Als “food”blogger vind ik het te gek om jullie als volgers te betrekken bij mijn avonturen. Vandaag neem ik jullie mee in CHARLIESDREAM en kunnen jullie mij helpen om nieuwe smaken te ontdekken.

Ken jij de DREAM Almond, DREAM Almond Oat, DREAM Oat , DREAM Rice Bio en DREAM Coconut Bio al?

Deze plantaardige drinks gebruik ik regelmatig in mijn recepten. Niet alleen zijn bijna alle drinks zonder toegevoegde suikers, ook is er calcium aan toegevoegd. En calcium is onder andere noodzakelijk voor sterke botten. En jullie krijgen de kans om met dit pakket aan de slag te gaan!

Zullen we eerst een recept delen?

Haverpudding met een kaneeltwist 

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 mandarijnen
  • 80 gram havermout
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 1 tl kaneel
  • 1/2 tl pure vanillepoeder
  • 2 el pecannoten
  • 400 – 500 ml DREAM Almond Oat
  1. Meng de havermout met de DREAM Almond Oat, gebroken lijnzaad en pure vanillepoeder. Gebruik een halve tl kaneel en meng dit goed door elkaar.
  2. Verdeel het mengsel over 2 kommetjes en zet dit minimaal 6 uur in de koelkast. Handige tip: maak de havermout al in de avond, zet het in de koelkast, dan is deze in de ochtend ready to eat.
  3. Haal na 6 uur of  ’s ochtends jouw haverpudding uit de koelkast, beleg met de frisse mandarijn, pecannoten en het restje kaneel.

Plantaardige drank is zoveel meer

Deze haverpudding is echt een aanrader. Maar wat dacht je van een DREAM Coconut smoothie of een pittige curry afgeblust met rijstemelk? Alles is mogelijk en daarom heb ik jullie hulp nodig!

Bij DREAM geloven ze, net als ik, in dromen en in een gezond lichaam. Hoe meer je droomt en probeert, hoe meer je durft en resultaten boekt. Wij zijn met zijn allen verantwoordelijk voor onze samenleving en de omgeving waarin wij leven. DREAM heeft kwalitatieve producten die geproduceerd worden met milieuvriendelijke ingrediënten.

Ben jij gek op recepten bedenken? Nieuwe dingen proeven? Wil jij horen bij CHARLIESDREAM?

Geef je dan nu op!

Ik ben op zoek naar 20 mensen die het onwijs tof vinden om dit volledige pakket te ontvangen van DREAM. In ruil daarvoor heb ik jullie hulp nodig en wil ik graag weten waar jij de plantaardige drank voor gebruikt en wanneer! Dit deel je op social media met #CHARLIESDREAM & #HAVEADREAM .

Laten we samen iedereen inspireren en enthousiast maken!

charliesdream

Stuur een mail naar info@charlies-kitchen.nl met als onderwerp CHARLIESDREAM. De eerste 20 krijgen van mij bericht en het volledige DREAM pakket. Hoe tof is dat?

Liefs,
Charlie