Drie borrel toppings met een verrassende bodem van TUC

Ik werd deze week uitgedaagd door mijn vriendinnen om de borrelhapjes te regelen voor onze vrijmibo. Deze uitdaging ga ik natuurlijk graag aan, dus ging ik voor drie borrel toppings met een verrassende bodem van TUC. En wie kent ze niet…

Top your TUC

Hoe leuk dat deze samenwerking net om de hoek kwam kijken, ik houd wel van een uitdaging. Ik denk dat bijna iedereen wel is opgegroeid met TUC en dat de meeste mensen ze zo uit het handje eten.

Maar waarom alleen een schaaltje op tafel zetten als je er zoveel meer mee kunt? Dus daagde ik mijzelf uit om wat anders te doen met deze smakelijke snacks. In de supermarkt liep ik aan tegen de smaken: TUC Original, Paprika, Bacon, Cheese en de nieuwe TUC Zaden & Bieslook.

Laten we deze heerlijke smaken eens gebruiken om van de vrijmibo een feestje te maken zonder uren in de keuken te hoeven staan. Ik houd van simpel en lekker! Daarom combineerde ik de TUC Zaden & Bieslook met een frisse Philadelphia roomkaas en verse bieslook.

Wat heb je nodig:
(Om 1 pak TUC Zaden & Bieslook te beleggen)

  • 200 gram Philadelphia roomkaas
  • 1 handje verse bieslook
  • 1 pak TUC Zaden & Bieslook
  • peper en zout
  1. Doe in een kommetje de roomkaas en roer goed door met een lepel.
  2. Knip de verse bieslook fijn en meng dit door de roomkaas heen.
  3. Voeg tenslotte naar smaak wat peper en zout toe.

Ook lekker tijdens een avondje bankhangen

Heb ik jou al kunnen inspireren om aan de slag te gaan? Ik ben zo benieuwd of jij ook iets origineels kunt bedenken voor op jouw TUC.

Wat dacht je trouwens van deze TUC Bacon met avocado, garnaaltjes en zwarte peper?

Wat heb je nodig:
(Om 1 pak TUC Bacon te beleggen)

  • 1 rijpe avocado
  • 150 gram garnalen
  • 1 pak TUC Bacon
  • Zwarte peper
  1. Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en haal het vruchtenvlees eruit.
  2. Prak in een kom het vruchtenvlees fijn en maak op smaak met zwarte peper.
  3. Beleg de TUC Bacon met de avocadospread en bedek tenslotte met de garnalen.

Zoet, fris en een beetje pit op het einde. Ideaal voor een avondje bankhangen of op tafel tijdens movienight.

Iets meer werk, maar o zo lekker!

Je kunt ook besluiten om bijvoorbeeld TUC Cheese te gebruiken als bodem voor kleine cheese bites. Extra feestelijk en fun op tafel.

Benodigdheden: Keukenmachine, cakeblik 30 cm, bakpapier, lepel, pannetje

Wat heb je nodig:
(voor 8 hapjes)

  • 1 pak TUC Cheese
  • 2 el boter of kokosvet
  • 400 gram Philadelphia roomkaas
  • 5 takjes verse bieslook
  • 4 blaadjes gelatine
  1. Laat de boter of kokosolie smelten in de magnetron. Doe dit samen met de TUC Cheese in de keukenmachine.
  2. Bedek de cakevorm met bakpapier en doe het mengsel uit de keukenmachine hierin. Druk vervolgens goed aan met een lepel.
  3. Laat de 4 blaadjes gelatine ongeveer 5 minuten weken in koud water.
  4. Doe de roomkaas in een pannetje en warm langzaam op, doe de zacht geworden blaadjes gelatine erbij en roer goed door.
  5. Schep het mengsel in de cakevorm en laat opstijven in de koelkast.
  6. Serveer in stukjes en bestrooi tenslotte met de verse bieslook.

TIP: Wacht niet te lang met serveren want dan wordt TUC zacht. Je kunt de topping er natuurlijk ook los naast zetten!

Ik daag je uit!

Laat ik eens gek doen, ik daag jullie uit om een lekkere topping te bedenken en te delen met mij en TUC. Ik wil jullie tips natuurlijk niet missen, dus gebruik de #TOPYOURTUC en wie weet kom ik bij jou een hapje proeven!

Liefs,
Charlie

TUC

P.S.: Dit is een betaalde samenwerking omdat ik deze uitdaging heel erg tof vind. Nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat? Lees in deze blog meer over “bloggen en geld verdienen”.

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches