Vorige week woensdag was het zover, bloggers on tour! Elke 2 maanden gaan wij met een groepje naar een leuke stad in Nederland. Een van de bloggers organiseert hier een super leuke en vooral inspirerende dag. Ditmaal waren Marit en Marleen aan de beurt in het mooie Groningen.

Woensdag vertrok ik samen met Mandy vanaf Zaandam, een reis van 2,5 uur dus had voor onderweg lekker een plak oreo cake mee. Ik wilde niet teveel eten want ik wist dat dat de rest van de dag wel zou gebeuren. We kwamen aan op Groningen, de zon scheen en we waren super enthousiast! Daar gingen we dan een kudde op hol geslagen foodbloggers want hallo we hadden lekkere trek! Bekijk hieronder naar de fotospam van deze dag en de hotspots die wij bezocht hebben!

Groningen

Groningen

Bij Wadapartja werden we vrolijk ontvangen door de dames met heerlijke verse sappen. De menu kaart zag er lekker en wisselt uit! Ik hou van dit soort tentjes lekker gezellig, warm en allemaal lekkere hapjes.

Groningen

 

Onze lunch was bij No25 een straatje verderop. Bij binnenkomst rook het al helemaal lekker en er waren 2 grote tafels gedekt met kaarsjes. Weer zn leuke sfeer en ze maken hier alles zelf dus super vers! Na al dit lekkers moesten er natuurlijk weer even calorieen verbrand worden dus we beklommen de Martini toren, ik heb me laten vertellen iets van 200 treden om daarna te genieten van een prachtig uitzicht!

Groningen

Uiteraard mocht “zoetigheid” ook niet ontbreken deze tour dus vertrokken we naar Anat de place to be voor vegan taartjes! Zo bescheiden als ik ben heb ik beide taarten gegeten, de chocolade en citroen lavendel. Echt waar ben je in Groningen ga langs dit geweldige tentje, heerlijke taart, gezonde sapjes en gewoon een super enthousiaste dame die dit allemaal voor elkaar heeft gekregen!

Groningen

En zo blij als een kind mocht ik samen met de andere ladies de pepernoten winkel in, overal bakjes met verschillende smaken dus proevennnnnn…

Groningen

We sloten de dag af bij Uurwerker een leuke eetcafe op een klein pleintje. Vanwege het mooie weer konden we lekker buiten zitten met zijn alle en een lekker koud biertje mocht hier niet ontbreken. Maar deze lieve mensen maakte mij nog blijer we kregen ao een heerlijke hamburger met patat. Daar heeft Char altijd zin in!

Groningen

 

Inmiddels heb ik geen stem meer van het vele lullen, ik lijk zwanger van een drieling want heb meer dan 2000 calorieën naar binnengewerkt en ik kan niet meer lopen want mijn goodybag is zo zwaar van alle toffe dingen die wij hebben gekregen! Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen van deze super leuke dag en nog even een BIG thank you to Marit en Marleen!

Liefs,
Charlie