Een aantal weken geleden had ik een leuk gesprek met de Yoghurt Barn en besloten wij samen een smoothie workshop te geven in Den Haag. Een geweldige locatie midden in het centrum met een onwijs grote workshop ruimte op de eerste verdieping. Ik liep binnen en was helemaal enthousiast en tegelijkertijd best nerveus. Toch spannend zo’n eerste keer, je weet nooit hoe het gaat! Maar we gaan even terug naar de Yoghurt Barn waar ik al eerder mijn Birthday Bash gaf, lees dit hier. Iedereen eet yoghurt of het nu soja is of hangop is; we need those proteins! Ze serveren heerlijke biologische yoghurt die echt lekker is, helemaal als je er een feestje van maakt met alle toppings. Maar met yoghurt kan je veel meer, zo vertelde ik over smoothies en liet iedereen van alles proeven en uitvogelen. Kijk je mee?

smoothie

Kijk eens wat een mooie ruimte, ik was echt zo blij toen ik dit zag!

smoothie

Wat zie ik daar uit de mand komen… mijn grote vriend Tony?

smoothie

Alle ingrediënten voor de smoothies werden alvast op tafel gezet.

smoothie

Even de nieuwe smaak die vanaf vandaag te koop is proeven, LEKKER!

smoothie

En we begonnen met mijn presentatie over waarom ik getrouwd ben met mijn blender haha.

smoothie

Niet alleen fruit gaat er in een smoothie jongens…

Iedereen nam zijn taak heel serieus, ik vond iedereen zo creatief.

smoothie

Tussen door even proeven en lachen voor de foto.

smoothie

Deze was echt zo lekker, kijk wat mooi als foodfoto!

smoothie

smoothie

Kijk ze shinen met hun smoothie, de vitaminen hielpen nu al 😀

smoothie

smoothie

Nee hoor we hebben er helemaal geen troep van gemaakt…

smoothie

Na al die smoothies maken waren we behoorlijk opgewarmd tijd om af te koelen met een frozen yoghurt!

Thanks to Ekoplaza Zaandam hadden we ook nog eens een hele toffe todo goodiebag na de smoothie workshop.

Een prima start om zelf thuis aan de gang te gaan met smoothies.

Liefs,
Charlie’s Kitchen