fbpx

Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht 2016

jaaroverzicht

Het eerste Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht. Wie had dat gedacht! Maar het is echt waar, ik moet mijzelf even in mijn arm knijpen, maar mijn website is al meer dan een jaar online! Een droom die uitkwam in 2015  en doorging als een sneltrein in 2016.

Ik deel vandaag met jullie mijn jaar van maand tot maand. Duidelijk zie je een lijn hoe mijn avontuur is verlopen dit jaar door middel van mijn persoonlijke artikelen (druk op de dik gedrukte tekst om deze te lezen). Maar ook zal ik per maand vertellen wat het best bekeken recept was en aan het einde de best bekeken recepten top 5 met jullie delen. Wat een jaar, wat een veranderingen, wat een rollercoaster maar potverdikkie ik had werkelijk niks willen missen.

jaaroverzicht

Januari – mijn nieuwe leven gaat beginnen

In januari begon mijn nieuwe leven, ik startte namelijk bij mijn nieuwe baan bij “IMove for Health“. Ik weet nog zo goed dat ik zo intens blij, maar ook zo zenuwachtig was om in het diepe te springen. Je vaste baan opzeggen om je droom achterna te gaan, doodeng!

Ik was vastbesloten jullie in 2016 mee te nemen in het proces naar balans vinden. Balans vinden met voeding maar ook balans in je leven. Om een begin te maken met de balans in voeding bracht ik een “Daily Planner” uit om jullie te laten ondervinden hoe het is om na te denken over wat je eet en wanneer. En wat een succes, ik kreeg onwijs veel lieve mailtjes van jullie hoe het jullie geholpen had.

Het meeste populaire recept in januari was de “coco-snack“. Die staat hier nog steeds regelmatig op het menu!

Februari – persoonlijke ontwikkeling

Door dingen anders te doen dan anderen, stappen durven te nemen en jezelf online zo bloot te geven, komen er altijd meningen los. Ik kon hier in het begin heel moeilijk mee omgaan, dat raakte mij enorm. In februari was ik hier helemaal klaar mee en schreef ik daar een gefrustreerde blog over “Waar bemoei jij je mee“.

jaaroverzicht

In februari zijn het de “caramel koekjes” die het beste scoren. Deze cookies zijn echt zó ongelooflijk lekker! Ik weet zeker dat jullie ontzettend gaan smikkelen. Want wie houdt er nu niet van caramel cookies en dan ook nog met chocola?

Caramel koekjes

Maart – alles wordt steeds duidelijker

In maart wordt alles steeds meer duidelijk. Ik durf nog meer te dromen, voor mijzelf te kiezen en word geïnspireerd door een prachtig artikel. Ik deel mijn beleving hiervan in een prachtige blog “Geluk maak je zelf“. Persoonlijk leer ik hier nog elke keer van.

jaaroverzicht

Dit is zo leuk om te doen, ik lig momenteel dubbel geklapt van het lachen achter mijn computer. Ik kom er gewoon achter dat jullie alleen maar van chocola en koekjes houden haha. Het best bekeken recept van maart is dan ook de healthy “snicker“!

snickers

April – maar ook ik leer nog elke dag

In april deel ik een persoonlijke blog met jullie over het tellen van calorieën “Waarom ik geen calorieën tel“. Ik merk dat ik een balans heb gevonden, een manier van leven en eten waar ik mij goed bij voel. Het voelt als een soort bevrijding, ik wil helemaal niet meer luisteren naar wat anderen zeggen wat goed is voor mijn lichaam. Nee, ik luister naar mijn eigen lichaam en dat is nu gelukkiger dan ooit!

Ik kreeg vaak de vraag of het mogelijk is om een gezonde cake te bakken zonder banaan. Natuurlijk kan dat en zo ontstond de “appelcake met walnoten” maar liefs 7847 keer bekeken in maart!

cake

Mei – tijd voor de volgende droom

In mei ging het als een raket, mijn eerste “Meet Charlie” event was binnen 10 minuten uitverkocht! Anderhalf jaar geleden kwam ik thuis met een goodiebag en zei ik tegen mijn vriend: ik hoop dat ik ooit een tof event kan organiseren en dat mensen dan ook daadwerkelijk willen komen. En in mei 2016 was het zover, stond ik samen met mijn vriend de goodiebags in te pakken in de slaapkamer, het hele bed lag bezaaid met dozen en tasjes. Toen we eenmaal klaar waren ging ik er tussen zitten en ineens was daar het besef, het eerste “Meet Charlie” event was een feit!

jaaroverzicht

WOW! Bij het zien van deze foto komt dat warme gevoel wat ik toen had weer helemaal naar boven. Samen met Teni en Dani hield ik een lezing voor 120 man op “Healthyfest” over zelfacceptatie en zelfbeeld. Nog nooit ben ik zo zenuwachtig voor iets geweest, maar toen ik er eenmaal stond en jullie zag, al mijn toffe fans die daar allemaal speciaal voor mij heen waren gekomen, viel alles op zijn plek. Dit was echt een dag, om nooit vergeten!

jaaroverzicht

Ik was al bang dat er tranen zouden komen bij het schrijven van dit Charlie’s Kitchen jaaroverzicht…

Maar niet alles is altijd geweldig, ik eindigde huilend op de bank ondanks al deze mooie dingen… Ik schreef hier een zeer gevoelig blog over op Fitgirls.nl “oh man, wat wil ik graag perfect zijn“.

jaaroverzicht

Toen ik in mei de gezondere versie van “eierkoeken” presenteerde kwamen jullie ook massaal terecht op mijn site. Logisch, deze zijn onwijs lekker en handig om mee te nemen voor onderweg. Nog niet gemaakt? Doen!

eierkoeken

Juni – ik heb de smaak te pakken

Er is altijd reden voor een feestje en aangezien ik 29 werd besloot ik dit samen met jullie te vieren. Ik schreef een compleet verslag inclusief foto’s “Meet Charlie Birthday Bash Edition“. We zijn halverwege het jaar en het tweede event was al een feit!

jaaroverzicht

Jongens, wat voel ik me gelukkig op dit moment van typen…

En ook in de maand juni blijft bij jullie bakken het meest favoriet, ik maakte een “kwarkbrood” en jullie waren blij.

Juli – het echte werk gaat beginnen

In juli is het zover, weer een droom die uitkomt. Ik kom onder contract te staan bij Adfactor, besluit parttime te gaan werken en de rest van mijn tijd volledig aan mijn blog en website te besteden. In een duidelijke blog “Bloggen en geld verdienen” leg ik jullie uit hoe dat eigenlijk in zijn werk gaat.

jaaroverzicht

Ook besloot ik dat ik workshops wilde gaan geven. In juli vertelde ik alles over mijn eerste “Smoothie workshop” in Den Haag. Ik was zo zenuwachtig! Gelukkig was mijn lieve vriendin Mandy mee en dat voelde vertrouwd. Het was een groot succes en iedereen ging met een dosis positieve smoothie energie naar huis!

jaaroverzicht

Het is ongelooflijk maar in juli is er dan eindelijk een populair recept wat niks te maken heeft met bakken, namelijk de “skinny tonijnsalade“.

tonijnsalade

 

Augustus – even bijtanken

In augustus had ik vakantie, maar de sneltrein waar ik al maanden in zat kreeg ik amper tot stilstand. Vakantie, tijd voor jezelf en even helemaal niks doen. In een persoonlijke blog “Ik heb vakantie“, vertelde ik jullie hoe raar ik me voelde maar ook hoe intens moe.

Meer dan 3000 keer bekeken, de “muffins” die naar Snickers smaken.

muffins

September – ik ga voor glitter and glamour

Deze blog “Glitter en Glamour” geeft mij weer een big smile op mijn gezicht! Ik heb gewoon Rudolph ontmoet en ook nog eens gezellig met hem zitten babbelen. Onwijs tof!

dinnershow

Rijpe bananen op de schaal hebben liggen en onwijs veel zin hebben in chocola, tadaaa “chocolade bananenbrood met hazelnoten” uit de oven!

bananenbrood

Oktober – 1 jaar online

Omdat mijn website een jaar online is, was er natuurlijk weer reden voor een feestje! In samenwerking met Wonders Zaandam bedacht ik een Healthy & Guilty High Tea, die 8 weken lang op zondag was te reserveren. Om ook dit eerste grote super toffe project te vieren gaf ik een huge party met vrienden/familie/fans, kijk je mee “Kickoff“?

wonders

Jullie waren deze maand heel enthousiast over mijn “homemade ontbijtkoek

ontbijtkoek

November – ik ben niet gelukkig

Dit klinkt heel dramatisch en het teruglezen van deze blog doet me ook enorm veel pijn “Be Your own f*cking GURU“. Ik voelde mij echt ongelukkig, ik was verdwaald, oververmoeid en zoekende. Maar ik herpakte me en vertelde hierover in mijn volgende persoonlijke blog “Ik pakte mijn spullen en vertrok naar Amsterdam“.

Maar dit alles was niet voor niets, ik heb alles op alles gezet en mag nu met trots zeggen dat ik afgestudeerd voedingsdeskundige ben!

jaaroverzicht

In november kom ik er achter dat jullie ook dol zijn op “lasagne met zalm“, vaker maken dus?

lasagne

December – Work Hard Dream Big

Nu school voorbij was, werd het tijd dat ik even alles op een rijtje ging zetten. Jullie kennen mij inmiddels wel, lang stilzitten is niets voor Charlie. Ik pakte mijn dromenboekje erbij en begon met schrijven “Wat wil ik bereiken in 2017”

Maar december is vooral heel erg genieten, van alle feestjes en lekkers!

jaaroverzicht

Jullie weten, ik ben dol op dansjes doen!

 

jaaroverzicht

Mijn eerste business trip is een feit, een kerst shoot in Keulen!

Oud en Nieuw vier ik gezellig met vrienden, lekkere hapjes en drankjes. Geen wild feestje voor de verandering, ik wil het jaar fris en fruitig beginnen. Ik vertel jullie snel waarom…

Ik wens jullie allemaal een gezond 2017, dat het jullie maar alles brengt waar jullie gelukkig van worden.

Liefs,
Charlotte

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

noodles
Avondeten

Noodles met kokos en limoen

1 reactie op “Charlie’s Kitchen Jaaroverzicht 2016”

 1. Pingback: Leuke Dingen #23 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform