De meest gestelde vragen aan mij - Charlie's Kitchen

De meest gestelde vragen aan mij

Als blogger en influencer heb je dagelijks te maken met veel vragen van je volgers en mensen om je heen. Vandaag geef ik antwoord op de meest gestelde vragen en geef ik je een extra kijkje achter de schermen!

Ik blijf mijzelf verantwoorden

Ik merk aan mijzelf dat ik mij vaak blijf verantwoorden voor het werk wat ik doe. Alsof een blogger/influencer niks voorstelt. Onbewust schiet ik vaak in de verdediging en wil ik maar wat graag uitleggen wat ik allemaal doe. Mijn dag bestaat namelijk niet alleen uit gratis pakketjes krijgen en even een foto plaatsen!

Dit zijn een aantal van de meest gestelde vragen

Wie ben je en wat doe je eigenlijk?

Ik ben Charlotte, 30 jaar, afgestudeerd voedingsdeskundige en fulltime blogger van www.charlies-kitchen.nl met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand. Ik schrijf vanuit mijn hart, deel mijn visie, mijn passie en neem jullie mee in mijn missie. Mijn blogs schrijf ik om jullie te inspireren op het gebied van eten, balans en je lekker in je vel voelen. 

Hoe verdien je geld met bloggen?

Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik vorig jaar mijn baan opgezegd en ben ik fulltime gaat bloggen. Nu, meer dan een jaar verder, ben ik intens dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind, elke dag mijn visie met jullie delen. Maar hoe verdien je dan geld met bloggen? 

Ik heb nooit ontkend dat ik geld verdien met mijn blog. En natuurlijk hebben jullie ook het recht om te weten wanneer ik bijvoorbeeld betaald krijg en voor wat, zodat jullie niet gaan speculeren en voor verrassingen komen te staan. 

Mijn uitleg in Jip & Janneke taal

Jij hoeft als bezoeker en volger van mijn site niks te betalen, je mag mijn site bezoeken wanneer je wilt, lezen wanneer je het interessant vindt en wegklikken wanneer je denkt: dit past niet bij mij. En toch zijn jullie de belangrijkste reden dat ik geld kan verdienen met mijn blog. Een programma op tv, een tijdschrift, krant of radiostation is niks zonder mensen die niet kijken, kopen, lezen of luisteren. Zo werkt dat precies hetzelfde met mijn blog, ik lever inspiratie voor jou, zodat jij graag mijn website bezoekt en zo kan ik geld verdienen.

Alles komt vanuit mijn hart en visie, ik geloof in de motivatie achter het opbouwen van mijn bedrijf, mijn blog voor jullie. Als mijn intentie “geld verdienen” was geweest, had ik niet 2 jaar tot in de late uurtjes voor niks geschreven, gewoon omdat ik het leuk vond en graag mijn kijk op voeding en koken met anderen wilde delen. Mijn motivatie was/is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, bewust te maken en enthousiast de keuken in te krijgen.

Mijn motivatie is echt niet alleen geld verdienen 

Als mijn motivatie geld verdienen was geweest had ik vanaf dag één veel meer commercieel ingezet en gezorgd dat ik snel was gegroeid. Maar dat deed ik niet, ik wilde jullie daadwerkelijk iets meegeven, waardevolle informatie of inspirerende recepten en dus nam ik hier alle tijd voor. Soms deelde ik dagelijks iets soms een week niet.

Betaalde oftewel gesponsorde artikelen die ik schrijf zijn een samenwerking met een merk of bedrijf. Denk aan Verkade dit jaar, Bolletje maar ook Baileys en bijvoorbeeld Hema. Hier krijg ik dus voor betaald. Misschien heb jij nu het idee dat ik mijn mening/visie over dit product verdraai omdat ik geld wil verdienen. Ik begrijp deze gedachte, maar niks is minder waar. Een blogger als ik met genoeg bezoekers krijgt de ene na de andere samenwerking aangeboden, ik kies ze zorgvuldig uit en probeer altijd te denken vanuit jullie. 

Charlie’s Kitchen staat voor balans. Zo vind je op mijn website gezonde en voedzame recepten, maar ook snelle,  makkelijke recepten die misschien iets minder gezond en/of voedzaam zijn. Doordat jullie mij al zolang volgen en alles over mij online kunnen lezen weten jullie wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik wel of niet eet. Ook ik eet soms snoep, boter of iets uit een zakje. Maar dan zoek ik daarna weer de balans door iets gezonds en voedzaams te koken.

Hallo, ik ben ook maar een mens!

Soms komen er ook producten en samenwerkingen voorbij waar ik nieuwsgierig naar ben en die nieuw voor mij zijn. Op onderzoek uitgaan en er wellicht een mooie samenwerking uithalen is dan alleen maar heel erg leerzaam. Voor jullie en voor mij. Ik blijf altijd dicht bij mijzelf en kies alleen samenwerkingen die ik bij mij, Charlotte, vind passen. 

Dus wees niet bang, ik promoot niet ordinair voor het geld, want waar blijft mijn geloofwaardigheid dan? Mijn band met jullie, jullie kunnen inspireren en enthousiast maken, blijft voor mij het belangrijkste. Ik heb niet voor niks zolang keihard gewerkt om dit te kunnen doen, dat geef ik niet zomaar op.

de meest gestelde vragen

Waarom zet jij je hele leven online?

Geloof het of niet, deze vraag krijg ik regelmatig en dan vooral uit mijn directe kring. Waarom? Allereerst, I DON’T CARE, ik ben wie ik ben, ieder mens maakt dingen mee en heeft struggles. Ben ik daarom een minder mens? Minder leuk? Schrijven geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd, jullie geven mij het gevoel dat ik niet alleen ben en ik geef jullie het gevoel dat het oké is om te zijn wie je bent. Hoe mooi is dat?

Eet je dan echt alleen maar gezond?

Hele mooie vraag dit, want als je echt leest en kijkt weet je dat ik alles eet. Maar ik heb balans, ik weet wat ik eet en waarom. Ik eet gezond omdat ik mijn lichaam wil voeden, ik eet iets lekkers omdat ik wil genieten of ik eet niet omdat ik er geen zin in heb. Zo simpel is het, ik luister naar mijn lichaam en dan maak ik keuzes. Ik heb niet voor niets gekozen voor de naam Charlie’s Kitchen. Die naam betekent voor mij gewoon alles kunnen eten, gezond of niet. Maar daarin dan wel een goede balans vinden.

Heb jij een vraag?

Ik ben benieuwd, heb jij een brandende vraag? Stel hem hieronder en ik beantwoord deze in mijn volgende “Vraag & antwoord”.

Liefs,
Charlie

 

 

 

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “De meest gestelde vragen aan mij”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches