Beauty!  Natuurcosmetica! Voedingssupplementen! Duuzame producten! De prachtigste producten die de wereld een stukje mooier maken. Dat is waar het om draait bij Suzanne. Suzanne is huidtherapeute en eigenaar van een praktijk met een antroposofische insteek. Daarbij is zij eigenaresse van de webshop Biocare Online & groothandel Biocare Products.

Jullie zullen aankomend jaar diverse samenwerkingen gaan tegenkomen met Charlies Kitchen & Biocare Online. Waarom? Nou.., ik ben dagelijks bezig met alles op het gebied van lekker & het liefste pure voeding en de algemene gezondheid van binnenuit. En aangezien de huid de gezondheid weerspiegeld kwamen wij (Charlie & Suzanne) er al snel achter dat een samenwerking tussen ons nog wel eens zinvol kon zijn.

Beauty

Suzanne:  “Via een vriendin en instagram kwam ik alweer ruim een jaar geleden in contact met Charlie. Buiten het feit dat er direct een klik was, wilde Charlie graag advies van mij betreffende haar huid. Ik begon direct te vertellen waarom ik zo achter natuurlijke huidverzorging sta.  Charlie was al  snel overtuigd van mijn visie omtrent natuurlijke producten. En gezien ik ook de keuze heb gemaakt voor bepaalde voedingssupplementen & duurzame producten werd eigenlijk duidelijk dat wij wel eens op lange termijn konden gaan samenwerken. Het gevoel zat goed, maar dit had allemaal wel even tijd nodig.

Charlie werkte hard aan haar eigen site, die inmiddels online is, en nu kon dan eindelijk de eerste stap worden gezet!

Ik ben oorspronkelijk schoonheidsspecialiste en werk nog 3 ochtenden en 2 avonden in mijn praktijk, waar ik voornamelijk bijzondere stilte behandelingen geef. Innerlijke rust wat hoofdzakelijk mijn doel is tijdens een behandeling,  geeft werkelijk een prachtig resultaat op het gebied van de huid. Daarbij ben ik verder samen met mijn man full-time bezig met onze webshop Biocare Online. Dit is een enorme uitdaging, hard werken en iedere dag weer bezig zijn met hoe bereiken we de consument. Maar vooral hoe breng ik mijn visie over op de consument. Mijn ervaring m.b.t. natuurcosmetica wil ik heel graag delen. Daarbij heb ik een enorme liefde voor duurzame producten.  Mijn motto is dan ook: samen maken we de wereld een stukje groener! Doe je met mij mee?”

Liefs,
Charlie & Suzanne