Groningen op zijn kop! - Charlie's Kitchen

Groningen op zijn kop!

Groningen

Vorige week woensdag was het zover, bloggers on tour! Elke 2 maanden gaan wij met een groepje naar een leuke stad in Nederland. Een van de bloggers organiseert hier een super leuke en vooral inspirerende dag. Ditmaal waren Marit en Marleen aan de beurt in het mooie Groningen.

Woensdag vertrok ik samen met Mandy vanaf Zaandam, een reis van 2,5 uur dus had voor onderweg lekker een plak oreo cake mee. Ik wilde niet teveel eten want ik wist dat dat de rest van de dag wel zou gebeuren. We kwamen aan op Groningen, de zon scheen en we waren super enthousiast! Daar gingen we dan een kudde op hol geslagen foodbloggers want hallo we hadden lekkere trek! Bekijk hieronder naar de fotospam van deze dag en de hotspots die wij bezocht hebben!

Groningen

Groningen

Bij Wadapartja werden we vrolijk ontvangen door de dames met heerlijke verse sappen. De menu kaart zag er lekker en wisselt uit! Ik hou van dit soort tentjes lekker gezellig, warm en allemaal lekkere hapjes.

Groningen

 

Onze lunch was bij No25 een straatje verderop. Bij binnenkomst rook het al helemaal lekker en er waren 2 grote tafels gedekt met kaarsjes. Weer zn leuke sfeer en ze maken hier alles zelf dus super vers! Na al dit lekkers moesten er natuurlijk weer even calorieen verbrand worden dus we beklommen de Martini toren, ik heb me laten vertellen iets van 200 treden om daarna te genieten van een prachtig uitzicht!

Groningen

Uiteraard mocht “zoetigheid” ook niet ontbreken deze tour dus vertrokken we naar Anat de place to be voor vegan taartjes! Zo bescheiden als ik ben heb ik beide taarten gegeten, de chocolade en citroen lavendel. Echt waar ben je in Groningen ga langs dit geweldige tentje, heerlijke taart, gezonde sapjes en gewoon een super enthousiaste dame die dit allemaal voor elkaar heeft gekregen!

Groningen

En zo blij als een kind mocht ik samen met de andere ladies de pepernoten winkel in, overal bakjes met verschillende smaken dus proevennnnnn…

Groningen

We sloten de dag af bij Uurwerker een leuke eetcafe op een klein pleintje. Vanwege het mooie weer konden we lekker buiten zitten met zijn alle en een lekker koud biertje mocht hier niet ontbreken. Maar deze lieve mensen maakte mij nog blijer we kregen ao een heerlijke hamburger met patat. Daar heeft Char altijd zin in!

Groningen

 

Inmiddels heb ik geen stem meer van het vele lullen, ik lijk zwanger van een drieling want heb meer dan 2000 calorieën naar binnengewerkt en ik kan niet meer lopen want mijn goodybag is zo zwaar van alle toffe dingen die wij hebben gekregen! Ik hoop dat jullie een beetje een indruk hebben gekregen van deze super leuke dag en nog even een BIG thank you to Marit en Marleen!

Liefs,
Charlie

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

1 reactie op “Groningen op zijn kop!”

  1. Avatar

    Wat is het een leuk verslag geworden! Helemaal zoals het was. En wat vond ik het een eer om erbij te zijn als piepklein bloggertje 🙂 Ik heb trouwens nog nooit zoveel sapjes gedronken als deze dag. Hopelijk tot snel (in Den Haag?!) Liefs!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches