Café-restaurant Stork in Amsterdam

Cafe-restaurant Stork, gelegen aan de Noordelijke IJ-oevers, is een visrestaurant. Stork is favoriet bij alle visliefhebbers mede door hun ruime keuze aan vis-, schaal- en schelpdiergerechten. Een nieuwe hotspot die bij Charlie’s Kitchen niet mag ontbreken.

Stork: een unieke plek aan het IJ

In een oude indrukwekkende industriële loods op het bedrijventrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, vind je Stork. Het restaurant heeft meer dan 150 zitplaatsen en een groot café aan de Noordelijke IJ-oevers.

En dan het terras, hier wil je van de zomer zitten, op het Zuiden direct aan het IJ. Uitzicht op voorbijvarende schepen, de zachte geluiden van het water en Amsterdam. Je kunt niet anders dan hier genieten van een van de heerlijke visgerechten.

Daar zit ik dan te genieten samen met mijn lieve vriendin. We gaan het proeverijtje van oesters proberen en hier mag een glaasje bubbels niet bij ontbreken!

Verrassend lekker was de oester met Umami smaak, een nieuwe populaire aardse smaak. Een must try!

Lunchplateau

Stork

En nu mag jij ook komen proeven! JA JA, een geweldige winactie waar ik laaiend enthousiast over ben!

Wat moet je doen?

Deel dit bericht op Facebook en reageer onder de Facebookpost met IK DOE MEE!

De winnaar krijgt over een week bericht. 

Cafe-restaurant Stork
Gedempt Hamerkanaal 201
Amsterdam
www.restaurantstork.nl
Tel.: 020 – 6344000

Liefs,
Charlie

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

1 gedachte op “Café-restaurant Stork in Amsterdam”

  1. Avatar

    Stork is een geweldig restaurant. Ik heb sowieso een voorliefde voor alle hotspots die zich gevestigd hebben in voormalige industriële gebouwen. Prachtig hoe zij hier met een minimalistische toon en met goed eten een unieke beleving weten neer te zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches