Ik dacht het allemaal wel te weten, niet dus! - Charlie's Kitchen

Ik dacht het allemaal wel te weten, niet dus!

Ik dacht het allemaal wel te weten, niet dus! Het leven steekt soms anders in elkaar dan ik dacht. Ik denk dat we allemaal wel gedachtes en verwachtingen hebben. Uiteindelijk is de realiteit vaak heel anders…

Ik dacht dat als ik maar blijf geven dan blijven mensen mij lief en leuk vinden. Nee, ik ben leuk om wie ik ben en ik hoef geen dingen te geven om leuk gevonden te worden. Ik dacht, als anderen iets voor mij doen dan moet ik iets terug doen. Wat nou als ze denken dat ik ze niet leuk vind? Een wijze les, liefde geef je uit jezelf omdat je om iemand geeft, diegene belangrijk voor je is of omdat je iemand leuk vindt. Geven hoeft niet te betekenen dat je het terug wilt krijgen, krijgen hoeft niet te betekenen dat je terug moet geven. Iemand doet iets uit liefde, gewoon zomaar… dat kan!

niet dus

Ik dacht dat hard werken betekende dat ik overal ja tegen moest zeggen en mij meer dan flexibel op moest stellen, ook al deden andere collega’s dat niet voor mij. Toen leerde ik van mijn laatste baas, die met veel passie zijn beroep stond uit te oefenen, dat hard werken te maken heeft met passie, hart hebben voor de zaak. Samen met een team iets tot een succes brengen.

Ik dacht dat het vanzelfsprekend was dat mijn ouders altijd meteen voor de deur stonden als ik ze nodig had. Ik dacht dat het normaal was dat ik mijn ouders, opa en oma nog had. Totdat mensen om mij heen, mensen waar ik om geef, één van hun ouders verloren en ik het verdriet en verlies van dichtbij voelde en besefte dat het alles behalve normaal is. Je moet dankbaar zijn dat ze er altijd voor je zijn, blij zijn dat je ze nog om je heen hebt en genieten van alle momenten samen.

niet dus

Ik dacht dat mijn vrienden van vroeger mijn hele leven naast mij zouden staan. Het uit elkaar groeien en verliezen van vrienden om wat voor reden dan ook, deed mij elke keer intens veel pijn. Maar ik heb geleerd dat bij iedere fase in je leven bepaalde vrienden horen. We leren allemaal, we groeien allemaal en bewandelen allemaal een weg. Je omringt je met mensen die je op dat moment geven wat jij nodig hebt. Mensen die je accepteren met al je tekortkomingen, die je aan het lachen maken en je troosten bij verdriet. Mensen die je kunt vertrouwen en je meenemen naar een volgende stap in je leven.

weten

Ik dacht het allemaal te weten, maar nu weet ik pas echt hoe het zit en dit maakt mij best gelukkig!

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

6 reacties op “Ik dacht het allemaal wel te weten, niet dus!”

  1. Avatar

    Kan niet anders zeggen dan heel mooi en treffend geschreven lieve Charlotte… het zijn soms harde lessen maar je groeit er van en de juiste mensen zullen er op het juiste moment voor je zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches