Burger hotspot: Ter Marsch & Co - Charlie's Kitchen

Burger hotspot: Ter Marsch & Co

burger hotspot

Een tijdje terug vond ik deze burger HOTSPOT samen met Roy. Als iemand burgers kan testen is hij het wel!

De prijswinnende burger van het Rotterdamse Ter Marsch & Co is nu ook in Amsterdam te krijgen. Je vind de pop-up van Ter Marsch & Co in Hotel NH Carlton op de Vijzelstraat. Je kunt hier terecht voor duurzame burgers, sandwiches en salades.

burger hotspot

Verkozen tot de beste burger van 2016

Wij, als enorme “burger” gekken, moesten dit natuurlijk gaan testen. Kon niet missen, gingen we elkaar dan eindelijk ontmoeten? Oke, niet helemaal eerlijk… Roy had mij al eerder gezien op een feest en mij aangesproken. Ik daarentegen weet daar niet meer zoveel meer van. Dus we begonnen gewoon lekker opnieuw, hier bij Ter Marsch en Co.

burger hotspot

In 2015 werd de De Burgeresse” de winnaar als beste hamburger van Nederland. Nu wil ik toch even iets kwijt, want wij kwamen uiteraard voor deze burger. Maar waarom, waarom in vredesnaam bestaat er een lady burger?

Zoek het even uit met je lady burger!

burger hotspot
Ik wil gewoon een badass grote hamburger, want echt, ik schaam mij nergens voor hoor, die gaat er gewoon in! De burger bestaat uit Scottish Angus Beef en Japans Wagyu, met lakjus van wintertruffel, jonge sla, boerenkaas, pruimtomaat, Spaanse ui, augurk, Pancetta en Ter Marsch saus.

burger

Wat een smaakexplosie!

burger hotspot

Ik was eerlijk gezegd verrast, de frisse smaak maakte deze burger zeker anders dan alle andere burgers die ik hiervoor heb gegeten. Het vlees was heerlijk en het broodje vond ik echt top. Niet zo’n slap, week ding of stuk karton, gewoon een goed broodje!

En waar is deze burger hotspot te vinden?

Deze burger hotspot kun je nog steeds bezoeken, dus waar wacht je op? Laat je me weten wat je er van vond?

Ter Marsch en Co
Vijzelstraat 4

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “Burger hotspot: Ter Marsch & Co”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches