Vorige week mocht ik genieten van een culinair weekend met Offley in het 4-sterren Fletcher Hotel-restaurant Duinzicht. Een prachtige locatie, luxe hotel, culinair eten en de smaak van echte port. En ik heb goed nieuws, jij kunt ook zo’n geweldig weekend winnen! Lees je mee?

Van de drukke stad naar het rustige Ouddorp

Als je echt een keer uit de drukte wilt ontsnappen is Ouddorp de perfecte plek. Het prachtige, maar vooral luxe 4-sterren Fletcher Hotel-restaurant Duinzicht ligt op 10 minuten loopafstand van de zee. Het hotel heeft prachtige lichte kamers voorzien van een uitgebreide badkamer. En als je echt punten wilt scoren bij je geliefde, dan heeft het hotel vijf luxe duinvilla’s.

Op uitnodiging van Offley bezochten wij Restaurant Duinzicht om te genieten van een overheerlijk 3- gangen diner met daarbij uiteraard Offley Port. Wist je trouwens dat port ontzettend lekker en veelzijdig is? Niet alleen lekker bij een hapje op tafel maar ook bij culinaire gerechten. Lees daarover ook mijn artikel over de workshop die ik gaf met Offley port en twee daarbij passende recepten (Lees hier).

Natuurlijk mocht een glaasje port in de kamer niet ontbreken

Voor het diner in dit prachtige restaurant heb ik natuurlijk mijn mooiste outfit uitgekozen in een kleur die past bij port. Zo gaat dat als blogger, je denkt overal over na.

We startten met een amuse van rib-eye en wasabi en een glaasje Offley Port Ruby, die de wasabi mooi afbluste. Daarna kwam er een soort van kunstwerk voor onze neus, een stukje gegrilde tonijn dat je bijna niet wilde opeten omdat het er zo fantastisch uitzag!

Offley

Als foodie en foodblogger is het natuurlijk heerlijk als je zo verwend wordt. Het hoofdgerecht was gegrilde eend met rode wijnsaus, die wij combineerden met een glaasje Offley Port Tawny, een zachte combinatie die de smaak van de eend nog beter deed uitkomen.

Een strandwandeling was echt nodig…

Een chocoladetaartje met een bodem van bastogne, kletskoek en witte chocolade. Door de munt werden de smaken ook nog eens versterkt. Een beetje machtig, dat wel, maar echt zo ontzettend lekker!

Ik heb in ieder geval weer heel veel inspiratie opgedaan en ik gun jullie ook echt zo’n fantastisch culinair weekend!

Eerst nog een nachtje slapen

Ik lag al snel te slapen na de nodige glaasjes port en een volle buik. De volgende ochtend genoot ik van de prachtige omgeving en een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, croissantjes, lekkere koffie en nog meer lekkers.

WIN EEN WEEKEND WEG MET OFFLEY

Wil jij er ook echt even lekker tussenuit? Offley heeft iets heel tofs! Je kunt nu kans maken op 1 van de 50 weekendjes weg in één van de ruim 80 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Meedoen is simpel, ga naar www.offley.nl en vul de speciale code in: CKINNA3

Tip: wil je extra kans maken? Je vindt unieke codes op de halshanger om de fles Offley Port in de winkel en op de Facebookpagina

Liefs,
Charlie