healthy Fest voor een vliegende start van de dag met zo’n 200 bezoekers per dag. Healthy Fest staat o.a. voor motiveren en inspireren en daar kom ik stiekem een beetje om de hoek kijken.

The Breakfast Club vind je bij het hoofdpodium waar dit jaar feiten en fabels omtrent voeding worden besproken. Op dit podium vind je dit jaar o.a. Arie Boomsma, Richard de Leth en…. MIJ!!!

Wij zullen vragen beantwoorden zoals: wat is nu echt gezonder, magere kwark of volle kwark? Is elke dag wijn drinken goed? Is spelt voedzamer dan Tarwe? En wat dit zo leuk maakt is dat jullie, als bezoekers, ons vragen mogen stellen. Over welke feiten en fabels wil jij het hebben?

Bolletje enthousiast

Tijdens de Breakfast Club worden o.a. de heerlijke en voedzame ontbijtjes van Bolletje geserveerd. Om gedurende de rest van de dag ook genoeg energie te hebben voor alle andere activiteiten op Healthy Fest, deelt Bolletje ook Noten & Granen repen uit. Tevens zal de Bed & Bolletje camper bij The Breakfast Club te vinden zijn. Bolletje bestaat dit jaar namelijk 150 jaar. Kans maken op een overnachting in deze toffe Bed&Bolletje camper? Via Bolletje.nl/150jaar kun je jouw droomplek doorgeven en maak je kans op een overnachting op jouw ultieme droomplek ergens in Nederland!

En om dit sportieve weekend helemaal compleet te maken ben ik voor jullie aan de slag gegaan. Een vliegende start met deze voedzame smoothiebowl, afgemaakt met de Krokante Ontbijtgranen hazelnoten & amandelen. Boordevol gezonde ingrediënten die jou net dat beetje extra energie geven om te knallen tijdens de workouts op Healthy Fest.

Zonnige smoothiebowl voor een vliegende start

  1. Doe de milde kwark, 1/2 banaan en de mango in de blender en laat even draaien. Schenk deze gladde massa (de smoothie dus) in een kom.
  2. Snijd de andere helft van de banaan in plakjes.
  3. Maak tenslotte de smoothiebowl af met de plakjes banaan, granaatappelpitjes en natuurlijk de ambachtelijke Bolletje Krokante Ontbijtgranen hazelnoten & amandelen.

een vliegende start

Een krachtig ontbijt, rijk aan eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels! 

Liefs,
Charlie

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 gedachte op “Een droom die uitkomt met een vliegende start!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches