Charlie's Kitchen Jaaroverzicht 2016 - Charlie's Kitchen

Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht 2016

jaaroverzicht

Het eerste Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht. Wie had dat gedacht! Maar het is echt waar, ik moet mijzelf even in mijn arm knijpen, maar mijn website is al meer dan een jaar online! Een droom die uitkwam in 2015  en doorging als een sneltrein in 2016.

Ik deel vandaag met jullie mijn jaar van maand tot maand. Duidelijk zie je een lijn hoe mijn avontuur is verlopen dit jaar door middel van mijn persoonlijke artikelen (druk op de dik gedrukte tekst om deze te lezen). Maar ook zal ik per maand vertellen wat het best bekeken recept was en aan het einde de best bekeken recepten top 5 met jullie delen. Wat een jaar, wat een veranderingen, wat een rollercoaster maar potverdikkie ik had werkelijk niks willen missen.

jaaroverzicht

Januari – mijn nieuwe leven gaat beginnen

In januari begon mijn nieuwe leven, ik startte namelijk bij mijn nieuwe baan bij “IMove for Health“. Ik weet nog zo goed dat ik zo intens blij, maar ook zo zenuwachtig was om in het diepe te springen. Je vaste baan opzeggen om je droom achterna te gaan, doodeng!

Ik was vastbesloten jullie in 2016 mee te nemen in het proces naar balans vinden. Balans vinden met voeding maar ook balans in je leven. Om een begin te maken met de balans in voeding bracht ik een “Daily Planner” uit om jullie te laten ondervinden hoe het is om na te denken over wat je eet en wanneer. En wat een succes, ik kreeg onwijs veel lieve mailtjes van jullie hoe het jullie geholpen had.

Het meeste populaire recept in januari was de “coco-snack“. Die staat hier nog steeds regelmatig op het menu!

Februari – persoonlijke ontwikkeling

Door dingen anders te doen dan anderen, stappen durven te nemen en jezelf online zo bloot te geven, komen er altijd meningen los. Ik kon hier in het begin heel moeilijk mee omgaan, dat raakte mij enorm. In februari was ik hier helemaal klaar mee en schreef ik daar een gefrustreerde blog over “Waar bemoei jij je mee“.

jaaroverzicht

In februari zijn het de “caramel koekjes” die het beste scoren. Deze cookies zijn echt zó ongelooflijk lekker! Ik weet zeker dat jullie ontzettend gaan smikkelen. Want wie houdt er nu niet van caramel cookies en dan ook nog met chocola?

Caramel koekjes

Maart – alles wordt steeds duidelijker

In maart wordt alles steeds meer duidelijk. Ik durf nog meer te dromen, voor mijzelf te kiezen en word geïnspireerd door een prachtig artikel. Ik deel mijn beleving hiervan in een prachtige blog “Geluk maak je zelf“. Persoonlijk leer ik hier nog elke keer van.

jaaroverzicht

Dit is zo leuk om te doen, ik lig momenteel dubbel geklapt van het lachen achter mijn computer. Ik kom er gewoon achter dat jullie alleen maar van chocola en koekjes houden haha. Het best bekeken recept van maart is dan ook de healthy “snicker“!

snickers

April – maar ook ik leer nog elke dag

In april deel ik een persoonlijke blog met jullie over het tellen van calorieën “Waarom ik geen calorieën tel“. Ik merk dat ik een balans heb gevonden, een manier van leven en eten waar ik mij goed bij voel. Het voelt als een soort bevrijding, ik wil helemaal niet meer luisteren naar wat anderen zeggen wat goed is voor mijn lichaam. Nee, ik luister naar mijn eigen lichaam en dat is nu gelukkiger dan ooit!

Ik kreeg vaak de vraag of het mogelijk is om een gezonde cake te bakken zonder banaan. Natuurlijk kan dat en zo ontstond de “appelcake met walnoten” maar liefs 7847 keer bekeken in maart!

cake

Mei – tijd voor de volgende droom

In mei ging het als een raket, mijn eerste “Meet Charlie” event was binnen 10 minuten uitverkocht! Anderhalf jaar geleden kwam ik thuis met een goodiebag en zei ik tegen mijn vriend: ik hoop dat ik ooit een tof event kan organiseren en dat mensen dan ook daadwerkelijk willen komen. En in mei 2016 was het zover, stond ik samen met mijn vriend de goodiebags in te pakken in de slaapkamer, het hele bed lag bezaaid met dozen en tasjes. Toen we eenmaal klaar waren ging ik er tussen zitten en ineens was daar het besef, het eerste “Meet Charlie” event was een feit!

jaaroverzicht

WOW! Bij het zien van deze foto komt dat warme gevoel wat ik toen had weer helemaal naar boven. Samen met Teni en Dani hield ik een lezing voor 120 man op “Healthyfest” over zelfacceptatie en zelfbeeld. Nog nooit ben ik zo zenuwachtig voor iets geweest, maar toen ik er eenmaal stond en jullie zag, al mijn toffe fans die daar allemaal speciaal voor mij heen waren gekomen, viel alles op zijn plek. Dit was echt een dag, om nooit vergeten!

jaaroverzicht

Ik was al bang dat er tranen zouden komen bij het schrijven van dit Charlie’s Kitchen jaaroverzicht…

Maar niet alles is altijd geweldig, ik eindigde huilend op de bank ondanks al deze mooie dingen… Ik schreef hier een zeer gevoelig blog over op Fitgirls.nl “oh man, wat wil ik graag perfect zijn“.

jaaroverzicht

Toen ik in mei de gezondere versie van “eierkoeken” presenteerde kwamen jullie ook massaal terecht op mijn site. Logisch, deze zijn onwijs lekker en handig om mee te nemen voor onderweg. Nog niet gemaakt? Doen!

eierkoeken

Juni – ik heb de smaak te pakken

Er is altijd reden voor een feestje en aangezien ik 29 werd besloot ik dit samen met jullie te vieren. Ik schreef een compleet verslag inclusief foto’s “Meet Charlie Birthday Bash Edition“. We zijn halverwege het jaar en het tweede event was al een feit!

jaaroverzicht

Jongens, wat voel ik me gelukkig op dit moment van typen…

En ook in de maand juni blijft bij jullie bakken het meest favoriet, ik maakte een “kwarkbrood” en jullie waren blij.

Juli – het echte werk gaat beginnen

In juli is het zover, weer een droom die uitkomt. Ik kom onder contract te staan bij Adfactor, besluit parttime te gaan werken en de rest van mijn tijd volledig aan mijn blog en website te besteden. In een duidelijke blog “Bloggen en geld verdienen” leg ik jullie uit hoe dat eigenlijk in zijn werk gaat.

jaaroverzicht

Ook besloot ik dat ik workshops wilde gaan geven. In juli vertelde ik alles over mijn eerste “Smoothie workshop” in Den Haag. Ik was zo zenuwachtig! Gelukkig was mijn lieve vriendin Mandy mee en dat voelde vertrouwd. Het was een groot succes en iedereen ging met een dosis positieve smoothie energie naar huis!

jaaroverzicht

Het is ongelooflijk maar in juli is er dan eindelijk een populair recept wat niks te maken heeft met bakken, namelijk de “skinny tonijnsalade“.

tonijnsalade

 

Augustus – even bijtanken

In augustus had ik vakantie, maar de sneltrein waar ik al maanden in zat kreeg ik amper tot stilstand. Vakantie, tijd voor jezelf en even helemaal niks doen. In een persoonlijke blog “Ik heb vakantie“, vertelde ik jullie hoe raar ik me voelde maar ook hoe intens moe.

Meer dan 3000 keer bekeken, de “muffins” die naar Snickers smaken.

muffins

September – ik ga voor glitter and glamour

Deze blog “Glitter en Glamour” geeft mij weer een big smile op mijn gezicht! Ik heb gewoon Rudolph ontmoet en ook nog eens gezellig met hem zitten babbelen. Onwijs tof!

dinnershow

Rijpe bananen op de schaal hebben liggen en onwijs veel zin hebben in chocola, tadaaa “chocolade bananenbrood met hazelnoten” uit de oven!

bananenbrood

Oktober – 1 jaar online

Omdat mijn website een jaar online is, was er natuurlijk weer reden voor een feestje! In samenwerking met Wonders Zaandam bedacht ik een Healthy & Guilty High Tea, die 8 weken lang op zondag was te reserveren. Om ook dit eerste grote super toffe project te vieren gaf ik een huge party met vrienden/familie/fans, kijk je mee “Kickoff“?

wonders

Jullie waren deze maand heel enthousiast over mijn “homemade ontbijtkoek

ontbijtkoek

November – ik ben niet gelukkig

Dit klinkt heel dramatisch en het teruglezen van deze blog doet me ook enorm veel pijn “Be Your own f*cking GURU“. Ik voelde mij echt ongelukkig, ik was verdwaald, oververmoeid en zoekende. Maar ik herpakte me en vertelde hierover in mijn volgende persoonlijke blog “Ik pakte mijn spullen en vertrok naar Amsterdam“.

Maar dit alles was niet voor niets, ik heb alles op alles gezet en mag nu met trots zeggen dat ik afgestudeerd voedingsdeskundige ben!

jaaroverzicht

In november kom ik er achter dat jullie ook dol zijn op “lasagne met zalm“, vaker maken dus?

lasagne

December – Work Hard Dream Big

Nu school voorbij was, werd het tijd dat ik even alles op een rijtje ging zetten. Jullie kennen mij inmiddels wel, lang stilzitten is niets voor Charlie. Ik pakte mijn dromenboekje erbij en begon met schrijven “Wat wil ik bereiken in 2017”

Maar december is vooral heel erg genieten, van alle feestjes en lekkers!

jaaroverzicht

Jullie weten, ik ben dol op dansjes doen!

 

jaaroverzicht

Mijn eerste business trip is een feit, een kerst shoot in Keulen!

Oud en Nieuw vier ik gezellig met vrienden, lekkere hapjes en drankjes. Geen wild feestje voor de verandering, ik wil het jaar fris en fruitig beginnen. Ik vertel jullie snel waarom…

Ik wens jullie allemaal een gezond 2017, dat het jullie maar alles brengt waar jullie gelukkig van worden.

Liefs,
Charlotte

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht 2016”

  1. Pingback: Leuke Dingen #23 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches