Een tijdje terug vond ik deze burger HOTSPOT samen met Roy. Als iemand burgers kan testen is hij het wel!

De prijswinnende burger van het Rotterdamse Ter Marsch & Co is nu ook in Amsterdam te krijgen. Je vind de pop-up van Ter Marsch & Co in Hotel NH Carlton op de Vijzelstraat. Je kunt hier terecht voor duurzame burgers, sandwiches en salades.

burger hotspot

Verkozen tot de beste burger van 2016

Wij, als enorme “burger” gekken, moesten dit natuurlijk gaan testen. Kon niet missen, gingen we elkaar dan eindelijk ontmoeten? Oke, niet helemaal eerlijk… Roy had mij al eerder gezien op een feest en mij aangesproken. Ik daarentegen weet daar niet meer zoveel meer van. Dus we begonnen gewoon lekker opnieuw, hier bij Ter Marsch en Co.

burger hotspot

In 2015 werd de De Burgeresse” de winnaar als beste hamburger van Nederland. Nu wil ik toch even iets kwijt, want wij kwamen uiteraard voor deze burger. Maar waarom, waarom in vredesnaam bestaat er een lady burger?

Zoek het even uit met je lady burger!

burger hotspot
Ik wil gewoon een badass grote hamburger, want echt, ik schaam mij nergens voor hoor, die gaat er gewoon in! De burger bestaat uit Scottish Angus Beef en Japans Wagyu, met lakjus van wintertruffel, jonge sla, boerenkaas, pruimtomaat, Spaanse ui, augurk, Pancetta en Ter Marsch saus.

burger

Wat een smaakexplosie!

burger hotspot

Ik was eerlijk gezegd verrast, de frisse smaak maakte deze burger zeker anders dan alle andere burgers die ik hiervoor heb gegeten. Het vlees was heerlijk en het broodje vond ik echt top. Niet zo’n slap, week ding of stuk karton, gewoon een goed broodje!

En waar is deze burger hotspot te vinden?

Deze burger hotspot kun je nog steeds bezoeken, dus waar wacht je op? Laat je me weten wat je er van vond?

Ter Marsch en Co
Vijzelstraat 4

Liefs,
Charlie’s Kitchen