Ik kan het bijna niet geloven, Charlie’s Stories is online! We zijn bijna 2 jaar verder sinds mijn website werd gelanceerd (lees hier). En wat zijn er veel stappen gemaakt! Wat een achtbaan, maar vooral wat heb ik overal plezier in. Zo lanceerde ik 3 maanden terug LIFE IS A KITCHEN (lees hier).

Maar ik blijf niet stil zitten

De mensen die mij een beetje volgen weten dat ik heel bewust bezig ben met wat ik graag wil bereiken. Dat ik een dromenboekje heb waarin ik mijn doelen opschrijf, waarin ik terugkijk als ik het even allemaal niet meer weet. Waarom wilde ik dit? Wat is mijn visie? Missie? Wat heb ik nodig om hier dichtbij te blijven staan? Gaandeweg leer je, maar verandert ook je kijk op dingen en krijgt alles steeds meer vorm.

Maanden geleden schreef ik op: ik wil een eigen videokanaal waar mensen een kijkje krijgen achter de schermen, waar ik mensen kan inspireren met kookvideo’s en waar ik toffe mensen ga interviewen die mij inspireren. Ik wilde steeds maar weer starten, maar constant kwamen er, zowel zakelijk als privé, dingen op mijn pad, waardoor ik het voor mij uit schoof.

Toen was ik een weekend naar Maximum Potential (lees hier) en leerde ik: soms moet je gewoon doen! Gewoon starten en het hoeft niet allemaal in één keer perfect, je kunt gaandeweg bijschaven en leren. En daarmee bedoel ik natuurlijk ook jullie leren kennen, wat vinden jullie leuk?

Waar ligt jullie interesse?

Charlie’s Story

Ik ben gewoon begonnen!

Ik ben gewoon begonnen, camera mee en alles filmen. Behoorlijk wennen kan ik vertellen, want daar sta je dan ineens met je eigen camera op je snuffert. “Hallo, ik ben nu daar en daar blablabla”. Alsof dat interessant is. Het was een weg zoeken, het was wennen en het is spannend. En wat voor maand was dit? GEKKENHUIS! Kijken jullie mee?

En en en, wat vinden jullie van Charlie’s Stories?

Ik heb hem natuurlijk zelf al tig keer gekeken. Het is zo tof geworden en ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Reageer gerust hieronder

En ik meen het lieve volgers, ik ben heel erg benieuwd wat jullie van vloggen vinden! Ik wil gaan starten met 1 maand vlog, een kijkje achter de schermen. Daarbij wil ik heel graag, wanneer ik daar klaar voor ben, beginnen met kookvideo’s. Zouden jullie dat tof vinden?

Alle ideeën zijn welkom

Zijn er nog andere dingen die jullie graag zouden zien bij Charlie’s Stories? Laat het me weten!

Liefs,
Charlie