Dromen najagen met Donal Shekan - Charlie's Kitchen

Dromen najagen met Donal Shekan

Daar stond ik dan met klotsende oksels en knikkende knieën. Ik mocht de grote BCC- en Youtube-ster Donal Shekan interviewen. Met 7 kookboeken, een eigen tv-show en meer dan 228 duizend volgers op Instagram is dit een dosis inspiratie waar je blij van wordt.

Het interview is in het Engels omdat ik het echt “Donal” wilde houden. Wat een ontzettend lief en enthousiast mens is dit. Hij nam alle tijd en heeft mijn Instagram ook nog even onder de loep genomen!

Here we go!!!

Who is Donal?
I’m a food writer, TV host and home cook!

What did you want to become as a child?
I’m pretty sure I wanted to be a cook, at least that’s what I spent most of my time doing. I loved watching food TV-shows and reading my mom’s cookbooks!

Are you a dreamer?
Absolutely! I love dreaming big! Many of the things I do now started as a dream for me and I threw myself into achieving them.

What’s your mission in life?
To encourage and inspire others to find confidence in the kitchen and personally for me to maintain balance and happiness.

What are you most proud of?
My son Noah- he’s only 6 months old and is teaching us so much!

If money wasn’t an issue, what would you do?
On Paradise island, running a beautiful little destination for food lovers!

Donal Shekan, dromen najagen

Tenslotte nog een advies

Do you have a good advice to help other people starting to do what they really love?
Write down what you want to achieve and then spend a large amount of time working towards your goals. Look at the steps that will take you closer to them. If you drive a car in the night , you can only see a few meters in front of it, but knowing where the final destination is is the key!

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Dromen najagen met Donal Shekan”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches