Ik mag jullie vandaag iets heel erg tofs vertellen en kan het zelf amper geloven. Een droom die uitkomt voor mij en een vliegende start voor jou. En die ga jij zeker nodig hebben tijdens dit hele speciale, maar vooral mega toffe weekend!

Bring it on

Als mega fan en ambassadeur van Bolletje (klik hier) ben ik maar liefst twee dagen te vinden op Healthy Fest tijdens The Breakfast Club. The Breakfast Club is dé food activiteit van Healthy Fest voor een vliegende start van de dag met zo’n 200 bezoekers per dag. Healthy Fest staat o.a. voor motiveren en inspireren en daar kom ik stiekem een beetje om de hoek kijken.

The Breakfast Club vind je bij het hoofdpodium waar dit jaar feiten en fabels omtrent voeding worden besproken. Op dit podium vind je dit jaar o.a. Arie Boomsma, Richard de Leth en…. MIJ!!!

Wij zullen vragen beantwoorden zoals: wat is nu echt gezonder, magere kwark of volle kwark? Is elke dag wijn drinken goed? Is spelt voedzamer dan Tarwe? En wat dit zo leuk maakt is dat jullie, als bezoekers, ons vragen mogen stellen. Over welke feiten en fabels wil jij het hebben?

Bolletje enthousiast

Tijdens de Breakfast Club worden o.a. de heerlijke en voedzame ontbijtjes van Bolletje geserveerd. Om gedurende de rest van de dag ook genoeg energie te hebben voor alle andere activiteiten op Healthy Fest, deelt Bolletje ook Noten & Granen repen uit. Tevens zal de Bed & Bolletje camper bij The Breakfast Club te vinden zijn. Bolletje bestaat dit jaar namelijk 150 jaar. Kans maken op een overnachting in deze toffe Bed&Bolletje camper? Via Bolletje.nl/150jaar kun je jouw droomplek doorgeven en maak je kans op een overnachting op jouw ultieme droomplek ergens in Nederland!

En om dit sportieve weekend helemaal compleet te maken ben ik voor jullie aan de slag gegaan. Een vliegende start met deze voedzame smoothiebowl, afgemaakt met de Krokante Ontbijtgranen hazelnoten & amandelen. Boordevol gezonde ingrediënten die jou net dat beetje extra energie geven om te knallen tijdens de workouts op Healthy Fest.

Zonnige smoothiebowl voor een vliegende start

  1. Doe de milde kwark, 1/2 banaan en de mango in de blender en laat even draaien. Schenk deze gladde massa (de smoothie dus) in een kom.
  2. Snijd de andere helft van de banaan in plakjes.
  3. Maak tenslotte de smoothiebowl af met de plakjes banaan, granaatappelpitjes en natuurlijk de ambachtelijke Bolletje Krokante Ontbijtgranen hazelnoten & amandelen.

een vliegende start

Een krachtig ontbijt, rijk aan eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels! 

Liefs,
Charlie