Het is zover, eindelijk kan ik wel zeggen… Want wat heb ik hier vaak over gedroomd!

Website online

 

Toen ik met mijn Instagram-account charlie_superfoods begon als hobby had ik nooit verwacht dat ik hier zou komen. Een hobby is uitgegroeid tot een passie en ik zou er het liefste elke dag mee bezig zijn. Ik kwam er al vrij snel achter dat die passie veel breder was dan alleen superfoods, dus veranderde mijn naam in: Charlie’s Kitchen. Van kleins af aan heb ik geleerd over gezond en gevarieerd eten, maar ook hoe belangrijk het is om te bewegen. Samen met mijn moeder vond ik het plezier in koken en bakken.

Toen ik eenmaal het huis uitging en ging samenwonen met mijn vriend was het des te leuker nieuwe, gezonde dingen te creëren. Nu is het voor ons normaal elke dag lekker gezond te koken. Want dat stukje “lekker” is vooral heel erg belangrijk, hoe houd je anders een gezonde lifestyle vol?! Ongeveer 2 jaar geleden begon ik een Instagram-account en een jaar geleden een Charlie’s Kitchen Facebookpagina. Mijn doel is om mensen te inspireren, enthousiast te maken en aan het koken en bewegen te krijgen. En met succes, dagelijks ontvang ik leuke emails met foto’s van recepten die zijn gemaakt!

Ik ben dit jaar naast mijn werk een opleiding voedingsdeskundige begonnen, ik ben ambassadeur van Fitgirls en zal aankomend jaar als hobbykok/voedingsdeskundige meegaan naar Portugal met www.gobeyondholidays.nl. Elke zondag hebben wij hier een “bakmomentje”, zodat we de hele week een gezonde snack hebben om mee te nemen naar het werk.  Door dit alles ben ik zelf ook behoorlijk afgevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Eerdaags zal ik een blog met jullie delen over mijn transformatie!

website de lucht in

Charlie’s Kitchen is een “lifestyle”, je vind hier alles voor een happy en gezond leven!

Maar lieve mensen ik kan nog hele verhalen schrijven maar dat ga ik lekker niet doen. Neem een kijkje op de site, snuffel rond en ga lekker koken!

Ik kan niet wachten jullie remakes te zien en te horen wat jullie van mijn site vinden.

Liefs,

Charlie