WINACTIE: EEN CULINAIR OFFLEY-WEEKEND BIJ FLETCHER HOTELS - Charlie's Kitchen

WINACTIE: EEN CULINAIR OFFLEY-WEEKEND BIJ FLETCHER HOTELS

Vorige week mocht ik genieten van een culinair weekend met Offley in het 4-sterren Fletcher Hotel-restaurant Duinzicht. Een prachtige locatie, luxe hotel, culinair eten en de smaak van echte port. En ik heb goed nieuws, jij kunt ook zo’n geweldig weekend winnen! Lees je mee?

Van de drukke stad naar het rustige Ouddorp

Als je echt een keer uit de drukte wilt ontsnappen is Ouddorp de perfecte plek. Het prachtige, maar vooral luxe 4-sterren Fletcher Hotel-restaurant Duinzicht ligt op 10 minuten loopafstand van de zee. Het hotel heeft prachtige lichte kamers voorzien van een uitgebreide badkamer. En als je echt punten wilt scoren bij je geliefde, dan heeft het hotel vijf luxe duinvilla’s.

Op uitnodiging van Offley bezochten wij Restaurant Duinzicht om te genieten van een overheerlijk 3- gangen diner met daarbij uiteraard Offley Port. Wist je trouwens dat port ontzettend lekker en veelzijdig is? Niet alleen lekker bij een hapje op tafel maar ook bij culinaire gerechten. Lees daarover ook mijn artikel over de workshop die ik gaf met Offley port en twee daarbij passende recepten (Lees hier).

Natuurlijk mocht een glaasje port in de kamer niet ontbreken

Voor het diner in dit prachtige restaurant heb ik natuurlijk mijn mooiste outfit uitgekozen in een kleur die past bij port. Zo gaat dat als blogger, je denkt overal over na.

We startten met een amuse van rib-eye en wasabi en een glaasje Offley Port Ruby, die de wasabi mooi afbluste. Daarna kwam er een soort van kunstwerk voor onze neus, een stukje gegrilde tonijn dat je bijna niet wilde opeten omdat het er zo fantastisch uitzag!

Offley

Als foodie en foodblogger is het natuurlijk heerlijk als je zo verwend wordt. Het hoofdgerecht was gegrilde eend met rode wijnsaus, die wij combineerden met een glaasje Offley Port Tawny, een zachte combinatie die de smaak van de eend nog beter deed uitkomen.

Een strandwandeling was echt nodig…

Een chocoladetaartje met een bodem van bastogne, kletskoek en witte chocolade. Door de munt werden de smaken ook nog eens versterkt. Een beetje machtig, dat wel, maar echt zo ontzettend lekker!

Ik heb in ieder geval weer heel veel inspiratie opgedaan en ik gun jullie ook echt zo’n fantastisch culinair weekend!

Eerst nog een nachtje slapen

Ik lag al snel te slapen na de nodige glaasjes port en een volle buik. De volgende ochtend genoot ik van de prachtige omgeving en een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, croissantjes, lekkere koffie en nog meer lekkers.

WIN EEN WEEKEND WEG MET OFFLEY

Wil jij er ook echt even lekker tussenuit? Offley heeft iets heel tofs! Je kunt nu kans maken op 1 van de 50 weekendjes weg in één van de ruim 80 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Meedoen is simpel, ga naar www.offley.nl en vul de speciale code in: CKINNA3

Tip: wil je extra kans maken? Je vindt unieke codes op de halshanger om de fles Offley Port in de winkel en op de Facebookpagina

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “WINACTIE: EEN CULINAIR OFFLEY-WEEKEND BIJ FLETCHER HOTELS”

  1. Avatar

    Na een drukke periode even relaxe zal heerlijk zijn. Wij hebben onze bruiloft 2 jaar geleden gevierd in het fletcher echt super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches