Een eigen videokanaal beginnen was eind 2016 een van mijn doelen voor 2017. Zo enthousiast en creatief als ik ben had ik natuurlijk tal van ideeën. En hier de drie best bekeken video’s.

Ik wil zoveel toffe content maken, denk aan kookvideo’s, inspirerende interviews, informatieve workshops, maar ook een kijkje achter de schermen. En dat is waar ik mee ben begonnen dit jaar, Charlie’s stories werd geboren (lees hier).

Vlog #1 sometimes you must dare to jump

Geweldige bril als je wilt filmen tijdens het springen uit een vliegtuig. Yes, jullie lezen het goed. Ik was op Texel en ik besloot samen met Dylon dat het een geweldig plan was om deze sprong te wagen. Kijk je mee?

Vlog #3 Ibiza

Ik ging voor het eerst alleen op vakantie en ging op retreat. Ik kwam mijzelf behoorlijk tegen, zat mijzelf in de weg en kreeg nieuwe inzichten. Maar waarom voelde dit zo heftig? Kijk maar mee…

Vlog #2 There will be ups and downs smiles and frowns

En zo is het maar net, ik had een hele grote up in Londen. Een van mijn beste vrienden woont daar, lekker de stad in met mijn camera en allerlei lekkernijen proberen. Ook onthulde ik mijn nieuwe liefde aan jullie!

Hoe stom is het eigenlijk als je je eigen vlogs terugkijkt? Ik kan er zo ontzettend van genieten, dit is ZO mega tof. Als je even een mindere dag hebt, of je weet niet meer wat je allemaal gedaan hebt of hoe je je voelde? Ik kijk terug naar een fantastisch videojaar en kijk enorm uit naar de nieuwe projecten en doelen die ik heb voor 2018.

Daarom aan jullie de volgende vraag:

Het antwoord kun je achterlaten onder deze blog.

Liefs,
Charlie