Help jij mee met CHARLIESDREAM? - Charlie's Kitchen

Help jij mee met CHARLIESDREAM?

Als “food”blogger vind ik het te gek om jullie als volgers te betrekken bij mijn avonturen. Vandaag neem ik jullie mee in CHARLIESDREAM en kunnen jullie mij helpen om nieuwe smaken te ontdekken.

Ken jij de DREAM Almond, DREAM Almond Oat, DREAM Oat , DREAM Rice Bio en DREAM Coconut Bio al?

Deze plantaardige drinks gebruik ik regelmatig in mijn recepten. Niet alleen zijn bijna alle drinks zonder toegevoegde suikers, ook is er calcium aan toegevoegd. En calcium is onder andere noodzakelijk voor sterke botten. En jullie krijgen de kans om met dit pakket aan de slag te gaan!

Zullen we eerst een recept delen?

Haverpudding met een kaneeltwist 

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 mandarijnen
  • 80 gram havermout
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl pure vanillepoeder
  • 2 el pecannoten
  • 400 – 500 ml DREAM Almond Oat
  1. Meng de havermout met de DREAM Almond Oat, gebroken lijnzaad en pure vanillepoeder. Gebruik een halve tl kaneel en meng dit goed door elkaar.
  2. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes en zet dit minimaal 6 uur in de koelkast. Handige tip: maak de havermout al in de avond, zet het in de koelkast, dan is deze in de ochtend ready to eat.
  3. Haal na 6 uur of  ’s ochtends jouw haverpudding uit de koelkast, beleg met de frisse mandarijn, pecannoten en het restje kaneel.

Plantaardige drank is zoveel meer

Deze haverpudding is echt een aanrader. Maar wat dacht je van een DREAM Coconut smoothie of een pittige curry afgeblust met rijstemelk? Alles is mogelijk en daarom heb ik jullie hulp nodig!

Bij DREAM geloven ze, net als ik, in dromen en in een gezond lichaam. Hoe meer je droomt en probeert, hoe meer je durft en resultaten boekt. Wij zijn met zijn allen verantwoordelijk voor onze samenleving en de omgeving waarin wij leven. DREAM heeft kwalitatieve producten die geproduceerd worden met milieuvriendelijke ingrediënten.

Ben jij gek op recepten bedenken? Nieuwe dingen proeven? Wil jij horen bij CHARLIESDREAM?

Geef je dan nu op!

Ik ben op zoek naar 20 mensen die het onwijs tof vinden om dit volledige pakket te ontvangen van DREAM. In ruil daarvoor heb ik jullie hulp nodig en wil ik graag weten waar jij de plantaardige drank voor gebruikt en wanneer! Dit deel je op social media met #CHARLIESDREAM & #HAVEADREAM .

Laten we samen iedereen inspireren en enthousiast maken!

charliesdream

Stuur een mail naar info@charlies-kitchen.nl met als onderwerp CHARLIESDREAM. De eerste 20 krijgen van mij bericht en het volledige DREAM pakket. Hoe tof is dat?

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches