Als je zo’n uitnodiging binnen krijgt van By Lima, dan kun je geen nee zeggen toch?

leuke

Een uitnodiging aan een aantal bloggers voor een proeverij met gerechtjes van de nieuwe menukaart. By Lima zit in Haarlem, klein stukje lopen vanaf het station en midden in de gezellige stad. De foto’s op Instagram logen er niet om, wat een leuke tent en dan ook nog eens zo gezellig met zoveel andere bloggers. Om 9 uur ‘s ochtends kwamen we binnen en de ontbijttafel was gedekt alsof ik in een sprookje was. Mijn maag begon gelijk te knorren…

Bye Lima

Van scones en zelfgemaakte crackers tot pure chocoladepasta…

Bye Lima

Een breadcrumble met bosvruchten, chia-pudding en notenthee…

By Lima

Smaakvol en uitnodigend

Dit ziet er toch fantastisch uit? Verse bloemen in overvloed, een lintje met een bloem aan het bestek en alle gerechten prachtig versierd en ready to eat! Je durfde het bijna niet aan te raken, zo mooi was het, maar ja mijn maag won uiteraard deze wedstrijd.

Het was een zware ochtend, zoveel lekkere gerechten proeven en vertellen welke ik wel graag terug zou willen zien op de nieuwe kaart.

By LIma

Alle gerechten waren suikervrij en vegan, hoe knap is dat? Ik vond de scones heerlijk luchtig, de breadcrumble was duidelijk mijn favoriet en de rabarber met aardbei en kokoscream was zo lekker zoet.

Je raadt het al, de rest van de dag had ik niet veel eten meer nodig.

By Lima

De nieuwe menukaart van By Lima is 4 april van start gegaan. Ook proeven? By Lima is elke dag open en vind je op de Zijlstraat 65 te Haarlem.

Liefs,
Charlie’s Kitchen