Dromen najagen: Happy Tosti

Wat hou ik toch van mensen die hun dromen najagen (lees ook “beste toko van Nederland”). Zo kwam ik terecht bij Wibe Smulders, Sam Holtus en Jasper Kool. Happy Tosti bestaat sinds twee jaar en heeft drie vestigingen in Den Haag, Hoofddorp en Leiden.

Hier werken 38 mensen met een arbeidsbeperking, die elke dag met het grootste plezier de lekkerste tosti’s, grandioze panini’s, soepen, gezonde salades en koffie serveren.

Happy Tosti franchiset haar concept met een reden

Wat een sympathieke jongens van de gezellige, maar vooral lekkere, lunchformule Happy Tosti. Het concept creëert winst in de breedste zin van het woord vertelt Wibe, zowel commercieel als sociaal en gaat verder dan een normaal businessmodel.

Echt iets willen betekenen voor de maatschappij

De mannen van Happy Tosti hebben niet voor niks gekozen voor franchise, ze geloven dat ze op die manier werken aan een duurzame toekomst. ‘’Samen met toekomstige franchise ondernemers kunnen we zoveel mogelijk banen creëren voor medewerkers met een arbeidsbeperking. Wij spreken vaak mensen die de droom hebben om op sociaal commerciële manier te ondernemen. Wat ons betreft is dat een win-win-win-situatie. In de eerste plaats voor de beperkte medewerker die, net als ieder ander persoon, een ‘normale’ baan wil, maar ook voor de franchise ondernemer die ambitie heeft om sociaal verantwoord te ondernemen. En voor de steden die er een leuk lunchrestaurant bij krijgen’’, vertellen Jasper, Sam en Wibe van Happy Tosti mij.

dromen

Het is niet bij dromen gebleven, ze hebben ambitie!

Namelijk de ambitie om binnen vijf jaar 500 banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking! De jongens stralen energie uit, weten wat ze willen en zijn klaar om het verschil te maken. En ik…

Ik ben helemaal happy met deze mannen, de tosti met banaan, chocoladepasta en m&m’s. Yes, jullie lezen het goed. Dit is mijn favoriet!

Happy Tosti = Happy Charlie

Daarbij hebben ze een fantastische menukaart met genoeg keus voor iedere smaak. De homemade lemonade of icetea is ook waanzinnig. Maar als een klein kind zo blij was ik met ik met de zoete tostivariant. Het gaat om de balans toch?

Ik was hier met niemand minder dan Michelle van www.studentenvoer.com. Buiten het feit dat ze mijn blogdinnie is, werken we ook samen aan een leuk nieuw project. Ze is namelijk part of #TEAMCHARLIE! Deze prachtige foto’s heb ik dan ook aan haar te danken. Meer weten of over haar werkzaamheden? (Klik hier)

Happy Tosti Den Haag
Korte Poten 5
Den Haag

Happy Tosti Leiden
Maarsmansteeg 10A
Leiden

Happy Tosti Hoofddorp
Winkelcentrum Vier Meren
Hoofddorp

Liefs,
Charlie

PS: Happy Tosti is genomineerd als BESTE startup van Nederland! Als ze veel stemmen hebben gaan ze dit ook winnen en dat gun ik ze zo erg! Stemmen jullie ook mee op  http://bestestartupaward.nl/ ?

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

1 gedachte op “Dromen najagen: Happy Tosti”

  1. Avatar

    Wat cool om Happy Tosti hier tegen te komen; ik heb ooit nog bij wibe in de klas gezeten. Hij doet toffe dingen inderdaad! (En ik volg jou sinds de Maximum Potential masterclass). Kleine wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches