Bruine rijst met kip en groenten - Charlie's Kitchen

Bruine rijst met kip en groenten

kip

Mijn vriend werkt keihard om aan te komen, ja jullie lezen het goed! De meeste die willen afvallen maar er zijn ook mensen die willen aankomen. En gek genoeg is dat niet voor iedereen zo makkelijk, laten we mijn vriend als voorbeeld nemen. Hij wilde op een gezonde manier aankomen, spieren en niet veel vet zodat je die spieren ook nog eens kan zien. Zo neemt hij elke dag een warme prak mee naar het werk voor tussen de middag om genoeg binnen te krijgen, naast mijn lekkere baksels natuurlijk! Hij is doller op rijst dat ik dus vaak zijn dit gerechten met rijst want ik heb mijn eigen prakkie mee naar het werk. Ik hou meer van licht, veel en vega! Dit gerecht me bruine rijst is heerlijke van smaak, snel klaar en boordevol eiwitten om die spieren eens goed te onderhouden! Kip is natuurlijk altijd goed, laag in vet en veel eiwitten en de kip maak je gewoon zelf lekker op smaak met kruiden. Wel haal ik altijd biologische kip! Nemen jullie zelf je eten mee naar het werk? Zijn er meer mensen die problemen hebben met aankomen op een gezonde manier?

kip

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 150 gram bruine rijst
 • 300 gram biologische kip
 • 1 zakje chinese wokgroenten (ja, ik was lui!)
 • 2 el chili saus
 • 1 tl rode curry kruiden
 • 1 klein handje koriander
 • 1 teen knoflook
 • 1 a 2 cm gember

kip

 1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
 2. Snijd de kip in blokjes, meng met 1 el olijfolie en de kruiden.
 3. Snijd de knoflook en gember fijn en bak deze kort in een wokpan.
 4. Voeg de kip toe en na een aantal minuten ook het zakje groenten.
 5. Sluit af met de chili saus en koriander, roer goed door!

Zoek je andere lekkere kruiden? Probeer dan eens Mina!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Ontbijtpannenkoekjes met gezonde chocoladesaus

Avondeten

Truffelpasta met romige paddenstoelen

Healthy snacks

Cinnamon cupcakes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches