Best bekeken recepten van 2017

Best bekeken recepten van 2017

Vandaag deel ik de best bekeken recepten van 2017. En het was weer een geweldig jaar met veel inspiratie en lekkers dat voorbij kwam.

Ik vind het altijd ontzettend leuk om te zien wat jullie nu eigenlijk de leukste of lekkerste recepten vinden. Vandaag deel ik mijn top 5 best bekeken recepten van 2017.

Nummer 5

Op nummer 5 vinden een heerlijk recept van mijn mama. Een recept dat altijd punten scoort als voorgerecht. De combinatie van fris, zout en zoet is echt goddelijk. Het recept van de “Zalmbonbon”, vind je hier.

zalmbonbon

Nummer 4

Tijdens de eerste maanden van 2017 creëerde ik gezonde recepten die verkocht werden bij Wonders Zaandam als Charlie’s daghap. Wat was dit gaaf om te doen en tof om te zien hoe jullie zaten te smikkelen. Een van de best verkochte gerechten en best bekeken recepten is dan ook de “Kip Tandoori”, het recept vind je hier.

kip tandoori

Nummer 3

Dat jullie dol zijn op recepten zonder pakjes en zakjes blijkt maar weer dit jaar. En aan de cijfers te zien zijn jullie ook weg van de “Nasi Goreng”. En ik geef jullie geen ongelijk. Dit recept is waanzinnig lekker en vooral zo makkelijk te maken. Weg met die pakjes en zakjes, zelf de keuken in en aan de gang. Het recept vind je hier.

nasi

Nummer 2

En op nummer 2 vinden we dit jaar ook een van mijn favoriete recepten. Namelijk de “Skinny speltpannenkoeken”! Een top recept, de basis voor een heerlijk voedzaam ontbijt of als tussendoortje. Met alleen ei, water, speltmeel en de juiste kruiden maak je een gezonde, maar vooral magere variant van de pannenkoek. Deze wil je niet missen, klik hier voor het recept.

speltpannenkoeken

Nummer 1

Zo was ik best verrast met de nummer één van dit jaar. Een recept dat voortkwam uit een toffe samenwerking, ik werd uitgedaagd om een winterse soes te creëren. Degene die mij een beetje kennen weten dat ik een snoepkont ben en erg dol op soezen.

Best bekeken recepten

Het recept van de “Winterse Soezen” werd massaal bekeken en gemaakt. Jullie creëerden zelf mooie en heerlijke soezen en deelden dit met mij. Heel tof! Wie het recept gemist heeft, kijk hier!

Liefs, Charly

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

een × 3 =