Yes! Charlie's Stories is online - Charlie's Kitchen

Yes! Charlie’s Stories is online

Ik kan het bijna niet geloven, Charlie’s Stories is online! We zijn bijna 2 jaar verder sinds mijn website werd gelanceerd (lees hier). En wat zijn er veel stappen gemaakt! Wat een achtbaan, maar vooral wat heb ik overal plezier in. Zo lanceerde ik 3 maanden terug LIFE IS A KITCHEN (lees hier).

Maar ik blijf niet stil zitten

De mensen die mij een beetje volgen weten dat ik heel bewust bezig ben met wat ik graag wil bereiken. Dat ik een dromenboekje heb waarin ik mijn doelen opschrijf, waarin ik terugkijk als ik het even allemaal niet meer weet. Waarom wilde ik dit? Wat is mijn visie? Missie? Wat heb ik nodig om hier dichtbij te blijven staan? Gaandeweg leer je, maar verandert ook je kijk op dingen en krijgt alles steeds meer vorm.

Maanden geleden schreef ik op: ik wil een eigen videokanaal waar mensen een kijkje krijgen achter de schermen, waar ik mensen kan inspireren met kookvideo’s en waar ik toffe mensen ga interviewen die mij inspireren. Ik wilde steeds maar weer starten, maar constant kwamen er, zowel zakelijk als privé, dingen op mijn pad, waardoor ik het voor mij uit schoof.

Toen was ik een weekend naar Maximum Potential (lees hier) en leerde ik: soms moet je gewoon doen! Gewoon starten en het hoeft niet allemaal in één keer perfect, je kunt gaandeweg bijschaven en leren. En daarmee bedoel ik natuurlijk ook jullie leren kennen, wat vinden jullie leuk?

Waar ligt jullie interesse?

Charlie’s Story

Ik ben gewoon begonnen!

Ik ben gewoon begonnen, camera mee en alles filmen. Behoorlijk wennen kan ik vertellen, want daar sta je dan ineens met je eigen camera op je snuffert. “Hallo, ik ben nu daar en daar blablabla”. Alsof dat interessant is. Het was een weg zoeken, het was wennen en het is spannend. En wat voor maand was dit? GEKKENHUIS! Kijken jullie mee?

En en en, wat vinden jullie van Charlie’s Stories?

Ik heb hem natuurlijk zelf al tig keer gekeken. Het is zo tof geworden en ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Reageer gerust hieronder

En ik meen het lieve volgers, ik ben heel erg benieuwd wat jullie van vloggen vinden! Ik wil gaan starten met 1 maand vlog, een kijkje achter de schermen. Daarbij wil ik heel graag, wanneer ik daar klaar voor ben, beginnen met kookvideo’s. Zouden jullie dat tof vinden?

Alle ideeën zijn welkom

Zijn er nog andere dingen die jullie graag zouden zien bij Charlie’s Stories? Laat het me weten!

Liefs,
Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

13 reacties op “Yes! Charlie’s Stories is online”

 1. Avatar

  Hi Charlie,

  Super leuk!
  Altijd spanned zo eerste vlog, hij is echt leuk geworden!

  Ik ben ook pas een website begonnen en ga binnenkort ook vloggen.

  Ga zo door!

  Liefs,

  Ash

 2. Avatar

  hey lieverd

  wat leuk om te zien hoe goed het met je gaat.
  je hebt er wat van gemaakt
  ga door met het waar maken van je dromen , je kan het
  dikke xxx

 3. Avatar

  Wauw wat gaaf gedaan! Eerste shot het leukst natuurlijk (7 uur sochtends ) . Wat een ervaringen allemaal!

  Heel veel plezier met wat je allemaal nog meer mag doen! Good luck

 4. Pingback: Leuke dingen #31 - Charlie's Kitchen

 5. Pingback: De drie best bekeken video's van 2017 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches