Laurine is, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, mijn bonusdochter. En zij heeft eigenlijk maar een wens en dat is YouTube-ster worden. Toen ik vroeg wat ze voor haar verjaardag wilde hebben, hoefde ze dan ook niet lang na te denken: een verjaardagsvlog!

Happy birthday

Toen ik Bas maanden geleden ontmoette vertelde hij meteen vol trots over zijn alles, zijn dochter Laurine. Best spannend, verliefd worden op een man die al een kind heeft. Maar ik heb een groot hart en ze was voor mij meer dan welkom. Benieuwd naar het verhaal? Ik schreef er een blog over, klik hier om deze te lezen.

bonusdochter, Laurine, verjaardagsvlog, verjaardag

Laurine, werd 23 september 6 jaar en wij vierden een week later haar verjaardag bij ons thuis in Wormerveer. Een heel weekend feest, met als kers op de slagroomtaart… ik bedoel OREOTAART een “aftervlog”. Laurine is, net zoals veel kinderen van die leeftijd (denk ik), een echte fan van YouTube filmpjes kijken. En in het bijzonder “Djamila“.

Ik wist dan ook niet wat mij overkwam toen ik van de zomer op het Nickelodeon festival was met Bas en Laurine. Massaal gilden en renden alle kids richting podium toen de beroemde ” Djamila” op kwam. Gekkenhuis! Maar vooral een nieuwe wereld. Mijn werk doe ik nu voornamelijk online, maar als kind ben ik opgevoed met videobanden van Kinderen voor Kinderen haha. Geweldig, de goeie oude tijd.

Mijn kado voor jou

Is het geen talent? Ik vind het machtig mooi om te zien dat de kinderen van tegenwoordig zo makkelijk zijn met de camera. Nog even en deze dame is mij voorbij hoor. Heerlijk, een kind dat droomt. Geen grenzen of angst kennen. Gewoon doen. Ik hou er van. Ik hou van haar!

Liefs,
Charlie