Dadel rocks met een dakje van aardbeien - Charlie's Kitchen

Dadel rocks met een dakje van aardbeien

Gezonde snacks of tussendoortjes creëren vind ik eigenlijk het leukste. Vaak gebruik ik dadels om deze lekker zoet te maken. Een recept uit de oude doos met de frisse twist van verse Hollandse aardbeien.

Rock it

Hoe zit het nu eigenlijk met die dadels? Ze zijn rijk aan vezels, zitten vol magnesium en kalium die je bloeddruk kunnen verlagen. Ook bevatten ze veel vitaminen en mineralen en van mijn favoriet in overvloed aan vitamine A. Goed tegen bijvoorbeeld kankercellen. Zeg ik nu dat dadels kanker tegengaan, absoluut niet maar hier en daar genieten van deze zoete lekkernij kan absoluut geen kwaad!

aardbeien

Protein Dadel Rocks

Wat heb je nodig:
(voor 8 stukjes)

 • 50 gram geraspte kokos
 • 100 gram volkoren- of speltkoekjes
 • 2 el acai poeder (optioneel) of vervang door pure vanillepoeder of kaneel
 • 15 kleine verse dadels
 • 3 el kokosolie (gesmolten)

Voor de topping:

 • 4 grote aardbeien in plakjes
 • 1 el geraspte kokos
 1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine laat net zolang draaien tot er een stevige massa ontstaat.
 2. Pak een kleine ovenschaal en schep de massa hierin.
 3. Beleg met de toppings en zet minimaal een 1 uur in de vriezer voordat je stukjes snijdt.

Liefs,
Charlie & Christa

PS: Benieuwd wie Christa is en wat ze doet voor #TEAMCHARLIE, lees hier haar blog.

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

4 reacties op “Dadel rocks met een dakje van aardbeien”

 1. Avatar

  Waar koop je vanillepoeder? Ik hoor van iedereen dat het erg prijzig is. 10 gram voor ruim 5,-…. Hoeveel theelepels haal je daar uit? En is er een redelijk alternatief?

 2. Pingback: Tempeh uit de wok met satésaus - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches