Vandaag deel ik geen recept, maar mijn Daily Planner! Een nieuw jaar, een nieuwe start en misschien wel hele goede voornemens? Ik heb er zoveel, maar één daarvan is weer even wat strakker zijn in het plannen van mijn maaltijden. Eerlijk is eerlijk jongens, ik was fantastisch voorbereid op de feestdagen en toch heb ik mij helemaal laten gaan!

Nu de mega drukke maand december voorbij is met alle etentjes, borrels en verplichte feestmaaltijden merk ik wel dat ik te makkelijk ben geworden. Een beetje snoepkont is uitgegroeid tot een mega snoepkont en ik kies vaak de makkelijkste weg vanwege de drukte. En helaas betekent dat vaak een ongezonde keuze, waar ik vaak later spijt van heb. En toch val ik in herhaling. Daarom begin ik weer even bij de basis, wat eet ik precies en wanneer maar vooral waarom?

De Daily Planner is super handig en ontzettend leuk om hiervoor te gebruiken.

Zo kun jij zien waar je valkuilen zitten, beter nadenken over wanneer je wat eet en voel jij je aan het einde van de week fit en gezond! Gewoon even een complete restart, ik heb er zin in!

Daily Planner

Ik ben een echte planner, dus maak ik graag een overzicht voor mijzelf zodat ik meer rust heb en zeker weet dat ik alles binnen krijg. Zo zorg ik er voor dat ik lekker, gezond en gevarieerd eet.

Door middel van het boodschappenlijstje weet ik zeker dat ik de juiste producten haal! Dus ik zet een kop thee, duik op de bank met het supermarktboekje en schrijf op wat ik ga eten en wanneer. Zo kan ik ook nog eens letten op het budget want gezond eten hoeft echt niet duur te zijn!

Nu ben ik zelf niet zo heel handig met dit soort dingen, maar gelukkig was mijn vriendin Mandy bereid mij te helpen. Voor de mensen die haar nog niet volgen, ook een ontzettende leuke blog met veel inspiratie!

De daily planner is helemaal ‘Charlie’, meerdere eetmomenten op een dag vind ik belangrijk. Daarbij hoort natuurlijk het nodige mealpreppen, sta eens 10 minuten eerder op of maak ‘s avonds al je maaltijden voor de volgende dag klaar. Zo weet jij zeker dat je je doel behaalt!

Dus waar wacht je op? Download hem nu gratis en deel jouw Daily Planner online op Instagram of Facebook met mij om elkaar te motiveren! #dpcharlie

Charlie’s Daily Planner

Liefs,

Charlie